Dobrý večer. Moja otázka smeruje na ženy, ktorých deti mali tieto tenisky. Dcérka po nich tuzi a ja uvažujem o ich kupe. Keďže sú textilné, ako je to prosím s ich čistením? Konkretne mi ide o tie blikacky. Keďže topanky niesu kožené, na ich čistenie nebude stačiť vlhká handra. Budem ich musiet vysuchat v umývadle a potom vyžmýkať v práčke a dať sušiť. Nepoškodila sa pritom svetielka? Alebo ako ste ich udržiavali čisté? Dakujem
@syslik81 ja tiež pozerám nejakú zlavu, no zatiaľ som za 25e našla len neblikajuce. Svietiace stoja cca 40e v zlave. Preto sa pýtam či to ak bude blikať stále alebo je to jednorazovka. Dakujem za vašu reakciu.
prala som ich par krat ale vacsinou som ich iba pretrela handrickou. svietili aj po prani btw
Handričkou alebo normálne kefkou aj tie so svetielkami topanky cistim. Dcere kupujeme kazdy rok iba tuto znacku. Ja mam tiez od nich a neskutocne dobru podrazku maju a to som uz mala aj veľmi drahe Adidasy. Je vyssia a dobre tvarovana a aj ta spicka je trosku sirsia. Jedine co uz od nich nekupim viackrat su
v tych zlatych, striebornych farbach to hned zpredu okopala. Ked su jej male, posuvame po rodine dalej.
@monika4487 presne, dcéra mala také čo boli vpredu trblietavé po mesiaci vyzerali ako keby som ich vytiahla z kontajnera
@nikha2809 @monika4487 @jablkovastrudla
Dakujem všetkým za rady, kúpim teda svietiace.
ja som malej hadzala do pracky aj ked neodporucuju a blikali stale .. ale ja som ich vzdy kupila v zlavach a nikdy nie viac ako 20 za ne som nedala a ani by som nedala .. takze mi to nebolo luto