Dobrý deň, prosim vás viete mi poradiť nejake softshellove nohavice ale zaroveň zateplene na taketo obdobie (na oteplovaky sa mi zda ešte skoro) vždy navam na spodok do škôlky pančuchy alebo leginy, čiže toto chcem na vrch. Ďakujem
Ja kupujem Unuo zateplene.
strasne vela znaciek je, je z coho vyberat, take popularne sa mi zda ceska znacka Unuo (od nich mame aj my jedny softshellky nezateplene a jedny zateplene flisom-tie davam aktualne do skolky), ja mam dobru skusenost aj so znackuu Balu handmade (nejaka mama,co sije softshell veci-najdes na fb aj na insta- od nej mame skvelu softshellovu bundu).
Ja mám najlepšiu skúsenosť so značkou sijeme srdcem
@ciernysokol tie som pozerala prosim vas, neposlali by ste mi ake konkretne mate? A ake maju zateplenie?
Aj lidl ma a su super
Tie zateplene byvaju flisom a barancekom. Barancek to uz je fakt moc, flis je viac vyuzitelny. V podstate vsetky znacky co sme mali boli fajn (parametre vodeodolnost aspon 10000 a priedušnosť 3000), lisia sa strihom, ake maju nohy ukončenie, ci je v pase guma alebo inak
A tiez boli fajn termogate na traky z tchiba, tiez su s flisom
Vyhladaj si na FB Softshelky od mamicky, mamicky z mojho okolia si velmi pochvaluju
Ja som objednávala teraz z nosimekiwi.sk zateplené na jeseň, zatiaľ som spokojná. A majú aj zateplené s barančekom na zimu, budem brať aj tie, lebo sa mi pozdáva ich strih, keďže krpec je špagetka a pekne mu sedia.
Pouzivame tieto uz viac rokov. S posilnenymi kolenami by boli praktickejsie, ale dizajnovo sa nam pacil tento model. Maju fleece, vyuzivame jar, jesen, dalo by sa aj v zime, ale u nas je chladno dost.
https://www.unuo.sk/unuo--detske-softshellove-n...
Na unuo mi vyhovuje najma pruzny, vysoky pas. Jedine nohavice, co malemu nepadaju.
Unuo dobre sedia v páse ale aj Lidl má za lacný peniaz
Ja mam rada Unuo a alpine pro 😊