Vaše skúsenosti s Fisher-Price

konik_testuje3.12.2019

10 mamičiek a ich drobcov testovalo hračky od Fisher-Price. Hračky sú neodmysliteľnou súčasťou detského sveta plného radosti a smiechu. Hranie však nie je iba o zábave, ale aj rozvoji, učení a zdokonaľovaní jemnej motoriky či reči. Správne zvolená hračka sa postará o radostnú iskričku v očiach detičiek, zároveň však podporí aj ich vývoj a fantáziu. Preto prinášame testovanie hračiek Fisher-Price, ktoré potešia nielen detičky, ale aj rodičov.

„Význam hry a hračiek je možné vypozorovať z nadšenia a radosti detí, keď uchopia prvú hračku.... Keď hračky pomáhajú batoľatám v dosahovaní prvých úspechov, alebo keď rozvíjajú predstavivosť predškolských detí.“ Práve na základe významu a dôležitosti hračiek pre rozvoj detí vznikli obľúbené hračky Fisher-Price, ktoré sme na Modrom koníku testovali. Svoj nový domov si hľadali tieto dve rozkošné a náučné hračky, ktoré si zamiluje každý malý objaviteľ.

PRASIATKO POKLADNIČKA

S veselým prasiatkom nebude veru nikdy nuda. Vaše ratolesti naučí počítať od 1 do 10 a zabaví ich pomocou 30 rôznych melódii, zvukov a fráz. Vďaka farebným žetónom, ktoré sú ľahko uchopiteľné aj pre malé prstíky, si detičky precvičia jemnú motoriku. Nesmieme zabudnúť ani na to, že sa prasiatko pohybuje a poskakuje. Po stlačení rypáčika prasiatko dokonca krochká a vibruje! To sa bude vašej ratolesti celkom určite páčiť.

LEZIEME S LÍŠKOU

Predstavujeme vám líšku, s ktorou sa spriatelí každé malé dieťatko. Vďaka viac ako 45 melódiám a zvukom sa postará o poriadnu dávku hudobnej zábavy. Detičky určite ocenia jej šuštiaci chvostík, mäkučkú textúru a farebné svetielka. Vďaka širokej ponuke funkcií hravou formou rozvíja zrakové, sluchové a hmatové zmysly.

Detičky skutočne rastú ako z vody a vyvíjajú sa zo dňa na deň. Aj na to je však kamarátka líška pripravená. Vďaka zmene režimu sa líška rozhýbe a svojím pohybom motivuje vaše dieťatko k pohybu a ponúkne mu tak ďalší level zábavy a možnosti rozvoja.

Viac informácií o hračkách Fisher-Price nájdete tu:

https://www.fisher-price.com/sk_SK/index.html.

Zvuková zábava s Fisher Price zvieratkami

Ahojte. 

Vďaka testovaniu sa už niekoľko dní zabávame s našimi novými Fisher-Price kamarátmi - Líškou a Prasiatkom - a radi by sme zhrnuli, čím sú tieto krásne hračky pre nás výnimočné. 🙂

Mám 4-ročnú dcérku a 19-mesačného syna a, samozrejme, že hračky boli určené najmä jemu. Myslím však, že nikoho neprekvapí, keď poviem, že dcérka z nich bola rovnako nadšená ako aj on. 

Prasiatko Pokladnička

Všetky aktivity, ktoré slúžia na rozvoj jemnej motoriky, vedia môjho menšieho drobca dosť zaujať, a tak si prasiatko ihneď obľúbil. Veľké farebné žetóniky si dieťatko vhadzuje doslova ako mince do pokladničky. Prasiatko vydáva veľa rôznych zvukov, melódií a krátkych viet. Pomáha deťom naučiť sa počítať či rozoznať viaceré protiklady. 

"Čím viac hodíš, tým viac máš. Na všetko si ušetríš." 🙂

Toto je jedna z viet, ktorú "hovorí" prasiatko pri vhadzovaní žetónov. Páči sa mi, že prasiatko sa tak snaží aj o tzv. edukatívny charakter a povzbudzuje deti k šetreniu peniažkov už od útleho veku. 🙂

Rada by som zdôraznila, že vekový limit na túto hračku neexistuje. Zabavil sa s ňou aj môj 20-ročný brat...

Lezieme s líškou

Veľká škoda, že sme túto hračku neobjavili trošku skôr. Je úplne ako stvorená pre malých lezúňov a deti, ktoré sa začínajú stavať na nôžky. My už niekoľko mesiacov chodíme, ale aj tak si môj drobec líštičku obľúbil najmä kvôli jej jemnučkej plyšovej tváričke a šušťavému chvostíku. 

Vďaka farebným svetielkam, zábavnej hudbe a a mäkkej textúre dokáže táto hračka zamestnať všetky zmysly dieťatka.

Otočením predného kolieska môžeme zmeniť režim a pozorovať, ako líška robí kotrmelce a motivuje tak dieťatko, aby ju sledovalo. 🙂

Rovnako ako prasiatko, tak aj líška, sa stala naším novým hračkárskym kamarátom. 

Naše testovanie končí, ale zábava so zvieratkami určite pokračuje. 🙂

Fisher-Price opäť ukázal, že hračky môžu byť edukatívne, zmysluplné, kvalitné a zároveň vedia ulahodiť detskému aj dospelému očku 🙂

Ďakujeme!

#test_fisherprice2 #recenzia

Prišli k nám nové hračky, spravili sme testovačky 😊😊😊

Pribudli k nám nové hračky, boli to pre nás super testovačky ☝️👌😊

Podarilo sa nám testovať dve nové hračky od Fisher-Price. Ružové prasiatko / pokladnička a nezbedná líška. Obe hračky sú vhodné pre detičky od šesť mesiacov. Tak šup, ideme si niečo o nich prezradiť. 

Prasiatko pokladnička

• súčasťou balenia je 10 farebných mincí 
  • naučí nás počítať, čísla, farby, protiklady 
  • 30+ pesničiek, zvukov, melódií, krátkych viet 
  • stlačte ňufák a prasiatko bude vibrovať
  • otváracie dvierka    

Táto pokladnička je nabitá množstvom výučbových funkcií, ktoré zaujmú deti aj rodičov. Prasiatko veselo poskakuje a jeho ňufák je upravený ako tlačidlo. Na boku sú otváracie dvierka, kde sa skrýva 10 farebných žetónov v podobe mincí. 

Nezbedná líška 

• veľmi milý vzhľad 
  • je vhodná na hru v rôznych etapách života 
  • hrá pesničky 
  • naučí nás písmená a čísla 
  • jazdí alebo sa otáča 

Nezbedná líška nás niečo naučí, ale aj zabaví. Ak dieťa ešte len sedí, môže ju hladkať alebo chytať za šuchotavý chvostík. Pokiaľ už dieťatko lezie, stačí ju stlačiť a líška sa rozbehne buď dopredu alebo sa bude otáčať, ako si už nastavíme. Podporuje rozvoj zraku, sluchu, ale aj hmatu. 

Ešte na záver musím dať veľké plus za prepínanie hlasitosti zvuku 😁. Takže komu lezú na nervy hračky, ktoré hlasno hrajú, nebojte ☝️. Dajú sa úplne vypnúť, prípadne zapnúť na strednú hlasitosť alebo normálnu 😉. Keby nemáme možnosť testovania. minimálne jedna z týchto hračiek by bola u nás doma pod stromčekom. 🎄😊

#test_fisherprice2  #recenzia 

Zvieratká nás nikdy nesklamú 😍

Chcela by som najprv poďakovať za možnosť testovania hračiek Líšky a Prasiatka od Fisher-Price.

Začnem s prasiatkom 🐷  Ten zaujal ako prvý 🙂

Akurát máme obdobie "nočníka", dlho neposedí, ale nová hračka ho trošku zabavila a podarilo sa aj spraviť niečo do nočnìka :D Radosť bola veľká 🙂

Ale teraz k hračke.

Je to hračka, ktorú si deti zamilujú hneď. Páči sa mi, že hračka je farebná (mince), rozpráva a aj vibruje. Prasiatko obsahuje mince, ktoré dieťatko hádže do prasiatka. Prasiatko rozpráva, teda počíta, s dieťatkom, koľko mincí doň hodí. Dieťa sa tak veľmi ľahko naučí počítať, kedže prasiatko hovorí dookola, koľko minci už hodilo 🙂

Mince su takéto krásne farebne 🙂

Dieťatko vie stlačit aj ňufák prasiatka, vtedy tiež vydáva melódie a vibruje 🙂 Môj Mathias otváral bruško prasiatka a vkladal tam aj iné ako mince :D Ale hlavné je, že sa pohral 🙂
Líška 🦊

Líška má naučiť dieťatko liezť (ako som to videla v reklame). Môj Mathiasko ma 2 roky a tiež sa s líškou pohral a dlho 🙂 Dokonca ho učil si sadnúť (darmo som mu vysvetľovala, že to nie je psík :D).

Líška má hlávku a chvostík (šušťí) plyšový 🙂 Má 3 tlačidlá, ktoré keď dieťa stlačí, svietia a líška sa pohybuje dopredu. Mathiasko mi vždy vysvetlí, kde má chvostík, úška, oči a nos.

Čítala som, že keď sa to koleso pretočí, robí líška kotrmelce :D No naša ide len okolo, neviem, ķde som spravila chybu :D Ale musím vyskúšať, keď pôjde Mathiasko spinkat :D

Farebné svetielka, zábavná hudba a mäkké textúry pomáhajú rozvíjať zrakové, sluchové a hmatové zmysly.

Jediná negatívna vec, ktorú by som spomenula pri Líške, je asi cena :/ 

Hračky odporúčam každému 👐, sú skvelé.

Ďakujeme pekne za príležitosť.

#test_fisherprice2 a #recenzia