Zimná kukla

buducamama
12. nov 2024

Ahojte, vyberám kuklu pre dieťa do škôlky a aj do hôr a mám dilemu pri výbere. Akú máte skúsenosť, viete niečo odporučiť🙏🏻? Určite chcem teplú, dieťa bude každý deň niekoľko hodín vonku, samozrejme aj v pohybe, takže asi mi vychádza merino. Len čo pozerám, merino kukla je do 0 stupňov a potom treba dať kapucňu alebo čiapku navyše. To mi problém nerieši, lebo bohvie, či mu to dajú. A zas s barančekom mu nebude príliš teplo a nespotí sa, keď by vonku behalo? Ale zas keď budú mínusové teploty, aby mu nebolo zima. Poradťe pls😌

pralinka86
12. nov 2024

Dvojvrstvova merino kukla urcite staci. Jedine zeby fukal severak, tak kapucňa sa zide, aby neprefuklo
Pozri froggywear

buducamama
autor
12. nov 2024

@pralinka86 ten som pozerala, myslis teda, ze taka fakt staci?

pralinka86
12. nov 2024

@buducamama urcite, decka nosia/nosili celú zimu od mala. A na jar/jesen mame ich tenku čiapku

suzy2508
12. nov 2024

Určite kúp merino kuklu od froggywear, majú bezkonkurenčný strih. Ja som skúšala veľa značiek a títo ju majú najlepšiu, krásne kryje aj krk, plecia a kúsok chrbátika.

buducamama
autor
12. nov 2024

@suzy2508 veď toto pozerám, že je perfektne dlhá aj namiesto šatky. Ďakujem😊
@pralinka86 ďakujem, nechám si poradiť😊

pe_mi
12. nov 2024

@buducamama ahoj,aj v decathlone popozeraj.maju rôzne

suzy2508
12. nov 2024

@buducamama presne tak, vravím, bezkonkurenčný strih. Ja som ich objavila až teraz, keď má malý skoro 2 roky (dovtedy som kupovala aj DuoMamas, aj NameIt sme mali, aj podomácky vyrobené), ale Froggy je inde, naozaj odporúčam. A tá ich čiapka je tip top. Mať druhé dieťa, kupujem len tú. Kryje krk a neskutočne dlho vydrží, lebo to merino sa natiahne a prispôsobí hlave. Inak to je jedna z mála čapic, ktoré malý nestrhával dole z hlavy. Ani ju tam necítil, taký super materiál a neparí sa hlava.

buducamama
autor
Včera o 08:17

@suzy2508 pozerám aj tú čiapku, perfektná naozaj☺️ Ďakujem za tip, lebo tá čiapka mi unikla a hlavne keď to máš z praxe😊