Sú Skechers pokazené?

2. jún 2024

Ahojte, pred rokom som kúpila tenisky skechers dcére. A zdá sa mi že jedna bliká menej ako druha. A Ta jedna čo bliká menej niekedy nebliká vôbec. Mohli sa pokaziť ?neviem princíp svietenia tých tenisiek ale donedávna svietili obidve rovnako..

luliu
2. jún 2024

Budeš prekvapená, ale môžu prestať svietiť úplne, tak ako každé svetielko 😉

autor
2. jún 2024

@luliu a myslite že je to dôvod na reklamáciu? Uznajú to ? Mám od nich bloček

elizabeth88
2. jún 2024

Toto sa stalo zatiaľ na všetkých našich svietiaci topánkach.ze prestala jedna,potom obe.Sketchers to sice neboli,no asi princíp rovnakyRok je ešte doba v záruke asi hádam aj pre to "blikanie".No ale neviem.Skusit môžeš.

sweetlife001
2. jún 2024

Stáva sa to, nám doma naše Skechers svietia všetky aj po x praniach.
Kde si ich kupovala ?

judit47
2. jún 2024

Pozri si podmienky reklamacie,nam prestala blikat a bolo tam prave hned v popise,ze natoto sa zaruka nevztahu(tiez sketchers)

sashabb
2. jún 2024

Kupovala som obyčajné blikačky v ccc a na toto bola záruka iba pol roka. Inak štandardne prestávajú tenisky blikať kľudne aj po 2 týždňoch 🙈

luliu
2. jún 2024

Po roku to nie je dôvod na reklamaciu

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danielahamar
2. jún 2024

Mali sme doma už XY tenisiek tejto značky a práve posledné čo som malému kúpila jedna bota raz bliká, raz nie. Takže áno, môžu byť aj kazove a dajú sa reklamovať určite

luliu
2. jún 2024

@danielahamar kazove sa ukážu pár týždňov po kúpe, nie rok, to sa vybije pouzivanim

eternity24
2. jún 2024

Ahoj. Ja som mala ten istý problem. Vo februári som obj dcérke Skechers, keďže boli super výpredaje, aby mala na leto. Vyskúšali sme a odložili. Keďže bývame pod Tatrami, nenosila ich ešte. Potom v marci či apríli bola veľmi chorá, boli sme v nemocke, často ju tam pichali , takže bola taká utrapena. Keď sme už boli doma, tak som jej dala Skechers namiesto papuc, aby sa z nich tešila. A všimla som si tiež, že jedna topanka svietila bezchybne a druha mala výpadky. Vyreklamovali nám to a vratili peniaze, no upozornili, že iba preto, že sú nenosené. Teda vonku sne ich nemali. Že sk by boli nosene, na svietenie sa záruka nevzťahuje. Potom som jej kúpila ďalšie a tie som už aj čistila, aj v práčke boli na krátkom 20 min programe a stále svietia. No samozrejme skus ist so svojimi do obchodu och vyreklamovať. Možno to uznajú. Ja len popisujem našu skúsenosť.