Plavky pre 2-ročné dievčatko

9. mar 2024

Ahojte s 2 ročnou dcérkou ideme k moru. Ako ste v takom veku riešili plavky? Mám ju nechať na pláži v plienke a na tom plavky? Alebo len plienka ? Bude leto samozrejme

zuzinka888
9. mar 2024

Ako len chces. Deti tam behaju v plienke na kupanie, v plavkach a dokonca aj nahate🙈

januska12323
9. mar 2024

Ako chceš. Hlavne nech nie je holá.

banalu
9. mar 2024

Mala plavky do pol ruk a ku kolenam s UV fitrom ako na foto. Mala som 2 ks, ked jedne vyzliekla, dala som jej druhe a klobuk k tomu aj v bazene aj v mori. V najvacsich pekotach sme boli dnu, aj tak na obed spala. Tak sme boli na izbe.

jazula
9. mar 2024

Plienka a overal s dlhým rukávom s UV faktorom alebo tričko s dlhým +kraťasky s UV. Prípadne len tričko s dlhým rukávom s UV a plienka. Plus klobúčik s UV. Nemusíš potom toľko krémovať 🙂

anavixy
9. mar 2024

Urcite nie len plienka, prosim ta. V dnesnej dobe uz pomaly vsade najdes plavky s uv filtrom, s dlhym alebo aspon dlhsim rukavom, alebo kupacie tricka s uv filtrom. Dieta je chranene a ty nemusis natierat cele telo.

katica06
9. mar 2024

Plavky, ako dvojročné už dávno nemali plienky ani na noc

rebecca8
9. mar 2024

Baby môžem sa spýtať? Keď malej kúpim obyčajne plavky a budem ju často natierať nevadí?

majlo1234
9. mar 2024

@rebecca8 pokial zvladnes ustrazit, aby sa nespalila, tak nevadi. Moj syn minule leto na dovolenkach bol holy. Ale my sme bielokozci, cize ja som zvyknuta byt vkuse v tieni. Ak by sme neboli, navliekala by som ho radsej do uv overalu, pretoze dobre natriet male dieta je u nas skoro nemozne😇

belle_vie
9. mar 2024

Nasa bude mat plavky ( jednodielne, ale s rukavmi na ramenach, aby sa nespalila). Plienku pod to podla potreby ( ocakavam, ze minimalne kakat sa do leta pytat bude, uz teraz obcas oznamuje potrebu, tak dufam ze bez plienok). Okrem toho mame supravu neoprenove plavky a tricko.

A hole prosim fakt nenechavajte. Minule leto som popri plazi kocikovala dceru po promenade a vazne som tam videla par uchylov, co odtial cumeli na deti ( sam chlap stal vzdy blizko neoblecenych deciek a ked sa obliekli tak isiel o kusok dalej k inym 😵‍💫).

sono2
9. mar 2024

Nemala 2 ročná pri mori plienku len nohavičky respektíve ten overal čo vyššie píšu.

nwnw
10. mar 2024

Neoprenove plavky a na to overal alebo aspon to kupacie tricko z Decathlonu koli UV.

adonish
12. mar 2024

Bola som sice s menšími, ale mali plienku, spodok plaviek a UV tricko. Dcery maju aj cele plavky, ale su neprakticke, ked treba cikat (starsia) . Najma ked je na nich UV tricko 😂 to som len trpla, ci to stihne.

krasolienka1
1. jún 2024

My ideme v júli
V auguste ma dcera 2 roky ma jedny cele plavky a jedno tricko s uv ochranou a k tomu gatky
4 ročný syn taktiež tricko s uv ochranou a plavkY