Prosím Vás, potrebujem kúpiť synovi topánky, má teraz 15cm nohu a mám vo výhľade zatiaľ tieto, len všade píšu inú vnútornú dĺžku a ja som z toho už paf. Na jednej stránke dokonca píšú, že tam môže byť až 3mm odchýlka čo je dosť pokiaľ to je zmenšené. Nemáte ich niekto doma vo veľkosti 25 a nevedeli by ste mi zmerať vnútornú dĺžku? Nechcem kupovať ani zbytočne veľké, ale ani malé a nemám to kam ísť vyskúšať. Vopred ďakujem 🙂
ved keď nebudú sedieť možeš vratiť , je tam rozdiel 3mm to je celkom ok
ale 24 maju vnutornu stielku 15,4-15,6 cm čo je malo ak ma 15 cm nohu takže musiš kupit 25 ina cesta nieje
Ja som mala s nimi skúsenosť, že boli minimálne o číslo včšie, ako iné s rovnakým číslom. Bežne nosil napr. 23, ale DD step 23 mu boli veľké ešte rok.
@alzbeta311 a vedeli by ste mi ich potom prosim zmerat?
@minesasubu aj chcem 25ky, mensie sa neoplati teraz v zime ked mu davam hrube ponozky
@biba_18 ja tiez, ale momentalne to nemozem ist nikam vyskusat a potrebujem mu kupit topanky, takze objednam
@oblecenie99 ja som ddstepky kupovala tusim len raz a nemal ich ani velmi dlho, lebo mu rychlo narastla noha tusim, takze nemam velke skusenosti s nimi.
@feketka áno vien pripomente sa mi za pol h
@alzbeta311 dakujem krasne 🙂
@alzbeta311 zdravim, tak sa Vam pripominam :D
topánky by som kupovala v kamennej predajni…