Prosim vas,syn uz prechadza na panske velkosti,detska 170 mu je kratka. Ma 172 cm,ale je velmi stihli. Ake znacky a ich velkosti by ste odporucili?
@uradnikova panske "riflove" znacenie (napr. v Tescu a v kopu dalsich) pozostava z 2 cisel: Wx Hy, kde W je sirka (angl. width) a H je vyska (angl. Height). Cislovanie zacina na 28. Casto prave velmi uzke a dlhe nohavice (W28 H30-32) byvaju vo vypredajoch za babku. Najlepsie raz ist poskusat do kabinky len kvoli cislovaniu, ktore mu sedia a potom sa uz lahsie hlada priamo tato velkost medzi tymi, ktore sa mu aj pacia.
@uradnikova môj 12 ročný má tiež 172 cm a tiež je veľmi štíhly. Sedia mu rifle značky Name it - kupujem ich na stránke About you.
@janocka a velkost?
Skúste v Sinsay
@uradnikova veľkosť detskú 176. Naposledy som kupovala na jeseň, ešte v nich vydrží kým začne obdobie krátkych nohavíc. Sú mu tak nadoraz, lebo má veľmi dlhé nohy, ale nové mu na tých pár mesiacov kupovať. nebudem
Môjmu kupujem ešte stále v “detských” číslach 176, prip niektorí aj 180ky robia. A samozrejme každé musia mat gumovu redukciu v pase lebo by ich stratil. Kupujem cez About you, naposledy sa mi pošťastilo v C&A.
@uradnikova kupovala som s krstniatkom v HM, Croppe, House tam mávajú dobré zľavy na rifle za 9,90-15 eur a pekne.To musí skúšať on mal pánske S,M
@uradnikova CA predlzene strihy