Ahojte, dievcata s akou znackou zimnych topanok pre deti ste spokojne? Po minule roky sme mali protetiky zateplene ale nebola som az taka spokojna. Potrebujem nieco funkcne do skolky hlavne. Dakujem 🙂
Superfit roky rokuce👌🏻
Jednoznačne značka Superfit, sú v ponuke až v 3 šírkach.
Ddstep.
Lowa Superfit Keen … Superfit skusim v Humanicu a kupim v E Shope kt je najlacnejsi
Superfit a ecco
urcite froddo, superfit a bundsgaard
@annnna18 Columbia
U nás Beda keďže malý ma širokú nozku. Plus majú vnútro z ovčej vlny a to je pre mňa na zimu top.
U nas tiez vacsinou superfity s goratex membranou, ale uz mal aj geoxy a boli v pohode.
@joannita decathlon je v podstate číňák s nemeckým názvom 🙊 tam je teda bársčo ale kvalitné detské topánky určite nie 😀 a žiaľ nie, nie je to len môj "názor", stačí navštíviť akúkoľvek skupinu na FB ohľadne topánok alebo sa poradiť s niekým.
@annnna18 mne sa pozdávajú protetiky, ale tie nechceš takže môžem odporučiť aj geox. mali sme aj ddstep a tie teda rozhodne neodporúčam - po mesiaci topánky vyzerali ako po 3 deťoch 🙄
@zuzanka.zuzu ze sa to vyraba v cine je pravdepodobné rovnako ako 90% inych znackovych veci a topanok 🙂 len zaplatis za ne 60eur a mas dobry pocit 🙂
Ja malemu kupujem zimne boty len v Decathlone a som velmi spokojna, recenzie si citam vzdy na konkretne boty a vzdy su velmi dobre, inak by som ich nekupila. Ale hlavne je pre mna podstatna moja vlastna skusenost a ta je ako pisem super.
Dat 50 eur za topanky ktore dieta nosi pol roka je pre mna nepochopitelne 🤷♀️
Btw dcera mala zimne Geoxy a teda kvalita zla, po 3 mesiacoch vyzerali ako od cinana 🤷♀️
@zuzanka.zuzu prave si pozeram synove tenisky Geox co sme zdedili po niekom. Made in Myanmar. Talianske topanky vyrabane v Azii 🤦♀️😄
Tak mozeme sa este pobavit o tom ked chces.
@joannita mne je úplne jedno kde sa to vyrába 🙈 tak asi majú v mjanmarsku šikovnejšie deti 🙄 to sa proste nedá porovnávať, ale ne, určite sa o topánkach a ich výrobe neplánujem baviť 😀
@zuzanka.zuzu tak preco pises ze decathlon sa vyraba v Cine ked teraz je ti jedno kde sa vyrabaju boty? 😂🤦♀️
A preco si reagovala na moj koment ked sa neplanujes o botach a ich vyrobe bavit? 🤦♀️
Dosli augumenty? 😂
@joannita čtjbe? napísala som že je to číňák v zmysle šmejd, nie kde sa vyrába 🤦 jaké argumenty? však si deckám obuj čo chceš majngot.
@annnna18 columbia najlepsie topanky na zimu ...nepremokave, tvarovane super lahucke
@zuzanka.zuzu 🤦♀️😂 pomoc. "napisala som ze je to cinak v zmysle smejd" waw
Chod do politiky, najdes tam uplatnenie 😂
My sme nosili aj decathlon. Tie mali deti radi, ale su hlavne na užšiu nohu, resp. Sú zúžené vpredu... Čiže pasovali len tým našim deťom, ktoré nemaju širokú nohu pri prstoch. Nebola v nich zima. Jedna dcéra má dominantný palec, nosila Jonap, boli perfektne. No mladsiemu som chcela tiež Jonapy, no keď došli domov, nevopchal do nich nohu, má vysoký nart. Jemu zas sadli D. D. Step, má ich už druhú zimu a super topánky. Čiže nie je to len o značke topánok. Treba vyberať tak, aby sadli na nohu
@annnna18 Superfit