Šaty na svadbu pre 14-ročnú dcéru

13. apr 2024

Baby, poraďte prosím. Tento rok sme pozvaní na 3 svadby, ideme po x rokoch. 14rocna dcéra ale netuší, aké šaty. Chcela by k tomu tenisky, klasické Nike. To si neviem k tomu nič predstaviť... Prosím, dajte rady, možno nejaké linky, co sa hodí na takú príležitosť pre takú slečnu...aby sme neboli na tej svadbe za bláznov.

reanda
13. apr 2024

no ja si hlavne neviem predstavit na svadbu tenisky

minesasubu
13. apr 2024

Ak bude mať dlhé šaty je jedno čo bude mať na nohách
hlavne nech su tie tenisky čisté
odporúčam isť poskúšať do pozičovne šiat alebo obchodu

vyrovnanaosoba
13. apr 2024

Za bláznov budete, keď si vezme tenisky 😁

zuz987123
13. apr 2024

Šaty si určite nejaké vyberie... Pastelové farby sú super na svadbu. Ale tenisky rozhodne nie. Môže si dať balerínky alebo sandálky.

ptvw
13. apr 2024

však sú aj tenisky pre nevesty, prečo by nemohla mať 🙂 ved ma 14, lepšie ako by si mala vyvrtnut nohu v niečom v com nevie chodiť 🙂

reanda
13. apr 2024

@ptvw tak aspon platenky, preboha 😀

minesasubu
13. apr 2024

@ptvw presne ja som mala tenisky hned ako sme dotancovali svadobny tanec a polka zien sa prezula tiež , ved do rána daleko 🙂

autor
13. apr 2024

Tie tenisky sú u nás kameňom urazu... Boli sme aj na nákupy, ale ani pozrieť na baleriny alebo niečo iné. Ja neviem, taka je v tomto tvrdohlavá 🤦‍♀️🤦‍♀️ snáď keď si skúsi šaty, tak uvidí, ako otrasné to vyzerá. Keby aspoň nejaké pekné, jemne, ona už na 1.sv.prijimanie mala, ale biele, s čipkou. Ale teraz toto. No nič.

pribinak
13. apr 2024

Dnes sa už toleruje úplne všetko. Kľudne aj šaty a tenisky
Lepšie ako captat v topánkach na opätkoch

My sme boli na svadbe, kde mal tenisky aj ženích a nevesta 🤣🤣🤣 bola to taka uletená svadba ale super

Tak jasne, našli sa takí čo boli z toho na infarkt

ptvw
13. apr 2024

@minesasubu ja v inom ako v teniskách chodiť neviem, mne sa aj v sandaloch šmýka noha 😅😅😅😅

zuz987123
13. apr 2024

@ptvw len to, že sú tenisky aj pre nevesty neznamená, že aj na tejto svadbe bude mať nevesta tenisky .nemusí mať opätky, ale určite si v balerínach nohu nevyvrtne. Autorka sa môže poradiť s nevestou o aký štýl svadby pôjde...

autor
13. apr 2024

Šaty nechdce dlhé, skôr kratšie, také, ktoré by mohla vynosit. Len neviem, aké by sa hodili.

reanda
13. apr 2024

k teniskam potom take tie teplakove mikinove saty sa hodia 😀 alebo riflova sukna
ja teda nie som zastancom, ze na svadbe sa musi byt uplne nobl, ale nike tenisky su uz aj na mna moc 😀

autor
13. apr 2024

Svadba klasika, nevesta v bielom, paradoxne v teniskách 🤷‍♀️😁 Ale v jemných, bielych. Nie v tom, co chce moja dcéra. Ale rodina by to neriesila, skôr mne to vadí.

macekovam
13. apr 2024

a ake budu tie tenisky? len biele?

melalex
13. apr 2024

Naše dievčatá 14 ročná a 11 ročná mali na svadbe biele tenisky,teraz je to v móde,ľudia už na to tak nepozerajú,dokonca viem o neveste, ktorá mala po polnoci už len biele tenisky.

reanda
13. apr 2024

no tak ked bude mat tenisky aj nevesta, tak potom v pohode 😀 asi som pozadu

pribinak
13. apr 2024

Podľa mna pre 14 ročnú úplne v pohode. Niekedy sú tie mladucke baby take smiešne vo vážnych spoločenských šatách

Ja neviem mam chalana, ale toto by som na dcére v pohode prežila

ptvw
13. apr 2024

@zuz987123 nič také som nepísala a už vôbec nie tebe 🙂...neviem aký má suvis obuv nevesty s obuvou hosti...nevesta nech ma aj 40cm ...14 ročná nech ma kľudne aj tenisky, aj tak si to po prve nikto nevsimne a po druhe kazdemu to bude jedno....stredobodom bude nevesta...ja napríklad viem chodiť len v teniskách alebo len v trekovych topánkach...isto by som sa nehovadila a necaptala niekde v niečom v com neviem chodiť, ani v balerinach

autor
13. apr 2024

@pribinak myslíš, ze takéto úzke a krátke na svadbu? Hmm... No, dcéra je stihla a vysoká, s tým by nebol problém. Ale sa bojím, ze co všetko bude vidieť, keď sa zohne alebo sa trochu od viaže na parkete...

pribinak
13. apr 2024

Tak ja som to dala len ako inspiraciu, neviem aká je tvoja dcéra

zuz987123
13. apr 2024

@ptvw áno ja chápem, len mi príde zvláštne prísť ako hosť na svadbu v teniskách trebárs na zámok... Preto som písala že ide aj celkovo o štýl svadby 🙂

mamamasama
13. apr 2024

@reanda
@vyrovnanaosoba
Vydávala som sa v teniskách a družičky ich mali tiež. Prepokladám, že ste už dámy v rokoch

nivea777
13. apr 2024

Ja som ako dospelá bola v teniskách na svadbe a v krátkych šatách. V kostole som mala vysoke lodicky a potom po oficialitach som sa na chvilu prezula do tenisiek,boli staroruzove s čipkou a vyzeralo to pekne,samozrejme mala som aj sandalky so sebou

mareen1
13. apr 2024

Trendy su aj tylové sukne s teniskami.

autor
13. apr 2024

@mareen1 no presne takéto niečo si viem predstaviť na nej. Ďakujem krásne ❤️

lalenka33
13. apr 2024

Keby si dala fotku tenisiek, tak by sa ľahšie radilo. Aj nike ma xy modelov. Ale s tilovou sukňou a topom s teniskami nič nepokazí.

autor
13. apr 2024

@nivea777 tieto sú pekné, skúsim ju nahovoriť na iné tenisky, nejaké jemnejšie ako tie, ktorych sa nechce vzdať. Ale ako som písala, verím, ze keď to uvidí celé, tak sama bude chcieť nejake iné.

ada12345
13. apr 2024

Krasne saty maju v Nexte, popozerajte: https://www.nextdirect.com/sk/sk/shop/gender-ne...

autor
13. apr 2024