Sinsay - kvalita detského oblečenia

5. nov 2023

Ahojte, dnes som prvýkrát išla pozrieť do Sinsay a zarazili ma veľmi priaznivé ceny, ako sú na tom s kvalitou detského oblečenia? Vydrží to oblečenie niečo? Nescvrkne sa to po praní alebo nepopraska potlač?

3009
5. nov 2023

Za pár šupov veľa muziky nečakaj. Ak to chceš do škôlky, tak pár praní to vydrží.

klementinka58
5. nov 2023

no ja som kupila malemu dost vela veci do skolky a som prekvapena kvalitou za tu cenu. Teplaky sa nezrazili ani po suseni v susicke, drzia farbu aj tvar aj po piatich praniach. Vetrovka mi tiez pride ok. Podla mna lepsia kvalita ako hm , pepco. Ale naozaj mozno som len mala stastie na kolekciu 🙂

autor
5. nov 2023

@klementinka58 pepco je naozaj des preto sa bojím kupovať aj zo Sinsay lebo ceny má ešte lepšie ako pepco 🙈 tak radšej sa najprv popytam nech zbytočne nevyhodim peniaze

nikdenikto
5. nov 2023

Ja som teraz objednala multi balenie teplákov a prišli úplne tenké až priesvitne, po prvom prani ostali úplne zmolkove.

vkatush
5. nov 2023

Hop alebo trop.
Niektoré veci vydržia pekne dlho ako nové a niektoré po pár praniach ako handra.

tosomja
5. nov 2023

Tepláky, mikiny a zimné bundy za mňa ok. Ostatné nič moc.

ivkav5
5. nov 2023

Je to tam veľmi individuálne. Niektoré veci sú katastrofálne kvalitou, iné zasa fakt super. Ako píšu vyššie- hop alebo trop 🙂
Tak to majú aj s vecami pre dospelých, ja som skúsila nočné košele, 4ks rovnakej veľkosti- 2 ani neoblečiem a sú aj dosť nekvalitného materiálu a 2 mi sadnu ako uliaté a ešte sú aj super materiál😅🙏

marlent
5. nov 2023

Bud alebo...malý ma odtiaľ pyzamko a je makkucke stále rovnaké zimné bundy ma už 3tiu sezónu odtiaľ.
Ale ma odtiaľ aj tepláky ktoré fakt po jednom praní vyzerali akoby ich mal.10 rokov

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lelelienka
5. nov 2023

Tak ako v hocijakom inom obchode. Kym z toho vyrastie, vydrzi to, ved detom sa to obmiena extremne rychlo 😉

scila
5. nov 2023

Ja tam nekupujem, ale svokra tam deťom pokupovala cez net - niekoľko kusov teplákov rovnakej veľkosti, ale každé boli inak dlhé a všetky malé, číslovanie vôbec nesedelo. Šaty pre dcéru sa rozpárali po prvom použití.
Z tých lacnejších vecí mám lepšie skúsenosti s Lidl e-shopom.

anjelok
5. nov 2023

Kvalita urcite nie je ako hm, ako niekto vyssie pisal. Z eshopu neodporucam, kedze to nevidis, lepsie si pozriet a ochytat kvalitu. Ja tam kupujem take skor na doma pre krpca, bavlnene, co mi nie je luto, ked zaspini, ponici.

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angeli121212
5. nov 2023

@lupienokruze poradíš teda skade sa oplatí nakupovať dieťaťu do pol roka resp. Roka ktoré tie veci občas aj za dva týždne vyrastie?

luteam
5. nov 2023

No ja osobne som velmi spokojna s tymi vecami su lacne a dost vydrzia napr mala som problem najst take fajn hrube teplaky teple a tam maju super

luteam
5. nov 2023

@luteam ale kupovala son vzdy v predajni nie v eshope

werony_n
5. nov 2023

Skus pozrieť na eshop gate, ja som tam malej kúpila za dobrý peniaz a fakt skvelá kvalita. Len treba brať tak o číslo väčšie ako nosí.

andreakg
5. nov 2023

Ja som tiež veľmi opatrne začala kupovať odtiaľ oblečenie, keďže pepco a KiK naozaj nič moc,ale som prekvapená,že celkom dobrá kvalita za tú cenu

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angeli121212
5. nov 2023

@lupienokruze ved ale ja som naozaj chcela príklady nejakych obchodov kde sa ti zda na toto obdobie fajn nakupovať

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angeli121212
5. nov 2023

@lupienokruze aha tak nič teda ja že máš nejakú konkrétnu značku nevadí

angeli121212
5. nov 2023

Odpoviem aj tebe na príspevok v sinsay som nakúpila aj veci čo sa zničili a len ma to vytočilo ale aj pár kúskov, ktoré sú veľmi dobré ale radšej nakupujem inde

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angeli121212
5. nov 2023

@lupienokruze no ja to chápem ale čo s tým ked to potom vyrastú?

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angeli121212
5. nov 2023

@lupienokruze tak to hej no.. takto ja nikomu nič nevyčítam ale proste každý sa prikrývame perinou na akú máme. Ja nakupujem asi najviac z Tesca a reservedu občas nejaký ten mayoral

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bucko555
5. nov 2023

Mikiny super bez zmolkou aj po niekoľkých krajinách, trička sú tiež v pohode , tepláky nám vždy vydržali vdzy až kým s nich nevyrastla , teraz máme odtiaľ trojo šiat s dlhým rukávom už sa pád krát prali sú ako nové.....

angeli121212
5. nov 2023

@lupienokruze no zaplatíš od istého veku, pre nás kupujem také čo vydržia ale ked mi malý za dva týždne vyrástol oblečko to som nemala ani kedy a prečo vymieňať jednoducho to nestihol znosiť. Napr. z tesca pre bábätká oblečko som odkladala vo veľmi dobrom stave.