Ahojte dcéra ma momentálne 17 mesiac nosime barefoot celorocky kožené bundgaard ako prvé topánky plus ešte barefoot čižmy bundgaard.
Určite budem o 2-3mes kupovať nové topánky
Prosím aké topánky potrebuje dieťa ktoré ešte nemá ani 2r na neskorú jar/leto/skoru jeseň?
Kupit znova celorocky, nejaké sandálky, gumaky, slapky do vody ?
Či skôr priedušné tenisky,sandálky a gumaky?
@svetlonos ďakujem nechcem poradiť značky ale typy topánok ktoré mám kupovať na toto obdobie
@sunnyday1111 celoročne kožené a potom keď sa už riadne oteplí tak ísť do platených 🙂
za 2-3 mesiace sa nozicka moze zmenit na neporovnanie. Predpokladam, ze asi ma uzsiu, ked ste na bundgaardoch, kludne sa moze rozplasnut, zostihliet a podobne... takze by som urcite nekupovala dopredu, ale zvazila nozicku o nejaky ten cas. A v tomto veku kupujes nove topanky niekedy kazdych 6tyzdnov, odporuca sa premeriavat nozicku kazde 2 tyzdne. Ak ides teda kupovat topanky v juni, tak by som zvazila nejake sandalky, pri bf nie su otvorene, len dierkovane na prevzdusnenie a nieco teniskovite... neskor, podla toho kde zijes, napriklad u nas zima ani nebyva, takze moje deti vyslovene zimne topanky nikdy nemali, kupovali sme celorocky, max merino ponozku alebo vlnenu vlozku
@sunnyday1111 veď kúp najskôr topánky čo využijete teraz my sme napr cele uzavrete topánky neoteplene kupili malemu na terajšie obdobie a chceme ešte gumáky ale tie k nam na zahradu viem že využije a ostatné by som kúpila keď už si budeš istá že ich bude nosiť napr. Šlapky do vody až keď si niečo naplánujete a pod.
@sunnyday1111 teraz ma syn len celoročky, potom uvidím podla toho kedy mu prestanú byť dobre. Bud kúpim len platenky/sieťované tenisky k celorockam plus sandalky alebo ak už bude vtedy horúco tak priedušné tenisky a sandalky. Gumáky sa u nás využívajú v tom veku máličko, to asi len bazárove kúpim. Kroksy k vode vyslovene vtedy keď ideme niekam k vode. Veľa topánok netreba lebo ono sa to nevynosi, hlavne v lete tie celoročky moc nejdu, skôr niečo priedušné a sandalky. Na druhej strane mam rada keď ma niečo na prezutie lebo sa mi stalo ze sa na záhrade hrali s vodou a trebalo niečo na prezutie.
Ďakujem za odpovede
Topánky neplánujem na
Leto kupovať teraz, asi to nie je z príspevku jasne, budem kupovať predtým tesne
Chcela vedieť som len typy topánok
Tenisky. Na celorocky bude uz velmi rychlo teplo. Gumaky by som nateraz vobec nekupovala
Mali sme vzdy celorocky kozene, lebo to je v podstate na vsetky pocasia, okrem horucav samozrejme. Dobre sa udržujú, zvlasnu vlhko
Potom take vzdusne topanky/tenisky, ze je to len sietovina v podstate a sandalky take polo uzavreté, aby chranili prsteky. A gumaky samozrejme
V tomto veku ked ma dieta kazde dva tri mesiace inu veľkosť obuvi by som gumaky vobec neriesila. Je polka marca, od aprila do septembra mu budu najlepšie tenisky sandale. V celorockach by sa mojim detom uvarila noha ved vstupujeme do sezony jar leto, ale ako myslis.
@sunnyday1111 chápem chceš si akoby urobiť prieskum trhu, tak u nas je kamienkova cesta a celkovo ja osobne planujem aj na leto celé topánky plus tie gumáky ine neplánujem jedine na zimu čižmi
@sunnyday1111
ahoj, ja som bola velmi spokojna so superfit lauflernschuhe - mäkka pdrazka flexibilna, kozene. Do velkosti 28 maju takéto 🙂 pozri na amazone napr.