Sú tieto šaty vhodné na maturitu?

princesslaylay
3. okt 2024

Sú tieto šaty vhodné na maturitu /písomnú aj ústnu ?
Dobrý deň. Na internete som veľa hladala ale úprimne sa v tom strácam. Sú podla vás tieto šaty vhodné pre dcéru na ústne a písomné maturity ? Alebo radšej voliť niečo jednoduchšie ? Absolutne sa v tomto nevyznáme. Poradili by ste nám prosím ? Ďakujem
-prípadne ak viete o nejakých pekných čo by sa hodili uvítam aj link 🙂

viestta
3. okt 2024

Nie, to by chcelo nieco formalnejsie.

kavasmliekom
3. okt 2024

@princesslaylay toto tak na stužkovú, nie maturitu.

personality
3. okt 2024

Toto sú šaty ako na nejakú tancovacku, rande a nie serióznu maturitnú skúšku.

ptvw
3. okt 2024

Na to sa nehodia ale krásne sú podľa mňa ☺️

princesslaylay
autor
3. okt 2024

@ptvw Aj mne sa veľmi páčia. Objednali sme ich na stužkovú už ale musíme niečo vymyslieť ešte 😅

danyelia
3. okt 2024

Šaty sú krásne, ale na inú príležitosť, maturita si vyžaduje niečo formálnejšie...

macilaci
3. okt 2024

@princesslaylay v žiadnom prípade

fantaghiro21
3. okt 2024

Nie

ankare
3. okt 2024

@princesslaylay toto skôr na stuzkovu

jaass
3. okt 2024

@princesslaylay nieee, to sú saty skôr na svadbu 🙂

abbey1
3. okt 2024

@princesslaylay Budú super i na rozlúčku so školou, keď pôjdu s tablom. Sú krásne.

butterflyeffect
3. okt 2024

@princesslaylay presdstav si akoby si mala ist na pohovordo prace a podla toho vyberte saty na maturitu-nieco formalne. Saty su to ale krasne, urcite ale na inu prilezitost.

buberova
4. okt 2024

Sú ozaj nádherné ☺️☺️☺️☺️ ale na maturitu nie

ada85
4. okt 2024

Tieto naozaj skôr na stužkovú alebo svatbu. Na maturitu skôr puzdrové alebo sukňa (nohavice) a bluzka

tramtada31
4. okt 2024

Kup jej čierny alebo tmavomodrý kostým (sukňový alebo nohavicový), ktorý jej vydrzi roky. Ak pôjde na prijmacky na vysoku skolu, bude chodit na skúšky, pripadne na pohovory, velakrat ho využije.

januska12323
4. okt 2024

Na maturitu jednoduché šaty, sukňu, nohavice čo jej bude vyhovovať. Tieto sú na stužkovú alebo svadbu.

margotka17
4. okt 2024

@princesslaylay podľa mňa nie, tam by som určite volila iné niečo.