Sú tieto šaty vhodné na maturitu /písomnú aj ústnu ?
Dobrý deň. Na internete som veľa hladala ale úprimne sa v tom strácam. Sú podla vás tieto šaty vhodné pre dcéru na ústne a písomné maturity ? Alebo radšej voliť niečo jednoduchšie ? Absolutne sa v tomto nevyznáme. Poradili by ste nám prosím ? Ďakujem
-prípadne ak viete o nejakých pekných čo by sa hodili uvítam aj link 🙂
@princesslaylay toto tak na stužkovú, nie maturitu.
Toto sú šaty ako na nejakú tancovacku, rande a nie serióznu maturitnú skúšku.
Na to sa nehodia ale krásne sú podľa mňa ☺️
@ptvw Aj mne sa veľmi páčia. Objednali sme ich na stužkovú už ale musíme niečo vymyslieť ešte 😅
Šaty sú krásne, ale na inú príležitosť, maturita si vyžaduje niečo formálnejšie...
@princesslaylay v žiadnom prípade
Nie
@princesslaylay toto skôr na stuzkovu
@princesslaylay nieee, to sú saty skôr na svadbu 🙂
@princesslaylay Budú super i na rozlúčku so školou, keď pôjdu s tablom. Sú krásne.
@princesslaylay presdstav si akoby si mala ist na pohovordo prace a podla toho vyberte saty na maturitu-nieco formalne. Saty su to ale krasne, urcite ale na inu prilezitost.
Sú ozaj nádherné ☺️☺️☺️☺️ ale na maturitu nie
Tieto naozaj skôr na stužkovú alebo svatbu. Na maturitu skôr puzdrové alebo sukňa (nohavice) a bluzka
Kup jej čierny alebo tmavomodrý kostým (sukňový alebo nohavicový), ktorý jej vydrzi roky. Ak pôjde na prijmacky na vysoku skolu, bude chodit na skúšky, pripadne na pohovory, velakrat ho využije.
Na maturitu jednoduché šaty, sukňu, nohavice čo jej bude vyhovovať. Tieto sú na stužkovú alebo svadbu.
@princesslaylay podľa mňa nie, tam by som určite volila iné niečo.
Nie, to by chcelo nieco formalnejsie.