Tylové šaty pre 8-mesačné bábätko

28. sep 2023

Ahojte neviete kde kupim pekne tylové šaty na oslavu pre malé bábätko? Môže byt aj eshop.
Možno ani nemusia byť tylové len to mi pride že ukáže najkrajšie na malom dievčatku

anjelicek26
28. sep 2023

podla mna na next webke mas krasne saty...

milanemila
28. sep 2023

Urcite next, aj v hmku mavaju alebo newbie.

anavixy
28. sep 2023

HM ma vzdy, Next tiez a ak nepotrebujes nove tak pozri minimalne MK bazar.

chatte007
28. sep 2023

Ja som sedemmesacnej na svadbu kupovala tieto, len uz su vypredane, ale videla som ich aj na inych e-shopoch (mam ich vo velkosti 80, keby si mala zaujem, uz ich asi nevyuzijem):
https://www.tulimi.sk/p/45508-suknickobody-dl-r...
Alebo s kratkym rukavom:
https://www.tulimi.sk/p/45513-suknickobody-s-ty...
Expeduju rychlo, o dva dni som ich mala doma. Kvalitne, pekne.
S obchodom Richelieu mam tiez iba dobre skusenosti a odosielaju bleskovo, kupovala som odtial tieto satocky na krst v bielom, len nemaju vsite body:
https://richelieu.sk/detske-oblecenie/body-saty...
Nic v zlom, ale mam pocit, ze tu na koni kazda pozna len HM, Next, Zara a Lindex, pritom je aj kopec ineho krasneho oblecenia pre deti.

autor
28. sep 2023

@chatte007 máte tie ruzove z prvého linku? Máte aj fotku? A za kolko by ste mi ich vedeli predať?❤️

anavixy
28. sep 2023

Ale ano, pozname aj nakupujeme aj ine znacky, ale ja si tylove saty na svadbu predstavujem inak. Nemusia byt ani drahe a aj mozu. Urcite krajsie saty ma Next, aj to Hm.. najkrajsie saty podla mna ma Mayoral, Zara a Abel&Lula (tam uz je to ina cenova), je to vec vkusu, moja dcera nosi tylove saty s teplakovym ci trickovym vrchom aj na doma. A niektore z tych najkrajsich nasich mame prave z tych bazarov, lebo preco nekupit krasne saty z bazaru za cenu obycajnych siat z no name obchodu. Navyse ked do googla napises “tylove saty pre babatko” najde ti ich kopec a v roznych obchodoch. Napr na answear, glami ci zalando si vies tiez vyhladat saty roznych znaciek v roznych cenach, staci tomu venovat cas.

chatte007
28. sep 2023

Mozem poslat foto samozrejme, napis spravu

chatte007
28. sep 2023

@anavixy Odpoved asi patrila mne. ..."ale ja si tylove saty na svadbu predstavujem inak..." Inak ako tie, ktore som postla? A ako teda? Tu sa bavime o satach pre 8-mesacne babo, ktore este nebude behat po parkete, tancovat a tocit suknickou. Maximalne ho tam ponosia na rukach, nakrmia v detskej stolicke a daju za chvilu spat. Aj keby ho tam doniesli v bodycku a polodupackach, tak sa nebude nikto pohorsovat. Ten bavlneny vrch ma svoj zmysel, aby bolo dietatku pohodlne. To, ze tvoja dcera take nosi na doma, je zbytocna informacia v tejto diskusii. Tvoja dcera asi nema 8 mesiacov. A tie no name obchody maju neraz kvalitnejsie oblecenie a usite na SR, v CR, v PL, nez take HM s vecami z bangladesskej tovarne. Ja som autorke skratka poradila konkretne modely a obchody, s ktorymi mam dobre skusenosti a saty sa jej ocividne zapacili.

slavomira236
29. sep 2023

Tieto sa mi pacia next