Poraďte vhodnú bundu pre syna

29. mar 2024

Ahojte, chcem kupit synovi bundu, su za dobre ceny, len neviem sa rozhodnut, ktoru viac vyuzije, pokial nenastanu teple jarne dni. Tmava je s podsivkou, ale je celkom tenka, no vodeodolna, oranzova je prechodna, na jar, jesen, zaciatok zimy. Mame doma zimusnu bundu, aj taku tensiu skor na jar. Myslela som, ze kupim nieco na medzitym, ale nechcem kupit hlupost, na druhej strane by som chcela, aby mu bolo teplo, ze ak pridu chladnejsie dni alebo pojdeme teraz v aprili rano do skolky, popripade aj cez den, ked sa ide von, aby mal akurat. Ktoru by ste poradili?

autor
29. mar 2024
dianka3
30. mar 2024

Ja by som skôr tu oranžovú keďže je vhodná aj na jar jeseň a začiatok zimy. V tej tmavej by mu bola zima keďže to počasie je ako na hojdačke raz teplejšie a potom zima a vetrisko.

barka1
30. mar 2024

Ta oranžová je za mna zimna bunda. Na jar bývá zima len skoro ráno, to stačí softshellka a mikina s tričkom na prebehnutie do školky..Cez den bez bundy. Ked vidím behat vonku v teploe 15+ deti v 3 vrstvách, s capicou a podsitych nohaviciach, tak ich lutujem. To je najrychlejsia cesta k chorobe. Už to nie su miminka, hybu sa viac než dospeli.

autor
30. mar 2024

Dakujem zienky 🙏