Vaše skúsenosti s Jack N'Jill

konik_testuje27.4.2020

Budeme testovať produkty od Jack N'Jill určené na starostlivosť o ústnu hygienu vašich detí. Produkty Jack N'Jill nie sú iba ďalšie zubné kefky a pasty. Každý jeden produkt Jack N'Jill je vyrobený so zreteľom na najvyššiu kvalitu a na bezpečnosť detí. Všetky detaily sú dôležité. Preto sú dokonca aj balenia recyklovateľné a bez BPA.

Zubná pasta obsahuje iba prírodné zložky, žiadne chemikálie, je hypoalergénna a deťom nehrozí žiadne riziko pri prehltnutí.

Každá jedna kefka je samozrejme veľmi jemná a bola vymyslená tak, aby bola čo najefektívnejšia. Sú navyše vyrobené z lekárskeho silikónu, samozrejme bez BPA a PVC.

Pohárik je vyrobený z bambusových a ryžových pliev a e rozložiteľný v prírode a kompostovateľný, čo znamená, že je šetrný k životnému prostrediu. Ale je predovšetkým krááásny!

Prečítajte si skúsenosti a recenzie našich používateliek 🙂

Viac o týchto produktoch tu: http://www.jackandjillkids.sk/

Chutné testovanie s Jack N´Jill 🙂

Tak prišiel deň D a dočkali sme sa aj my- teda moje deti- zaujímavého a chutného testovania produktov od Jack N'Jill, určených na starostlivosť o ústnu hygienu. 

V jeden pekný slnečný deň dorazil aj ku nám zaujímavý ale hlavne krásne zabalený balíček.

"Mamííí, už plišiel zajačíííík, pozli aky klásny balík....môžem ho lozbaliť??"...kričala malá Kačenka

...ale čo to?..."Mamiii? Čo to? Veď tam je len ďalšia klasna klabička 🙂)"

Ale keď sme sa konečne dostali ku koncu rozbaľovanie a otvárania, čakalo nás úžasné prekvapenie- kompletná výbavička na starostlivosť o detské zúbky ♥

...a tak sme spolu s Kačenkou začali skúmať čo všetko sme podostávali:

milunký recyklovateľný pohárik, veeeeľmi chutnú čučoriedkovú zubnú pastu, zubnú kefku s roztomilým zajkom, krásne a zaujímavé brožúrky, veľmi milé prianie, užitočné vrecúško, krásnu krabicu (už je domovom rôznych hračiek🙂) ale ako som aj očakávala, najviac sme sa tešili na "silikónové čudo", ktoré dostala Katka na umývanie svojich ešte mliečnych zúbkov.

...a tak sme začali testovať!

Katka svoje silikónové čudo (kefka plná mäkkých silikónových štetiniek, s ktorou si dieťatko aj samo úplne ľahúčko umyje horné aj spodné zúbky naraz) nechcela prvá dni ani z rúk pustiť. Veľmi ju bavilo čistiť si zúbky po každom jedle (aj pití🙂) dokonca som si všimla, že ho výborne využila aj ako náhradu za cumlík od ktorého sa práve odúčame🙂)

Majko dostal BIO zubnú kefku so zajačikom, ktorý sa mu veľmi páčil. Najprv síce mrnčal, že je malinká do ruky a že aj on chce "inú"- silikónovú ako má sestra, ale keď som mu povedala, že rúčka jeho kefky je vyrobená z kukuričného škrobu, získala na dôležitosti! Prišli dni kedy si aj vymieňali svoje náradie na čistenie zúbkov- vraj aby všetko dobre otestovali. 

Zubná pasta- v našom prípade čučoriedková- je kapitola sama o sebe....kľudne ju môžme volať Pani zubná pasta. Nádherne čučoriedkovo vonia a ešte úžasnejšie chutí🙂  Ako syn povedal: "...cítiť z nej prírodu mami!" Už samotná chuť tejto pasty nasvedčuje tomu, že v nej nie sú žiadne umeliny ani pridané farbivá či konzervanty, že je plná

prírodných zložiek a teda absolútne bezpečná.

Pohárik (škoda, že iba jeden🙂)) ma prekvapil. Je trochu ťažší ako tie plastové, ktoré sme používali do teraz, ale výborne sa drží aj v malých detských rúčkach, nešmýka sa ani keď je plný a čo je najlepšie- vydržal niekoľko našich crash testov- môžem prehlásiť žeje velice odolný🙂)

Všetko sme teda spoločne testovali (áno, zapájala som sa aj ja)....ráno, na obed, večer....ba niekedy aj medzitým...

...až "do zbláznenia" 🙂)

A takto vyzerajú produkty od Jack N´Jill po týždni testovania:

-pohárik je stále krásny, neošúchaný a hlavne čistý aj napriek tomu, že bol vkuse niečim naplnený....odstátou vodičkou, ktorá nás čakala na ráno, šampónovou zmesou pre bábiku, čajíkom a dokonca aj džúsom🙂

-silikónové čudo si drži svoj tvar aj napriek rôznym umývacím spôsobom oboch mojích detí....mám pocit, že tento skvelý výrobok je nezničiteľný!!

-krásna zajačikovská kefka to nevydržala a jej štetinky sa dobrovoľne poddali....to je asi jediné, čo ma mrzí :( (ale rovnako ako pri iných zubných kefkách som to očakávala)

- no a vrecúško nemám 🙂....Kačenka si ho nechala v škôlke na svoje "drobnosti"!

Ak to mám zhrnúť- rozhodne odporúčam výrobky od Jack N´Jill do každej rodiny!

Všetky ich výrobky, balenia výrobkov a dokonca aj propagačný material sú recyklovateľné, prírodné a bezpečné.

My sami sa chystáme doobjednať si aj ostatné skvelé príchute ich zubných pást, samozrejme ešte jeden pohárik a pravdepodobne podľahneme aj krásnym elektrickým kefkám s melódiou 🙂 (to ale až za odmenu na konci školského roka)

Vlastne mi chýba v ich ponuke už len nejaká krásna a chutná zubná niť!

Ďakujeme #konik_testuje aj spoločnosti Jack N´Jill za možnosť zapojiť sa do #test_jacknjill  a "ochutnať" tieto skvelé výrobky

Katka, Mário a Katka ♥

Testovanie výrobkov Jack n Jill

Za iných okolností by som sa tu vypisovala dopodrobna, no teraz sa premáham napísať aspoň pár riadkov. Keďže posledné 4 dni sú najhoršie, aké si len dokáže matka prežívať. Som v 14t tehotenstva a bola mi zistená akútna toxoplazmoza. 

Napriek tomu, napíšem sľúbenú recenziu na #test_jacknjill, keďže sme mali tu česť vyhrať balíček a zapojit sa tak do testovania.

Nasa 2,5 ročná Mia je veľký šibal, živé dieťa a umývanie zubkov je jej velmi obľúbená činnosť už skoro rok 😄 Bodaj by jej to aj ostalo naďalej, že? 

Preto keď dorazil balíček okamžite sme sa pustili do rozbaľovania a tešili sa z obsahu. Nielen ona, ale aj ja 😄

Ja totiž milujem všetky zdravé výrobky, všetko čo nenarušuje naše prostredie a preto som veľmi rada že výrobky Jack N'Jill sú z rozložiteľných materiálov. 

Okrem toho sú aj naozaj krásne. V neposlednom rade, balenie a aj osobne zabalená každá vec v kartónovom obale 💜 Ste proste super.

Nebudem klamať nevydržali sme, a okamžite sme si museli ísť umývať zuby. Obe 😃 Samozrejme ja so svojou kefkou, ale pastu som vyskúšala ako správna mama 😝 A práve pastu považujem za jediné mínus z tohto krásneho balíčku. Chuť, dizajn na jednotku. Jedinú výhradu mám ku gélovej konzistencii. Keď som ju dala Mii na kefku, všimla som si, že často jej spadla v ústach dole a zjedla ju, takže si potom zúbky umývala v podstate bez pasty. Musela som jej dať ešte raz a najprv jej ja ,,napastovať" zúbky. 😊 V každom prípade to nepovažujem za až také negatívum, keďže väčšie dieťa si to vie ustriehnuť a pekne si umyť zúbky samé.

Čo sa týka pohárika je úžasný  Strašne zlatý. A vždy sa smejem keď si do neho Mia naberá vodu na vypláchnutie a nakoniec tu vodu vypije a vypľúva naprázdno 😃 Čo sa týka malej silikónovej kefky, tá je skvelá. A Mia ju žužle často len tak pred telkou.- keď pozerá rozprávky. Momentálne jej vychádzajú posledné mliečne stoličky, takže je to pre nás veľký pomocník a masíruje si s ňou dasienka. Popravde ani som netušila, že aj takáto kefka bude súčasťou balíčka. 

A nakoniec má veľmi potešilo cestovné vrecko na toto všetko.

Mňa možnosť testovať tieto produkty veľmi potešili a verím, že aj Miu. Lebo teraz vie, že má svoj krásny pohárik a vlastnú zdravú pastu. 

Keď bude väčšia určite jej vysvetlím, aké dôležité je vyhľadávať aj takéto výrobky šetrne k životnému prostrediu, keďže sa zavaľujeme odpadom a zem naozaj trpí. Ešte raz ďakujem tímu Modrého koníka a firme Jack N'Jill, že nás vybrali. 

A nakoniec by som len chcela poprosiť všetkých, ktorí si moju recenziu prečítali, aby mi poslali kúsok pozitívnej myšlienky, aby som ja a moje bábätko v brušku boli zdraví a všetko dobre dopadlo. Sila myšlienky je totiž častokrát silnejšia ako hocijaké lieky na zemi.

Prežívam veľmi ťažké obdobie a dáva to zabrať psychike. 🙁 Preto každej prajem len a len pevné zdravie a krásne zdravé a šťastné detičky.

Recenzia na prírodnú ústnu starostlivosť pre najmenších od Jack N´ Jill

Ako správna mama aj chcem  pre svoje deti len to najlepšie. Rada spoznávam a skúšam nové veci. A keď ide o ústnu hygienu mojich detí, tak to platí dvojnásobne.

O produktoch značky Jack N´Jill som vôbec nepočula a spoznala som ich až vďaka MK.

Som veľmi rada, že som sa vďaka  #konik_testuje mohla zapojiť so svojimi detičkami do testovania prírodných detských zubných pomôcok Jack N´Jill

Domov nám prišiel krásne zabalený balík, bolo mi ho až ľúto rozbaliť, ale zvedavosť bola silnejšia. V balíku bola zubná kefka, pohárik, silikónová zubná kefka a vrecúško. Simonko si vybral pohárik s motívom zajačika a banánovú zubnú pastu. Simon si umýva zúbky rád, vždy pred spaním jeho kroky mieria do kúpeľne.  Umýva si  zúbky sám, ale keďže jeho technika čistenia ešte nespĺňa moje kritéria, tak mu vždy zúbky dočisťujem.

Produkty Jack N´Jill sme testovali spolu.

Kefka

Kefka má jemné štetinky, keď som ju chytila do ruky všimla som si, že je prispôsobená pre pohodlný úchop. Na vrchu má takú malú priehlbinu, čiže deťom sa z ruky nešmýka. Štetinky sú mäkké, majú rovno zastrihnuté vlákna a rúčka je vyrobená z kukuričného škrobu.  Simon pri iných kefkách nechcel otvoriť veľkú pusu, keď som sa mu snažila dostať až úplné dozadu, tak sa odťahoval a zatváral ústa. Čo som veľmi prekvapená, že teraz s tým nemá problém. Určíte je to kvôli jemným štetinkám, ktoré chránia detské ďasná a malej hlavičke, ktorá sa dostane všade.

Pasta

Pasta je vhodná už od prvého zúbka. Obsahuje iba prírodné zložky a nehrozí riziko pri prehltnutí.  A tu som sa zase niečo nové naučila. Ja som vôbec netušila, že pri bežných pastách hrozí nejaké riziko pri prehltnutí. Myslela som, že detské pasty sú bezpečné. Väčšina detských pást obsahuje fluór. Fluór má priaznivé účinky na zubnú sklovinu, spevňuje ju a pomáha predchádzať jej poškodeniu. Fluór je síce bežnou súčasťou detských pást, ale nesmie sa prehĺtať. Pasta Jack N´Jill neobsahuje fluoridy. Keď sme boli pred týždňom u našej pani zubárky, tak som jej začala rozprávať, že Simon používa produkty od Jack N´Jill. Hneď jej prvá otázka bola, že či pasta obsahuje fluoridy. Ja som povedala, že nie a to sa jej nepáčilo. Naša pani zubárka tvrdí, že pri pravidelnej aplikácii fluoridov v podobe pasty sa znižuje možnosť vzniku zubného kazu. Ale pasta Jack N´Jill obsahuje organický nechtík ktorý pôsobí proti vzniku zubnému kazu a upokojuje ďasná. S pani zubárkou sme sa dohodli, že jej donesieme ukázať celú  BIO zubnú výbavu aj letáčikmi. Nech sa aj pani zubárka niečo nové priučí.

Pasta má prijemnú banánovú chuť. Čo má prekvapilo bolo, že pasta nemá žiadnu farbu, je úplne priehľadná a v ústach nepení. Na kefku stačí naniesť iba malé množstvo vo veľkosti hrášku. Pasta pekne drží na kefke a žiadnym zázrakom sa nestratí v detských ústach. Keď som sa Simona opýtala: ,,Aké je pasta?“ Dostala som odpoveď: ,, Hm, mňam sladká, banánová.“ Tak som sa rozhodla, že aj ja vyskúšam mňam banánovú pastu. Áno, pasta bola, mňam, ale čo ma milo prekvapilo, že aj pri malom množstve vo veľkosti hrášku, som si dôkladne umyla zuby.  Prešla som jazykom po chrupe a cítila som hladučké zuby. Cítila som pocit čistých zubov, ale vadilo mi, že som necítila pocit sviežosti.Pri častej manipulácii s pastou sa nám pokazil vrchnák a pasta sa nedá zatvoriť. Asi lepšie by boli vrchnáky, ktoré sa dajú uzatvoriť na pevno. Pasta mi veľmi chutila, ale sľubujem, že sa už Simonkovej pasty už nedotknem.

Pohárik

Pohárik je veľký a pekný. Má matný povrch a zdobí ho krásny motív zvieratka. Je dosť ťažký,  mala som pocit, ako by bol vyrobený z jemnej  keramiky a keď mi spadne rozbije sa. Ale inak je proti pádu odolný. Simonovi sa pri umývaní vyšmykol z rúk, myslela som si, že je to jeho nešikovnosť, ale aj mne sa v rukách trošku šmýkal. Pre malé rúčky by bolo lepšie, keby pohárik mal uško. Na trhu by som privítala aj menšie vydanie pre malé detičky. Pači sa mi že vrch pohárika je zrezaný a dobre a z neho pije, ako ináč vyskúšala som to aj ja.

Silikónová kefka

Má mäkké silikónové štetinky z oboch strán a tým pádom umožňuje čistiť prednú a spodnú časť  ústnej  dutiny zároveň. Simonovi sa to veľmi nepáčilo, silikónová kefka ho neoslovila, ale myslím si že to chce iba cvik. Silikónová kefka oslovila Simonkovu sestričku, ktorá sa do nej s radosťou pustila. Začala ju žuvať, oslintala ju a nechcela ju pustiť z ruky. Ale keďže silikónová kefka neslúži ako hryzátko bola zachránená.

V letáku som sa dočítala o silikónovej zubnej kefke s bezpečnostným štítom, ktorá je vhodná pre deti od 1-3 rokov. Bola som v troch lekárňach v meste a nikde som ju nevedela kúpiť. Jedno veľké mínus dávam produktom od Jack N´Jill za to, že je u nás nedostupná. Dúfam, že sa to zmení. A pribudne u nás doma ďalší novy pohárik aj s kefkou.

Ďakujeme #konik_testuje a spoločnosti Jack N´Jill, za to že sme sa mohli zapojiť do #test_jacknjill a sľubujeme, že produktom od Jack N´Jill zostaneme verní.