Ahojte s 2 ročnou dcérkou ideme k moru. Ako ste v takom veku riešili plavky? Mám ju nechať na pláži v plienke a na tom plavky? Alebo len plienka ? Bude leto samozrejme
Ako chceš. Hlavne nech nie je holá.
Plienka a overal s dlhým rukávom s UV faktorom alebo tričko s dlhým +kraťasky s UV. Prípadne len tričko s dlhým rukávom s UV a plienka. Plus klobúčik s UV. Nemusíš potom toľko krémovať 🙂
Urcite nie len plienka, prosim ta. V dnesnej dobe uz pomaly vsade najdes plavky s uv filtrom, s dlhym alebo aspon dlhsim rukavom, alebo kupacie tricka s uv filtrom. Dieta je chranene a ty nemusis natierat cele telo.
Plavky, ako dvojročné už dávno nemali plienky ani na noc
Baby môžem sa spýtať? Keď malej kúpim obyčajne plavky a budem ju často natierať nevadí?
@rebecca8 pokial zvladnes ustrazit, aby sa nespalila, tak nevadi. Moj syn minule leto na dovolenkach bol holy. Ale my sme bielokozci, cize ja som zvyknuta byt vkuse v tieni. Ak by sme neboli, navliekala by som ho radsej do uv overalu, pretoze dobre natriet male dieta je u nas skoro nemozne😇
Nasa bude mat plavky ( jednodielne, ale s rukavmi na ramenach, aby sa nespalila). Plienku pod to podla potreby ( ocakavam, ze minimalne kakat sa do leta pytat bude, uz teraz obcas oznamuje potrebu, tak dufam ze bez plienok). Okrem toho mame supravu neoprenove plavky a tricko.
A hole prosim fakt nenechavajte. Minule leto som popri plazi kocikovala dceru po promenade a vazne som tam videla par uchylov, co odtial cumeli na deti ( sam chlap stal vzdy blizko neoblecenych deciek a ked sa obliekli tak isiel o kusok dalej k inym 😵💫).
Nemala 2 ročná pri mori plienku len nohavičky respektíve ten overal čo vyššie píšu.
Neoprenove plavky a na to overal alebo aspon to kupacie tricko z Decathlonu koli UV.
Bola som sice s menšími, ale mali plienku, spodok plaviek a UV tricko. Dcery maju aj cele plavky, ale su neprakticke, ked treba cikat (starsia) . Najma ked je na nich UV tricko 😂 to som len trpla, ci to stihne.
My ideme v júli
V auguste ma dcera 2 roky ma jedny cele plavky a jedno tricko s uv ochranou a k tomu gatky
4 ročný syn taktiež tricko s uv ochranou a plavkY
Ako len chces. Deti tam behaju v plienke na kupanie, v plavkach a dokonca aj nahate🙈