Ahojte baby, čo vravíte na značku next? Konkrétne topánočky pre deti? Sú vhodné? Ďakujem 🙂
za mna tiez topanky velmi nie, moc sa nam teda neosvedcili. co sa oblecenia tyka, tak super, objednavala som odtialto nespocetne velakrat a tie veci aj realne dlho vydrzali 🙂 ale inak nie.
Robila som pre značku next, oplatí sa kupovať detské oblečenie prípadne pánske oblečenie (ponožky trenky napr), topánky či už detské dámske pánske a dámske oblečenie určite tam nekupujte, sú nepohodlne tvrdé aj pre dospelého aj pre dieťa
nie je to nic moc, ako pri vsetkych tychto fast fashion, co sa nespecializuju na obuv, a nejaku obuv maju. inak je next jedna z tych lepsich znaciek.
Next mam velmi rada, ale ich topanky veru nie 😅
Ďakujem vám, našla som tam zateplené gumáky tak som nad nimi rozmýšľala 🙂
Zateplene gumaky mame, su dobre, ale velmi tazke, bola som prekvapena ich vahou, pre nejakeho cerstveho chodca by som ich nebrala. Ani pre moju 2r. Ale starsie to v pohode nosia, ved to nenosia stale, len vynimocne
Tak gumaky kupis aj lepsie ako od Next.
Nie. Next bol od počiatku zameraný na textil. Topánky pridali neskôr a nie sú bohvie aké. Nemyslím teraz kvalitu materiálu.