Páči sa vám takéto oblečenie na deťoch?

15. sep 2024

Také ako pre dospelých. Aj na bábätkách aj na menších školákoch.

autor
15. sep 2024
zuzka2026
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
15. sep 2024

na tomto chlapcovi je to OK... na bábätkách si to neviem predstaviť - myslím dieťa do 1 r.?

angeli121212
15. sep 2024

Mne osobne nie, pre svojho malého kupujem také tie pohodlné infantilné rozkošné kúsky ☺️. Ale keď tak vidím oblečené deti iných rodičov nijak to v sebe neriešim, max si poviem v sebe či je to tomu drobcovi pohodlné a tým to hasne.

danica2711
15. sep 2024

čo je na tom zlé? Veď ten malý je v tom zlatý a vyzerá to aj pohodlne

777januska777
15. sep 2024

Áno paci, je to pekné 😀 ale mojim deťom by som to neobliekla, keďže nepotrebujem aby boli štýloví, chcem aby behali a aby sa cítili pohodlne (tepláky u nás vyhrávajú) a aby mňa nebolela peňaženka keď to zničia 😀

danieli
15. sep 2024

Paci sa mi to, jedine rifle by som postopkala😂, ale to je moja osobna uchylka, ze nemusim derave

deby3
15. sep 2024

Nie, ako ma to dieta lozit po preliezke, behat, sediet v piesku? Ci kam ide? Do prace? Lebo hrat sa na trave mu dovolene urcite nebude...

hederamonstera
15. sep 2024

Ano, velmi. Ked sa ide niekam na navstevu alebo pod. Aj na hranie im kupujem taketo jednofarebne veci, teplaky a tricka, mikiny a bundy…neznasam tie kriklavosti

lenkakravcova
15. sep 2024

Podľa mňa tieto typy kabátov pohodlné nie sú. Určite nie pre deti, ktoré sa celý čas hýbu, predkláňajú, naháňajú..

really8
15. sep 2024

Ano paci. A preto nakupovat v beznych obchodoch pre syna je masaker. Ovsem teda ak nechcem aby bol od hlavy po paty v labkovej patrole jak saso z cirkusu

n3la
15. sep 2024

Mne osobne sa to nepáči 🙂 detičky sú najkrajšie práve v tom detskom krikľavom možno niekedy až gyčovom oblečení, načo dávať na drobca sveter ako pre deda keď chce mať tričko s bágrom. Každopádne je to na každej maminke ako oblieka svoje deti 😊

raztovsetkozmizne
15. sep 2024

Veľmi pekné. Veľmi sa mi páči keď už deti nasávajú od malička módu.

ukgirls
15. sep 2024

do mesta na navstevu ano ..na ihrisko nie... uz som videla aj vyobliekane hlavne dievcatka ako na modnu prehliadku,ale chudatka sa nemohli na preliezkach ani nicoho dotknut,aby sa nahodou neuspinili ... moja mala zopar peknych kuskov - ale len ak sme niekam isli.. na behanie a hranie mala obycajne veci -ale uzila si kazdu mlaku travnate flaky a smykalky ....

beata_k
15. sep 2024

V zasade to nie je zle, ale mne sa to nepaci. Ten kabat posobi, ze mu je velky.

hederamonstera
15. sep 2024

@really8 toto! Minuly tyzden som sla osobne do predajne kupovat teplaky, lebo ked objednavam z netu, neviem v akej hrubke pridu. A najblizsie k nam je take male centrum, kde je pepco, kik, takko…vsetko nejake rozpravkove blbosti, chcela som obycajne cierne alebo hnede teplaky. Nic.

koniarova
15. sep 2024

Páči. Ale je to tak nepodstatné a zbytočné sa vôbec nad tým zamýšľať.

lucia147852
15. sep 2024

Na fotku, svadbu, oslavu krásne. Na bežne nosenie nie. Potom len počujem matky štýlových deti vykrikovať, Jožko, nechod do priečku zničis si nové nohavice, Janka opováž ísť v tých šatách na šmýkalu. Tak o čom majú mať tie deti život? O móde? Alebo o hre s vyvlastnení sa? Na módu a upiatost majú času dosť

thoughtfulweirdo
15. sep 2024

Je mi to úplne jedno 😅 osobne deťom kupujem to, čo sa im páči, neriešim, či je to štýlové, moderné a ladiace, preferujem ich spokojnosť 😄

lucia13022023
15. sep 2024

Mne osobne sa kabáty nepáčia na nikom, ale inak 100x lepšie ako infantilne, farebné veci🤣 ja milujem klasické fabrg ako biela, béžová, hnedá, čierna, sivá, svetlo modrá a svetlo zelená.. Basic veci ktoré sú najkrajšie. Tak obliekam aj syna.. Žiadny dino, autá a podobne blbosti 🤣

really8
15. sep 2024

@hederamonstera asi dva mesiace do zadu mali v sinsay cierne aj hnede. Ale ano kupit jednofarebne hocico je nemozne. Ako napr obycajne biele tricko vo velkosti 92/98. Teraz zhanam nejake gate na von. Bez sance.

kluska
15. sep 2024

neprakticke pre deti, pre chlapca na 100% neprakticke. Nepoznam maleho chlapca co si toto rad oblecie na ihrisko, je to len vec matky toto. Maly chlapci vobec neriesia co maju na sebe, hlavne ze je to pohodlne pre nich a sa v tom dobre citia pri hre, sporte a podobne. Ked uz tak, tak vek 10+, aj to by som nedala este. Moji (9 a11 rocny) vobec neriesia co maju na sebe, mladsiemu napr aj vadi ked mikina sa neda zapnut a takto v kabate to fakt asi len na nejaku slavnost, moji by dali ten kabat dole :D Podla mna ten chlapcek na tej fotke je akurat len na prechadzke po meste a potom hajde hned domov 🙂)

svetlonos
15. sep 2024

@hederamonstera
pozri hm, maju jednoduché jednofarebné 🙂

kluska
15. sep 2024

rifle inac nie su pohodlne, iba tie max, ktore maju gumku v pase a daju sa normalne zaviazat, ale uznavam, ze na detoch to vyzera pekne

chrumka333
15. sep 2024

Vyzerá to krásne,u nás by sme tak šli jedine k lekárke. Inak vonku na prechádzku aktuálne takto

kluska
15. sep 2024

@chrumka333 super 🙂)) ale tak su matky co im nevadi ked sa deticky zaspinia a potom su matky, ktorym to vadi, ale podla mna stastne deti su spinave deti 🙂))

pralinka25
15. sep 2024

inak k tym obrazkom a postavickam. ja som bola vzdy zasadne proti. nepaci sa mi to nemam to rada a ani som to nekupovala. lenze tie deti po tom tuzili. videli v skolke a maly snival o spidermanovi, labkach atd. mala zase somrovala stitcha a ine blbiny. baba kupila a aj ked ma skoro vykotilo tie decka boli take stastne ked to dostali. uplne najviac ked si to mohli dat do skolky. a uplne naj bolo ked mal niekto dalsi rovnake. nebolo vacsej radosti ako to ze su dvojcata 🙈
no a pri tretom som uz rezignovala a zavieram oci uz nad vsetkym. nema zmysel to uz ani riesit. ale ano pri prvom je clovek namotivovany, ma presvedcenia a predstavy..... a potom vekom pride na to ze je to aj tak jedno a ide o to aby to dieta bolo v pohode styl nestyl.

mclissa
15. sep 2024

@hederamonstera hej alebo dinosaur, marvell, spiderman, labkova patrol, pokemon a nornalne oblecenie je problem kupit 🙈
Inak obycajne cierne teplaky v Tescu mavaju.

mclissa
15. sep 2024

@pralinka25 vsak to, ze deti to chcu.

kluska
15. sep 2024

@pralinka25 ano ano, moji maju 9 a 11 a minecraft oblecenie momentalne 🙂))