Ahojte, potrebovala by som poradiť. Dcéra má síce stužkovú až o necelý rok, ale rozmýšľame, kde zháňať šaty. Má dosť kritérií, ktoré by mali spĺňať: svetlomodrá alebo svetloružová farba, nie s odhaleným chrbátom, nie na tenké ramienka a hlavne, aby jej dobre sedeli a neboli príliš dlhé alebo voľné (má 164 cm, 45 kg). Chcela by nové, nie z požičovne. Budem vďačná za každý typ na obchod (ideálne v BA), kde by sme vedeli zohnať.
Ahoj, ja som si vždy vybrala šaty v Planet paris, ale ten je len v Nitre (Ak by si mala s dcérou cestu) a kedysi býval aj v TN. Po "sezóne" mávali také ceny, že som si niekoľkokrát kúpila aj dvoje- troje :D V BA ti nepomôžem.. Teraz ma možno niekto ukameňuje, ale ja som si kúpila šaty párkrát aj zo SHEINu a kvalita rovnaká, ako keď kúpiš tu u nás alebo v poľsku na trhu. A vyberieš si aké sa ti páčia. Ale to zas nie vždy musí tak byť. Ja som si ich dala vždy zúžiť, ak boli trochu väčšie.
Peek& Cloppenburg
45 kil je naozaj velmi malo.. maloktore jej podla mna uplne sadnu..
Ja mám väčšinu z Mia Dresses (kamenná v Košiciach, ale aj cez internet sa dá). Najkvalitnejšie mám odtiaľ, aj keď sú dlhé, neviem, či na takú dĺžku netreba skrátiť.
Sestra (tiež má okolo 164cm) si objednala z aboutyou viacero a vybrala si jedne, zvyšok vrátila.