Ahojte, dnes som prvýkrát išla pozrieť do Sinsay a zarazili ma veľmi priaznivé ceny, ako sú na tom s kvalitou detského oblečenia? Vydrží to oblečenie niečo? Nescvrkne sa to po praní alebo nepopraska potlač?
no ja som kupila malemu dost vela veci do skolky a som prekvapena kvalitou za tu cenu. Teplaky sa nezrazili ani po suseni v susicke, drzia farbu aj tvar aj po piatich praniach. Vetrovka mi tiez pride ok. Podla mna lepsia kvalita ako hm , pepco. Ale naozaj mozno som len mala stastie na kolekciu 🙂
@klementinka58 pepco je naozaj des preto sa bojím kupovať aj zo Sinsay lebo ceny má ešte lepšie ako pepco 🙈 tak radšej sa najprv popytam nech zbytočne nevyhodim peniaze
Ja som teraz objednala multi balenie teplákov a prišli úplne tenké až priesvitne, po prvom prani ostali úplne zmolkove.
Hop alebo trop.
Niektoré veci vydržia pekne dlho ako nové a niektoré po pár praniach ako handra.
Tepláky, mikiny a zimné bundy za mňa ok. Ostatné nič moc.
Je to tam veľmi individuálne. Niektoré veci sú katastrofálne kvalitou, iné zasa fakt super. Ako píšu vyššie- hop alebo trop 🙂
Tak to majú aj s vecami pre dospelých, ja som skúsila nočné košele, 4ks rovnakej veľkosti- 2 ani neoblečiem a sú aj dosť nekvalitného materiálu a 2 mi sadnu ako uliaté a ešte sú aj super materiál😅🙏
Bud alebo...malý ma odtiaľ pyzamko a je makkucke stále rovnaké zimné bundy ma už 3tiu sezónu odtiaľ.
Ale ma odtiaľ aj tepláky ktoré fakt po jednom praní vyzerali akoby ich mal.10 rokov
Tak ako v hocijakom inom obchode. Kym z toho vyrastie, vydrzi to, ved detom sa to obmiena extremne rychlo 😉
Ja tam nekupujem, ale svokra tam deťom pokupovala cez net - niekoľko kusov teplákov rovnakej veľkosti, ale každé boli inak dlhé a všetky malé, číslovanie vôbec nesedelo. Šaty pre dcéru sa rozpárali po prvom použití.
Z tých lacnejších vecí mám lepšie skúsenosti s Lidl e-shopom.
Kvalita urcite nie je ako hm, ako niekto vyssie pisal. Z eshopu neodporucam, kedze to nevidis, lepsie si pozriet a ochytat kvalitu. Ja tam kupujem take skor na doma pre krpca, bavlnene, co mi nie je luto, ked zaspini, ponici.
@lupienokruze poradíš teda skade sa oplatí nakupovať dieťaťu do pol roka resp. Roka ktoré tie veci občas aj za dva týždne vyrastie?
No ja osobne som velmi spokojna s tymi vecami su lacne a dost vydrzia napr mala som problem najst take fajn hrube teplaky teple a tam maju super
Skus pozrieť na eshop gate, ja som tam malej kúpila za dobrý peniaz a fakt skvelá kvalita. Len treba brať tak o číslo väčšie ako nosí.
Ja som tiež veľmi opatrne začala kupovať odtiaľ oblečenie, keďže pepco a KiK naozaj nič moc,ale som prekvapená,že celkom dobrá kvalita za tú cenu
@lupienokruze ved ale ja som naozaj chcela príklady nejakych obchodov kde sa ti zda na toto obdobie fajn nakupovať
@lupienokruze aha tak nič teda ja že máš nejakú konkrétnu značku nevadí
Odpoviem aj tebe na príspevok v sinsay som nakúpila aj veci čo sa zničili a len ma to vytočilo ale aj pár kúskov, ktoré sú veľmi dobré ale radšej nakupujem inde
@lupienokruze no ja to chápem ale čo s tým ked to potom vyrastú?
@lupienokruze tak to hej no.. takto ja nikomu nič nevyčítam ale proste každý sa prikrývame perinou na akú máme. Ja nakupujem asi najviac z Tesca a reservedu občas nejaký ten mayoral
Mikiny super bez zmolkou aj po niekoľkých krajinách, trička sú tiež v pohode , tepláky nám vždy vydržali vdzy až kým s nich nevyrastla , teraz máme odtiaľ trojo šiat s dlhým rukávom už sa pád krát prali sú ako nové.....
@lupienokruze no zaplatíš od istého veku, pre nás kupujem také čo vydržia ale ked mi malý za dva týždne vyrástol oblečko to som nemala ani kedy a prečo vymieňať jednoducho to nestihol znosiť. Napr. z tesca pre bábätká oblečko som odkladala vo veľmi dobrom stave.
Za pár šupov veľa muziky nečakaj. Ak to chceš do škôlky, tak pár praní to vydrží.