Kedy začínate vašim deťom obúvat botasky/tenisky? Myslím cca aký mesiac.
Vďaka.
moja isla uz dnes, bola aj vcera... ale do skoly ju vozime a poobede je 14stupnov
Moji chalani nosia celoročne tenisky... a ja tiež. Zateplene topánky len na lyžovačke
Ja vidím teenegerov nosiť botasky celoročne 😂😁😂
Kolko rocne? A aka oblast? Kazdopadne podla pocasia. Ked je vonku aspon 10stupnov. U nas zatial rano mame mraz.
od 10 stupnov vyssie...
Na vychode je rano mraz..dnes cela zahrada u nas biela trava
moji uz nosia, ale take zateplene, obycajne este nie, na to je podla mna chladno. ani ja si tenisky este nedavam, len ked idem hore dole niekam autom.
@daniela2202 ja som mala spolužiačky ktoré tiež nosili tenisky a sieťované ešte k tomu, pocelý rok, a potom si v decembri sušili ponožky na radiátore🤣
A ked poviem ze v decembr urobis tak aj Ty? 🙂
riadim sa predsa pocasim. Moje deti zateplene topanky nosia v minusovych teplotach, takze tento rok po nich nesiahli. Zatial celorocky, lebo prsi. A klasicke tenisky ked bude sucho. Kozene kludne hned. Rano bolo 8°C
Keďže mame 15 stupňov už dva týždne tak tento rok už január február, ak sa v apríli ochladí na 5 stupňov tak zas vytiahnem čižmy. Snehule mala obuté 2 x toho roku
Vsak podla pocasia,nie podla mesiaca
Kedze je pocasie ake je, tak my uz vsetci nosime botasky
Tento rok uz teraz,ved v Ba bolo 18 stupnov minule.
Mojim deťom aj sebe dávam tenisky od 8-10 stupňov, bez dažďa. Tenisky máme sieťované, takže noha sa fajn vetrá. Momentálne nosia deti do školy členkové kožené mierne zateplené topánky, ráno tu boli 3 stupne, poobede má byť 13. Ak by šli von poobede, tak si dajú už tenisky.
Podla pocasia predsa
Dnes mali uz.rano 3st poobede 14
U nás mrzne len pár dní v roku, snehu tiež veľa nemáme, takže tenisky nosíme celá rodina celoročne. Zateplené topánky máme len ak cestujeme niekam, kde je naozaj chladno.
Vlastne teraz bolo u nás 14-15 °C slnečno, to už decká chcú po ihriskách behať naboso. Čo už, globálna zmena klímy je naozaj citeľná.
Keď pozriem von a vidím slnko, prijemne nie mráz, nie vodu, nie sneh.. dnes neviem čo si deti obuli tie čo šli do školy, lebo bol doma len muž.. ja by som im dovolila tenisky, počasie je jarné..
Nezáleží predsa od mesiaca ale od počasia. Keď už si dáš ty tak môžeš aj deťom.