Ahojte maminky, s ktorou značkou oblečenia pre deti ste najviac spokojné? Synovi som väčšinou kupovala Sinsay a lidl veci, ale teda chcem ísť do niečoho kvalitnejšieho, čo nebude po pár praniach zbehnuté alebo vyťahané. Narodil sa mi aj druhý syn čiže chcela by som aby veci vynosil po staršom. Samozrejme ideálne niečo za prijateľné ceny, ale ako vravím, teraz je priorita skôr to, aby bolo to oblečenie nositeľné aj pre mladšieho syna. 🙂
H&M prežilo dvoch chalanov.
Rozmýšľala som o F&F a C&A, prípadne H&M
F@F
Asi podla toho co. Hm je vseobecne lepsie ako sinsay a pepco, ale tricka mam pocit ze sinsay a pepco vs o malo drahsie zara, reserved ci hm su uplne rovnaka nekvalita.
Nemam skusene ff ani ca. Mayoral je super, to je ina liga vseobecne.
Ja kupujem len H&m a Zaru a som spoko s kvalitou. Ale aj Lindex je fajn
Coccodrillo mám celkom rada, Sportissimo topánky napríklad, Sinsay som kúpila nejaké pyžamká, ale nič moc, radšej Slovenka. No a také slipky, tielka z Tesco, zopár nohavíc z H&M, s tými som bola spokojná. Alebo pozerám na konkrétnu značku a ceny, keď chcem kúpiť niečo krajšie a kvalitnejšie, napríklad Tommy alebo Guess, ale to naozaj iba zopár kúskov.
Tak ff čo som mala body tak otras… nehnevajte sa na mna ale tie značky , o ktorých uvažujete nie sú o nič lepšie ako Lidl… ak v ste tej cenovej kategórii tak ostatne pri Lidl…do kvalitných musíte investovať… ale tie kvalitne značky sú top a nikdy nie je problém s reklamáciou a ani predajom
F&F je super a C&A tiež (tam ja rada najviac nakupujem malej )
Tinko, Happy Fashion, LTA, slovenka...
C&a, Next, Lindex
Body, teplaky, mikiny z Lindexu zvladli 2 deti, pyzamka velkosti okolo stvornozkovania nie. H&M teplaky v pohode, body boli dost vyhahane hned. Teraz pre starsieho este Next a Mayoral.
@misana84 lidl body sú vyťahané hneď, veď ten golier má dieťa hneď dobre že nie pod pazuchami.. takisto legíny, hrôza a des..
Z f&f som mala zatiaľ len pyzamove overaly a teda nosí ich už druhý syn a stále držia tvar a nie sú zničené. Preto rozmýšľam aj o iných kúskoch.
Ja jvacsinou Lidl ( oblecenie prezilo 2 deti,,nosi aj,tretie, za mna kvalita super). alebo oblecko kupujem v malych kamennych obchodoch s detskym sortimentom alebo cez,net od Sk vyrobcov. . Hlavne nech je to bavlna.
za mňa najlepší pomer cena výkon po troch deťoch jednoznačne GAP
lindex, next
HM, FF , reserved
Ja osobne som najviac spokojná so Zara a s NEXT - kvalitatívne aj dizajnovo mi sedia najviac. Pri Zara ale treba sledovať zloženie, pri NEXT sa mi asi 2x stalo, že po prvom-druhom praní sa spravili žmolky, ale to som normálne vyreklamovala a vrátili mi plnú sumu (nebolo to ale reklamované na Slovensku). Mali sme niečo od H&M, najmä keď bolo potrebné urgentne niečo kúpiť a nečakať na online objednávku, ale od nich nám všetko po pár mesiacoch úplne farebne vybledlo alebo aj rozťahalo, najviac svetre, tie sú od nich katastrofa. Rovnakú skúsenosť s vyblednutím mám aj pri chvalených Cocodrillo aj Mayoral.
Coccodrillo, aj veci F& F toho veľa prežijú...
Hlavne male veci sme mali vela Next , Okaidi, Carters, Oshkosh. Najradsej mam doteraz (najmladsia ma 5 rokov) Next a hlavne Frugi. Frugi prezije aj 5 deti.
Zi slovenskych hlavne Japitex. Ale to tiez len male veci. Väcsie sa mi uz nepacili, lebo maju vela potlace.
Casté pranie najlepsie prezili rebrovane body/leginy H&M, inu latku bodyciek nekupujem uz lebo vsetko sa vytahalo, ozmolkovalo. Tento material bol stale viditelne pekný. Ostatne veci mame Next, C&A, H&M, Lindex, Cocodrilo. Co sa tyka F&F tak pekne a nezmolkove su u nas len svetre. Mikiny a teplaky ozmolkoveju a speru sa. Lidl, Sinsay, Pepco,Temu nekupujem a ani nebudem.
Za mňa zatiaľ 1.5roka H&M..tie drahšie kúsky nosíme aj rok..letné súpravy mam odložené pre druhé mimi, taktiež súpravy, tričká..bodynka by som mohla tiež, ale malý je flakomaniak takže to nič 🤣 ale kvalita, jemnosť oblečenia za mňa top..
Zatiaľ Lindex, ja mám dcéru už školáčku a tie ich legíny sú jediné kde nieje hneď diera na kolene
H&m, lindex 🙂
H&m, Zara, Lindex, gap najviac kupujeme. Napríklad iné pyžamá ako sú lindex by som už ani nekupovala.
Mne sa najviac osvedčil next, občas aj coccodrillo, h&m. Veľa kupujem zo Zary, ale veľa krát ma sklamala kvalitou.
@autor Nejde ani tak o značku ako o materiál. Tričká vždy kupujem 100% bavlnu. Nohavice a mikiny tiež ale zohnať mikiny z čistej bavlny je problém, tak tie aby tej bavlny mali čo najvyšší podiel. S C&A mám dobré skúsenosti, len treba tričká, mikiny a bundy kupovať o číslo väčšie ako napr. H&M. Ale to aj F&F hlavne u menších tričiek.
Ak kúpiš umelinu tak je jedno či je to Zara alebo Lidl, hnusné žmolkové je za chvíľu jedno aj druhé.
@scila tak tie babatkovské veci som vždy kupovala 100% bavlnu, v pohode sa dali zohnať aj tepláky či mikiny čisto bavlnené. A z tých lacnejších značiek ako lidl alebo Sinsay či pepco to po pár praniach vyzeralo ako handra. Starší dvojročný už má obcas niečo aj s prímesou iného materiálu, ale aj tak keď sa dá, tak hľadám a vyberám čistú bavlnu.
Jednoznačne najlepšia je Next, dve deti ponosili a stále som dobre popredala, potom H&M
Lindex - jedine staré kolekcie. Nové sú kvalitou na úrovni Pepca (veci okamžite sprané, rozchádzajúce sa ševy, trhajúca sa látka pri gombíkoch...)
Next - mikiny, legíny, top. Body nie, prídu mi hrozne široké, ale tak moja dcérka je slížik.
Mayoral - body, legíny, úžasná kvalita.
H&M - milujem ich body. Aj mikiny sú stále ako nové. A tiež legíny s reguláciou sú veľmi kvalitné. Aj pyžamá majú super.
Tesco - pyžamká sú top. Ja už iné ani nekupujem.
Lidl je hrôza, tie veci sa brutálne vyťahali. Z Pepca a Sinsay kupujem Disney kolekcie, tie mávajú fajn kvalitu.
Mayoral, Nicol