Themu a oblečenie pre deti

alex5896
3. máj 2024

Ahojte vraj nie je dobré kupovať oblecko pre deti z themu ale ani slovenské stránky nemáte isté či sú z themu ma to dakto načítanie že sú rakovinotvorné tie oblečenia ja som nič nenašla ak sa daka vyzná do toho napíšte mi .....sú tam fajn veci ja som len čiapky zatiaľ kupovala a už som sa zastavila....či to bol hoax alebo ako to je prosím vás...

daniela2202
3. máj 2024

@alex5896 jasné že sú, ako všetko okolo nás

melanta
3. máj 2024

Veci bežne vyrobené v Ázii sú v poriadku, ak sú vyarábané pre značky, ktoré majú pri výrobe nastavené štandardy kvality. A tie výrobky, ktoré potom kúpiš u nás v obchodov rôznych značiek, sú kontrolované všade po Európe a ak sa v niečom náhodou predsa len nájde škodlivá látka, tak sa stiahnu z predaja. Veci vyrábané v Ázii pre žiadnu značku, čiže tie, ktoré kúpiš na Themu, Ali, Wish, Shein, obsahujú škodlivé látky bežne a nikto ich nekontroluje. Už je na každej matke, ako veľmi je pre ňu jej dieťa dôležité a či mu kúpi radšej niečo, čo prešlo kontrolou a pravidelne aj prechádza. Alebo ušetrí a kúpi šmejd.

ekira1
3. máj 2024

@alex5896 v Európe máme prísne normy, predajcovia ich musia dodržiavať, takže i výrobcovia pre nich ich dodržiavajú. Tieto šmejdy z temu sú lotéria, buď umelá nepríjemná látka, zle ušité, alebo škodlivé chemikálie, farbivá. Malé percento je dobrých, za tú cenu sa s tým crcať v Číne nebudú.. mne by tých pár ušetrenych eur za takýto risk nestálo..