Zimný overal pre 1,5-ročné dieťa

28. nov 2023

kde kúpiť dobrý teplý overal ale za rozumnú cenu do max 25 eur? dostali sme taký z tesca od svokrovcov ale zdá sa mi tenký a nechcem pod to obliekať dalších 10 vrstiev kedže to je dosť boj to obliekanie

simona20201309
28. nov 2023

Dobrý overal 25e? Tak možno dobre rukavice kúpiš za tu cenu.
Ak chceš kvalitu tak radšej kúp z bazáru za takú sumu, ale aspoň niečo poriadne

mikaelka1
28. nov 2023

Skus lidl, sinsay, bonprix

banalu
28. nov 2023

Pozri bazar, mne sa osvedcil (aj recenzie su nanho super) H&Mkovy minuly rok, zdedila mala po kamoske aj teraz o cislo vacsi, a za mna parada. Na bazarikoch idu tak do 30€

maminkadeticiek
28. nov 2023

Kvalitny overal teply za tuto cenu kupis jedine z 2.ruky.Ja by som sla do Pidilidi.Ale overaly byvaju velmi zachovale kvalitne,takze pobehaj MK bazar a na nete.

banalu
28. nov 2023

Tento - byva na bazaroch v roznych prevedeniach (podla toho kedy bol kupeny).

jesenzima
28. nov 2023

Moji nosili z Lidla, pod to termo prádlo a sveter a nebola im zima, normálne zvládli sankovacku aj pobyt na horách 🙂

asemrakova
28. nov 2023

Za taku cenu Lidl. Syn nosil minuly rok a nebola mu nikdy zima, vzdy mal vnutri teplo

nyphadora
28. nov 2023

Na marketplace alebo bazar

bolarazjedna
28. nov 2023

My máme z Tesca z druhej ruky a je riadne teply, kúpila som za 10eur, a je ako novy, tak skus pozrieť bazár.

simona1306
28. nov 2023

Tiez som teraz kupila dcerke v Lidli, a teda zima jej nie je . Ma pod nim normalne dve vrstvy , body pancusky, leginy a mikinu ...

greeetas
28. nov 2023

Pozri bazar, Tchibo, aj ja mam jeden na predaj

merrysa
28. nov 2023

V Lidli majú super overaly za 17€. My sme mali minulú zimu dva na striedačku a túto zimu tiež dva. Super hrubý, zateplený, synovi stačia pančuchy, krátke tričko a mikina pod to..

matkahelka
28. nov 2023

pri takom malom dietati pri overale nie je dolezite len, aky je hruby, ale aky ma vodny stlpec a teda, ci je premokavy. aspon u mna je toto velmi dolezite, mam 2 rocnu dcerku a smykacky, hojdacky a lavicky su v zime casto mokre. a samozrejme, v zime byva aj sneh.a teda, kvalitny overal do 30€ je za mna utopia. ani z druhej ruky. ci reima, ci lindex overaly, aj z druhej ruky su okolo 50€.