Ahojte, prosím poraďte značky širšej obuvi pre dieťa. Doteraz sme kupovali Barefoot Protetika, lebo sedeli na jej širšiu packu ako jediná značka dostupná v okolí. V menšom meste nemáme ten výber ktovieaký. Ale zvažujem nakupovať aj on-line, aj keď detskú obuv si radšej vyskúšam osobne.
Pediatrička nám Protetiku Barefoot dosť skritizovala, že má voľnú pätu a vedie k prepadnutej klenbe. Tak ak máte v tejto oblasti viac odskúšané, budem rada ak sa so mnou podelíte o rady. Vďaka 😊
@alcadk no podla toho, aka velkost, do 26-ky su super niektore Richter, ale tam pozor, maju tiez uz aj barefoot verzie. Ak chces s pevnou patou, tak niektore DD step, t8e kompromisne, maju pevnu patu, ale uz som videla aj barefoot a ta pata je dost pevna oproti napriklad Koel, co su cisto barefoot a krasne siroke a dobre na uzku paticku.
Volna pata je skor problem pri vpadnutych clenkoch. My sme nosili s pevnou payou a klenbu ma na 1 nozke aj tak padnutu aj vbocene clenky. Musime cvicit, to je zaklad.
@alcadk ake miery? Aku formu ma noha? Protetiky Barefoot vobec nie su na siroku nohu. Akurat tak na siroke päty. Aj ked, tohtorocne modely maju vraj uzsiu pätu. neviem, este som ich nemala v ruke. Tazko sa radi, ked nepises, presnu dlzku, sirku, formu, päta uzka/siroky, nart vysoky/nizky.
@ekira1 keď sme porovnávali šírku vložky u Ddstep vs. Protetika BF, tak šírka u Ddstep je rovnaká alebo užšia ako pri Protetike len musí byť o číslo alebo dve čísla väčšia, len potom dĺžka je zbytočne veľká pre nás, tak preto šírka u protetiky bola zatiaľ optimálna z tohoto výberu čo tu máme
Skúsim pozrieť aj tie Sketchers 🙂
Inak boli sme aj medzičasom u ortopéda, ktorý nám dal záver že dcérka 3 r. má nohy v poriadku, že ju máme len v lete nechať behať von naboso a ostať pri tejto obuvi, ako doposiaľ, aby bola dosť široká príp. občas cvičiť tak preventívne, skúsiť chodiť po špičkách atď
Dd step ma velmi veľa druhov/rad, kazda je ina rozmerovo. Tak isto aj protetika, tiez sunri,ne druhy.
Pozrite mozno keen, vacsina moze sa aj prat v pracke a su asi neznicitelne
Spoľahlivé rozmery ma jezkobezko, tak si u nich vyfiltrujte sirsiu nozku a popozerajte znacky dalsie
https://www.jezkobezko.sk/tenisky/?pv5=166,172,...
@alcadk moj ma sirsie chodidlo, vzdy mu dobre sadli tenisky znacky Nike, Adidasy mu boli zasa vzdy uzke.