Tepláky pre nízkych mužov

ninjah
2. dec 2023

Ahojte, potrebujem poradiť stránku, kde by som mohla objednať tepláky pre nižších mužov. Priateľ má okolo 175 cm a všetky bežné tepláky sú hrozne dlhé. Zalando, about you ani Answear nemajú taký "filter" že pre nižšiu postavu. Chcela by som to k vianociam takže ideálne z internetu kde sú napísané rozmery a nemusím behať s metrom po obchodoch.

sasitimi17
2. dec 2023

ja objednávam z Myprotein

ivkav5
2. dec 2023

@ninjah manžel má 176cm, nepríde mi, že je nejako extra nízky, skôr taký priemerný bežný chlap😅 všetky tepláky, ktoré má sú mu dobre a sedia ako uliaté, nie sú vôbec dlhé. Nemá skôr kratšie nohy? 🤔 Inak kupujem mužovi New Balance tepláky, Gant, Gap, Bjorn Borg, Myprotein,..má ich milion, nosí ich pravidelne..nikdy nebol žiaden problém s dĺžkou🙂

madeincssr
2. dec 2023

Môže byť iný tvar postavy, napr. viac cm v páse. Čiže potrebuje kupovať na spodnú časť tela L-ko (a dĺžka je potom veľa) a na hornú mu stačí M-ko a sedí to OK. Rifle napr. bývajú aj v rozmeroch 34/30, 34/31, ale tiež treba hľadať. Neviem či u teplákov to takto vyrábajú, možno niektoré značkové. Potom jedine [dať] skrátiť.

rebrambora
2. dec 2023

Mne tiez 175cm nepride nizky muz.
Skus ASOS. Tam mas pri kazdom kusku aj vysku modela.

pe_mi
2. dec 2023

@ninjah ja mám manžela 176cm,tiež mi príde nízky,ja mám 174.on je svalnatý, tým pádom je taký do šírky a je proste na pohľad nízky a ešte ma kratučke nožičky.davame skracovať všetko.stehna,zadok, pás mu sedia L,ale dĺžka vždy dlhá.

majamat
2. dec 2023

moj ma 177cm a tiez nie je nizky, 175cm u muza je spidna hranica priemernej strednej vysky. uplne bezne mu sedia akekolvek nohavice a teplaky,

ja som zena, mam 164cm a kupovala som v ´Tescu pred rokom panske teplaky a su mi dobre. nevedela som zohnat zateplene teplaky, preto mi napadlo pozriet panske.

danica2711
2. dec 2023

a čo tak mu ich skrátiť?

ninjah
autor
2. dec 2023

@ivkav5 záleží pomer postavy, ma skôr kratšie nohy dlhší trup a tepláky sú mu všade dlhé keď potrebuje veľkosť L kvôli šírke 🙂

ninjah
autor
2. dec 2023

@danica2711 a čo takto si nechať poradiť ak je možnosť kúpiť kratšie tepláky a nemusiet si robiť ešte robotu so skracovanim?

danica2711
3. dec 2023

@ninjah to je fakt strašná robota...

majamat
3. dec 2023

@ninjah no veru,a ni kazde sa skratit nedaju.
inak teplaky s patentom dole neviem akos kratit. to zas tak jednoduche nie je.
a ten patent j efajn, lebo drzi nohavice nad hcodidlai, cize aj ked su teplaky dlhsie, nevadi to.
moja dcer abude mat 13r a uplne bezne jej kupujem veci S, alebo XS. a to ona je na svoj vek mensia. ma vysku a priemerne 10r dievca. do sirky su jej castokrat volnejsie, nosi ich tak lezerne, ale teda nohy jej nevadia, ked ma patent.

pe_mi
3. dec 2023

@majamat ahoj,skracovanie s patentom nie je problém.patent sa odšije, Nohavica ako taká sa skráti a patent sa naspäť našije.to myslím,že ovláda dobrá krajčírka.

majamat
3. dec 2023

@pe_mi no len to nie je tak jednoduche. clovek ktory to nepvovlada, nema dobry stroj,t ak toto neurobi. ja mam obycajny z Lidlu, nie som krajcirka a vzdy ked robim s elastickou latkou, vlni sa mi, nevyzera to dobre.
jedndoucho to neviem a asi ani nemam dobry stroj.

pe_mi
3. dec 2023

@majamat to ja som myslela,že krajčírke dávate skracovať.

majamat
3. dec 2023

@pe_mi no krajcirku je tiez uz problem najst.