Veľkosť nohavíc pre chudého mladého muža

uradnikova
18. mar 2024

Prosim vas,syn uz prechadza na panske velkosti,detska 170 mu je kratka. Ma 172 cm,ale je velmi stihli. Ake znacky a ich velkosti by ste odporucili?

tykat
18. mar 2024

@uradnikova CA predlzene strihy

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
madeincssr
18. mar 2024

@uradnikova panske "riflove" znacenie (napr. v Tescu a v kopu dalsich) pozostava z 2 cisel: Wx Hy, kde W je sirka (angl. width) a H je vyska (angl. Height). Cislovanie zacina na 28. Casto prave velmi uzke a dlhe nohavice (W28 H30-32) byvaju vo vypredajoch za babku. Najlepsie raz ist poskusat do kabinky len kvoli cislovaniu, ktore mu sedia a potom sa uz lahsie hlada priamo tato velkost medzi tymi, ktore sa mu aj pacia.

janocka
18. mar 2024

@uradnikova môj 12 ročný má tiež 172 cm a tiež je veľmi štíhly. Sedia mu rifle značky Name it - kupujem ich na stránke About you.

uradnikova
autor
18. mar 2024

@janocka a velkost?

barborizzy
18. mar 2024

Skúste v Sinsay

janocka
18. mar 2024

@uradnikova veľkosť detskú 176. Naposledy som kupovala na jeseň, ešte v nich vydrží kým začne obdobie krátkych nohavíc. Sú mu tak nadoraz, lebo má veľmi dlhé nohy, ale nové mu na tých pár mesiacov kupovať. nebudem

pomoni
18. mar 2024

Môjmu kupujem ešte stále v “detských” číslach 176, prip niektorí aj 180ky robia. A samozrejme každé musia mat gumovu redukciu v pase lebo by ich stratil. Kupujem cez About you, naposledy sa mi pošťastilo v C&A.

luccija
18. mar 2024

@uradnikova kupovala som s krstniatkom v HM, Croppe, House tam mávajú dobré zľavy na rifle za 9,90-15 eur a pekne.To musí skúšať on mal pánske S,M