kde kúpiť dobrý teplý overal ale za rozumnú cenu do max 25 eur? dostali sme taký z tesca od svokrovcov ale zdá sa mi tenký a nechcem pod to obliekať dalších 10 vrstiev kedže to je dosť boj to obliekanie
Skus lidl, sinsay, bonprix
Pozri bazar, mne sa osvedcil (aj recenzie su nanho super) H&Mkovy minuly rok, zdedila mala po kamoske aj teraz o cislo vacsi, a za mna parada. Na bazarikoch idu tak do 30€
Kvalitny overal teply za tuto cenu kupis jedine z 2.ruky.Ja by som sla do Pidilidi.Ale overaly byvaju velmi zachovale kvalitne,takze pobehaj MK bazar a na nete.
Moji nosili z Lidla, pod to termo prádlo a sveter a nebola im zima, normálne zvládli sankovacku aj pobyt na horách 🙂
Za taku cenu Lidl. Syn nosil minuly rok a nebola mu nikdy zima, vzdy mal vnutri teplo
Na marketplace alebo bazar
My máme z Tesca z druhej ruky a je riadne teply, kúpila som za 10eur, a je ako novy, tak skus pozrieť bazár.
Tiez som teraz kupila dcerke v Lidli, a teda zima jej nie je . Ma pod nim normalne dve vrstvy , body pancusky, leginy a mikinu ...
Pozri bazar, Tchibo, aj ja mam jeden na predaj
V Lidli majú super overaly za 17€. My sme mali minulú zimu dva na striedačku a túto zimu tiež dva. Super hrubý, zateplený, synovi stačia pančuchy, krátke tričko a mikina pod to..
pri takom malom dietati pri overale nie je dolezite len, aky je hruby, ale aky ma vodny stlpec a teda, ci je premokavy. aspon u mna je toto velmi dolezite, mam 2 rocnu dcerku a smykacky, hojdacky a lavicky su v zime casto mokre. a samozrejme, v zime byva aj sneh.a teda, kvalitny overal do 30€ je za mna utopia. ani z druhej ruky. ci reima, ci lindex overaly, aj z druhej ruky su okolo 50€.
Dobrý overal 25e? Tak možno dobre rukavice kúpiš za tu cenu.
Ak chceš kvalitu tak radšej kúp z bazáru za takú sumu, ale aspoň niečo poriadne