Vaše skúsenosti s HiPP

konik_testuje27.6.2016

Testujeme dojčenskú výživu HiPP - HiPP 2 BIO Combiotik, HiPP 3 JUNIOR Combiotik a HiPP 4 JUNIOR Combiotik. Sú to pokračujúce výživy pre dojčatá, ktoré prešli vyše 260 kontrolami a sú špeciálne vyvinuté tak, aby efektívne kombinovali prírodné kultúry mliečneho kvasenia a galakto-oligosacharidy (mliečny cukor z laktózy).

Prečítajte si skúsenosti a recenzie našich používateliek, ktoré ich so svojimi deťmi testovali 🙂 Bude to zaujímavý test.

Viac sa o výživách dozviete na: http://www.hipp.sk/

---

S mamičkami a ich detičkami ste testovali aj kozmetiku HiPP bez zbytočnej chémie. Ich recenzie si môžete prečítať tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-hipp-kozmetikou/

Testovanie HiPP

#test_hipp       

Ahojte , 

v prvom rade sa aj ja chcem poďakovať za skvelú príležitosť otestovať mliečko HIPP. Keď som sa dozvedela, že budeme testovať veľmi ma to potešilo, pretože sama veľmi rada "testujem" nové veci - výrobky, proste čo nové vidím, hneď to mám v košíku a skúšam.

Poďme ale pekne od začiatku. Keď mi prišla správa, že sme boli vybraní na testovanie, prišla prvá vlna radosti. No a ďalšia prišla, keď balíček doniesol kuriér a na moje prekvapenie tam nebola len vzorka, ako som čakala, ale rovno 4 balenia mliečka.

A tak sme mohli s radosťou testovať čo nám bruško stačilo.

Prvé, čo zbadáte na mliečku je obal - myslím že na pohľad veľmi lákavo, volá aby ste siahli práve po ňom, veľmi milo sa na vás usmieva sloník  No keď otvoríte krabičku, je tam ten nešťastne riešený obal - je tam síce nálepka, no tá nevydrží toľko, koľko by mala, a tak hrozí, že sa mliečko nejakou nešťastnou náhodou vysype. No, ale keďže my mamy sme vynaliezavé, pomôžeme si nejak. Isto nájdeme doma nejakú tú dózičku a problém je fuč. 

No, ale poďme na chuť mliečka. Malému chutilo - keďže sme mliečkový typ, a tak naše mliečko s nami veľa cestovalo  Do záhrady, na kupko, na výlet... Veľkou výhodou oproti klasickému mlieku z krabice je, že sa vám nepokazí, keď si ho beriete napríklad na kupko. Jednoducho vodičku nachystáme do termosky a mliečko pripravíme priamo tam, kde potrebujeme - takže máme vždy čerstvé.Takisto to riešim, keď ideme na dlhšiu cestu a malý si proste niečo pýta, no a vtedy pohodovo vytiahneme čo treba a malý zázrak je na svete.

Inak nám sa osvedčilo aj na prípravu nemliečnej kaše, ktorú si pripravujeme na noc.

Rýchlo sa rozpúšťa a neprekvapia nejaké hrudky, ako sme mali pri predchádzajúcom mliečku.

Za nás teda určite palec hore tomuto mliečku a ešte raz velké ĎAKUJEM za možnosť byť v testovacom tíme Modrého koníka. 

Testovali sme Hipp Junior Combiotik 3

#test_hipp

Testovanie sa pomaly blíži ku koncu a keďže sa chystáme dovolenkovať, je načase napísať domácu úlohu 😁.  Hlavne by som nerada, aby táto recenzia vyznela ako reklama. 

Náš Filipko mal od narodenia veľké problémy s bruškom. Od značky Hipp sme skúšali aj jednotku mlieko, ale nakoniec sme predsa skončili na mliečku na recept. Kolikám sme na rozlúčku zamávali až keď mal skoro 8 mesiavov. A keďže tieto diétne mlieka už trojky nie sú, s radosťou sme sa zapojili do tohto testovania, konkrétne Hipp Junior Combiotik 3.

Tak začnem tým negatívnym a potom už budem len chváliť. Dosť ma sklamalo balenie. Škatuľa má držiak na odmerku, hranu na zarovnávanie a aj lepiaci pásik na znovu zatváranie vrecka, ale celé je to tak prácne a nepraktické, že u nás skončila minimálne jedna odmerka na dne škatule mimo vrecka. Tak som to urobila po svojom, lepiaci pásik nahradil starý dobrý štipec na prádlo, odmerku som zarovnávala vnútri vrecka o plochu škatule a tak nevyšlo ani zrnko nazmar.  Naozaj škoda, že neposlali aj tú krásku dózu. 

Mlieko tvorí veľmi jemný prášok, ktorý sa ľahko rozpúšťa. Zrejme je to preto, lebo mlieko je určené na pitie z pohára. To ma ale dosť prekvapilo, veď ktoré ročné ( nedojčené) dieťatko si večer vypije hrnček mlieka a ide spinkať? Tam sa tá fľaštička ešte pýta sama. 

Odmerka z tohto mliečka je síce na našu fľašku trochu širšia ako by som si želala, ale to nevnímam ako mínus, pre už spomínaný pohárik, ale hlavne preto, lebo kojenecķých fliaš je na trhu plno a nedá sa vyhovieť každému. Čo ale vnímam ako veľmi veľmi pozitívne je, že táto odmerka je o štvrtinu menšia ako iné odmerky. Áno, dala som si tú námahu a pomocou vody som porovnala všetky ktoré sme do teraz mali. Takže spotreba je o veľa nižšia oproti iným mliekam. Nám jedna 600g škatuľa vystačila na presne 15 dní (keď som zarábala len mlieko a nedávala do nemliečnej kaše). Teda aj keď Hipp nepatrí k najlacnejším, vzhľadom k výdatnosti  je cena veľmi priaznivá. 

Ale teraz poďme hodnotiť to najpodstatnejšie. Filipkovi mlieko chutí, od prvej ochutnávky vo fľaši nikdy nič neostalo. Nedokážem zhodnotiť, či je to tým, že diétne mlieka sú trochu horké, alebo je toto naozaj také chutné.  Zarábala som do neho aj nemliečne kaše, zvýraznilo to chuť a zvýšilo sýtosť. Či potom Filipko lepšie spinkal by nebolo správne hodnotiť, s občasnými výkyvmi mi prespí celú noc od dvoch mesiacov.  A čo je úplne najdôležitejšie -  bruško nebolí. Maminky ktorých detičky trápili koliky vedia o čom píšem. Takže čo tam po nepraktickom balení, čo tam po poháriku, čo tam po širokej odmerke, keď je spokojné bruško, nech ho predávajú hoci aj v mikroténovom sáčku. 

Za nás dávam 8 z 10 (nejaké body za to balenie som ubrať musela 😄)

Jednoznačne ODPRÚČAM. 

PS. Takto to dopadlo ked rano robil mliecko nas tatinko 

Testovanie HiPP

#test_hipp       

Ahojte , 

v prvom rade sa aj ja chcem poďakovať za skvelú príležitosť otestovať mliečko HIPP. Keď som sa dozvedela, že budeme testovať veľmi ma to potešilo, pretože sama veľmi rada "testujem" nové veci - výrobky, proste čo nové vidím, hneď to mám v košíku a skúšam.

Poďme ale pekne od začiatku. Keď mi prišla správa, že sme boli vybraní na testovanie, prišla prvá vlna radosti. No a ďalšia prišla, keď balíček doniesol kuriér a na moje prekvapenie tam nebola len vzorka, ako som čakala, ale rovno 4 balenia mliečka.

Prvé, čo zbadáte na mliečku je obal - myslím že na pohľad veľmi lákavo, volá aby ste siahli práve po ňom, veľmi milo sa na vás usmieva sloník  No keď otvoríte krabičku, je tam ten nešťastne riešený obal - je tam síce nálepka, no tá nevydrží toľko, koľko by mala, a tak hrozí, že sa mliečko nejakou nešťastnou náhodou vysype. No, ale keďže my mamy sme vynaliezavé, pomôžeme si nejak. Isto nájdeme doma nejakú tú dózičku a problém je fuč. 

No, ale poďme na chuť mliečka. Malému chutilo - keďže sme mliečkový typ, a tak naše mliečko s nami veľa cestovalo  Do záhrady, na kupko, na výlet... Veľkou výhodou oproti klasickému mlieku z krabice je, že sa vám nepokazí, keď si ho beriete napríklad na kupko. Jednoducho vodičku nachystáme do termosky a mliečko pripravíme priamo tam, kde potrebujeme - takže máme vždy čerstvé.Takisto to riešim, keď ideme na dlhšiu cestu a malý si proste niečo pýta, no a vtedy pohodovo vytiahneme čo treba a malý zázrak je na svete.

Inak nám sa osvedčilo aj na prípravu nemliečnej kaše, ktorú si pripravujeme na noc.

Rýchlo sa rozpúšťa a neprekvapia nejaké hrudky, ako sme mali pri predchádzajúcom mliečku.

Za nás teda určite palec hore tomuto mliečku a ešte raz velké ĎAKUJEM za možnosť byť v testovacom tíme Modrého koníka. 

Testovanie HiPP

#test_hipp       

Ahojte ,