Ahojte. Potrebujem poradiť. Synček nosí gumaky Enfant, nezateplene. Ma nôžku 14,5 a nosí 25ky/ už by sa žiadalo aj 26 v nich by mal 1,5 cm odmerok. V predajni nám však povedali že nevedia, či obuje aj ich zimnú verziu, kvôli tej teplej výstužy. Na predajni ich nemali k dispozícii na skúšku, preto chcem objednať z netu. Ma buclatu nôžku a vyšší nart. Máte niekto skúsenosť, či je medzi nimi naozaj taký rozdiel ? Veľmi sa mi štýlovo páčia.
@sanny2993 mikk-line, demar mammut.
Vyššie spomenuté bundgaard sú na nižšie priehlavky, to baculatá noha nedá 🙂
Určite neobuje… možno tie nízke… aj moja nosí Enfant iba nezateplene má vysoký nart.,, my sme našli a kupujeme Konges slojd a veľká spokojnosť…možno ešte lepšie ako Enfant
Ved objednaj. Ak nebudu dobre vratis. Netreba robit problem tam, kde nie je.
no ja som jej tam nohu rvala a neobula...to je pre uzke nohy! na vysoky nart nizke myslim, že aj enfant zacal vyrabat- este nemam odskusane ale zateplene su ine ako obycajne...su uzke a nepustia
Prosím Vás, ak má syn nôžku 16cm x 6,6cm, mierne vyšší nárt (papučky Beda sú ok, od Pegres mal trochu otlačenú gumičku)..budú mu Enfant veľkosť 29, či radšej nie? Bundgaard sú ťažké (ale topánky máme Bundgaard všetky, sedia), Demar sa mi zdajú mohutné..aké zateplené gumáky ešte prosím odporúčate?
Urcite nie.. pozri bundgaard..