Značka Next

11. nov 2024

Ahojte baby, čo vravíte na značku next? Konkrétne topánočky pre deti? Sú vhodné? Ďakujem 🙂

yanni
11. nov 2024

Nie. Next bol od počiatku zameraný na textil. Topánky pridali neskôr a nie sú bohvie aké. Nemyslím teraz kvalitu materiálu.

christina_petrikova
11. nov 2024

za mna tiez topanky velmi nie, moc sa nam teda neosvedcili. co sa oblecenia tyka, tak super, objednavala som odtialto nespocetne velakrat a tie veci aj realne dlho vydrzali 🙂 ale inak nie.

kris_tin257
11. nov 2024

Robila som pre značku next, oplatí sa kupovať detské oblečenie prípadne pánske oblečenie (ponožky trenky napr), topánky či už detské dámske pánske a dámske oblečenie určite tam nekupujte, sú nepohodlne tvrdé aj pre dospelého aj pre dieťa

kiwi3
11. nov 2024

nie je to nic moc, ako pri vsetkych tychto fast fashion, co sa nespecializuju na obuv, a nejaku obuv maju. inak je next jedna z tych lepsich znaciek.

cyberk
11. nov 2024

Next mam velmi rada, ale ich topanky veru nie 😅

autor
11. nov 2024

Ďakujem vám, našla som tam zateplené gumáky tak som nad nimi rozmýšľala 🙂

3princezne
11. nov 2024

Zateplene gumaky mame, su dobre, ale velmi tazke, bola som prekvapena ich vahou, pre nejakeho cerstveho chodca by som ich nebrala. Ani pre moju 2r. Ale starsie to v pohode nosia, ved to nenosia stale, len vynimocne

yanni
11. nov 2024

Tak gumaky kupis aj lepsie ako od Next.