Školský ples - šaty pre 15-ročnú

xckaretxxx
3. nov 2024

Ahojte, moja 15 ročná dcéra mi z
,,zahlásila,, že v januári v ich škole sa uskutoční školsky ples. Prosím poraďte aké saty pre ani dieťa, ani ženu. Ma158 cm a 48 kg. Dakujem pekne za tipy.

akika722
3. nov 2024

Skus sa opýtať aké sa páčia jej
Veď ma 15😊

xckaretxxx
autor
3. nov 2024

@akika722 ona by chcela na ramienka, ale neviem....ani , rici ani cici,,

evkamotka
3. nov 2024

Sla by som rovno do pozicovne. Ine je obzerat po nete, inak to ukaze na nej. Ovela lahsie sa rozhodnete

banalu
3. nov 2024

@xckaretxxx dufam, ze si taketo poznamky nechavas sama pre seba. Mas ju viest k tomu, ze sa ma vo svojom tele citit dobre aj ked nema ani cici ani rici.. sadnite za net, a povyberajte spolu co sa jej paci, co by si jej odporucila ty, kolko mozes investovat atd... Idealne najst zlatu strednu cestu.
Predpokladam, ze sa spolu spoluziacky uz bavili a ony uz predstavu maju a dcera nechce byt ina. Alebo naopal, chce nieco uplne ine.
Ja by som sla do niecoho jednoducheho. Narychlo sa mi zapacilo aj toto. 🤷‍♀️

januska12323
3. nov 2024

Zober ju do obchodu nech skúša. Prečo by nemohla na ramienka? Chceš ju celú zabaliť?

xckaretxxx
autor
3. nov 2024

@januska12323 nechcem ju zabaliť, prosila so o tipy na saty.

xckaretxxx
autor
3. nov 2024

@banalu paci sa mi to

pralinka86
3. nov 2024

https://m.aboutyou.sk/p/vila/vecerne-saty-vilyn...
Taketo cosi mozno.. farba aku chce samozrejme

kacena4
3. nov 2024

urcite nie plesova, aj u deti v skole sa kazdy rok robi skolsky ples. maju oblecene klasicke bezne nositelne saty aby sa v tom pohodlne citili a "vysantili" sa na chodbach skoly a nemali pocit, ze ich roba obmedzuje

akika722
3. nov 2024

@xckaretxxx ja by som ju nechala
Je vo veku keď je schopná si sama vybrať co sa jej páči,čo nosia ostatné dievčatá
Môj ma 16,je druhák
Min.rok bol tiež na plese a dievcata mali kadečo
Aj na ramienka
Každá sa chce cítiť pekne
Tento rok sa chystá znovu a básní o tom už mesiac

akika722
3. nov 2024

@kacena4 naši mali normálne v restike ako sú svadby,plesy
Do 3tej rana
Nie v skole
Cize ak šaty ladili k tomu

banalu
3. nov 2024

@kacena4 no pozrela som stranku nasej zs, a teda, drviva vacsina, dlhe satenove na ramienka a obtiahnute 🤷‍♀️ nasi maju v KD.

xckaretxxx
autor
3. nov 2024

@akika722 samozrejme, že sa veľmi teší. Ešte také niečo nezažila. Prišla s tým, že chce statoruzove....pôjdeme niečo pokúšať.