Skúsenosti s detskou obuvou Lasocki

lienkavax
7. máj 2024

Ahojte. Prosím vás, aké máte skúsenosti s touto značkou? Chcem synovi kúpiť prvýkrát tieto topánky, len teda nejaké skúsenosti by som rada 🙂. Ďakujem

vikusjk
7. máj 2024

Dcera mala viacere topanky aj cizmy, u nas spokojnost

sandra49
7. máj 2024

@lienkavax kedysi som dcerke kupovala. Vydržia naozaj naozaj veľa. Velmi kvalitne spracované sú.

lussy203
7. máj 2024

@lienkavax ja som synovi minuly rok kupila presne tieto a aj v inej farbe a spokojnosť.

lienkavax
autor
7. máj 2024

@vikusjk
@sandra49
@lussy203
Ďakujem pekne 🤗. Ide o to, aby boli ako tak nepremokavé, širšie v prstoch a pevnejšie v päte. A samozrejme pohodlné 🙂. Tak asi vyskúšam..

vikusjk
7. máj 2024

@lienkavax tak na to veru musis presne topanku skusit, lebo kazda nozka je ina, kazdemu moze vyhovovat iny strih... topanky samotne su ok v pomere kvalita vs cena, ostatne uz treba vyskusat 🙂

lienkavax
autor
7. máj 2024

@vikusjk jasné, tomu rozumiem. Lenže mi tu u nás nemáme predajňu, takže jedine objednať a keď tak vrátiť 😑

vikusjk
7. máj 2024

@lienkavax uf, to je blbe :( nemozete si spravit vylet niekam do najblizsieho mesta a poskusat? Neviem si predstavit, ze by som dcere kupila topanky, ktore nevyskusa, ved to aj desat parov skusa, kym najdeme tie naj

sandra49
7. máj 2024

@lienkavax nepremokavé sú takmer všetky kožené od nich, ale tak stačí ti sprej a máš vybavené. Širšie v predu až tam niesu, skôr klasika, žiadna barefoot alternatíva. Ja som vždy objednavala online a vždy som podľa VD dobre kúpila.

nevenka
7. máj 2024

Ano, su skor na normalnu nohu, uzsiu, synovi 10,5 rocnemu vyhovuju, dcera nosi DD Step, ma sirsiu nohu. Mladsi syn ma tiez uzsiu nozku a v pohode, a najmladsia ma hrozne siroku plutvicku s uzkym clenkom, tam mame barefoot Koel.
Syn mal teraz zimne Lasocki a mali byt nepremokave, toto sa mu spravilo po 2 mesiacoch nosenia...Ale teda vyreklamovali nam to a vratili peniaze stylom, ze na darcekovu kartu, co plati 2 roky. Takze nejake letne kupime zase.