Ozaj nepremokavé snehule

anastacia1103
8. dec 2024

Dobry den, poradite mi prosim pre moje deti naozaj 100% nepremokave zimne topanky do snehu, ani ked v nich bude pol dna v snehu ? dakujem. Je to vsetko dost drahe na to, aby som opat skusala, mame doma viacere a zial, zo vsetkeho vyzuvam detom mokre nozky :(

tundra
8. dec 2024
thereisabear
8. dec 2024

A impregnuješ ich?

xinka12
8. dec 2024

Demar, z vonka gumaky, dnu ovcia vlna

beronsche
8. dec 2024

Presne tak - demar mamut..
Nevyzerajú bohvieako fantastický, ale nikdy nepremoknu a je v nich naozaj teplo.

anjelicek26
8. dec 2024

Skôr napíš, aké si kúpila a ako ti pretiekli? Lebo keď na tom nemáš poriadne oteplovacky s gumou, tak im tam proste sneh kydne zhora do topánky s noha bude mokrá aj v najnepremokavejsej topánke

13uzivatelka11
9. dec 2024

Demar mamut.. Sú škaredé, ale účel splnia, v sobotu syn v nich skákal po mlake a ešte predtým hodinu a pol sme chodili v topiacom sa snehu a nohy mal suché

13uzivatelka11
9. dec 2024

No a jasne ako pise
@anjelicek26, treba to aj správne obuť a obliecť..

olimuc
9. dec 2024

Lowa, Superfit s Goretexom. Ale pozri aj nohavice ake davas, ci maju vo vnutri gumu na nohach(ako lyziarske) aby niesiel sneh zhora) hlavne ziadne patenty (ako na vela softshellkach) tie saju vodu

zuzinabila
9. dec 2024

@anastacia1103 Sorel kaucukove

sarita510
9. dec 2024

demar

jazula
9. dec 2024

Moja mala Crocs snehule. Dole to má gumu, bez šance premoknúť a látkovú časť okolo členka už mala prekrytú zimnou kombinézou.

zuzanaete
9. dec 2024

Okrem preniknutia snehu dovnutra zvaz aj moznost, ze sa detom spotili nohy. Deti su vonku aktivne a teple snehule mozu byt prilis teple.

maminkadeticiek
9. dec 2024

Demar urcite.Aj tubich kupis kopec v bazariku.

adeladulova
9. dec 2024

Mame sorel pre 5r syna. Ma vysoký nart a padnú mu úžasne. Kupovala som.v auguste za zlomok ceny zo zalanda

eva233
9. dec 2024

Záleží aj aku ma dieťa nohu, ale teda náš ma demar gumáky a keen snehule (z druhej ruky som kúpila lacnejšie aj ked stále drahé, ale viem, že ich predám) a oboje su super kvalitam

domiklik
9. dec 2024

@anastacia1103 a si si istá ze to nie je spotené?

ukulela
9. dec 2024

Demmar.

anastacia1103
autor
9. dec 2024

ahojte, maju zimne topanky Alpine pro, aj Loap aj Head, aj Quechua a zo vsetkych maju nohy mokre, ale tak, ze vymocene ciarky ako z kupela. Najhorsie su prve dve, tam som ich so susicom na topanky musela susit az dve noci, kym boli suche - noha lodžgala vo vode, nasiaknute z toho mala aj leginy az do pol lytok. A to ich mala na nohach iba cestou zo skoly domov, co bolo trocha mokro. nie, nestupila do mlaky. A samozrejme ze impregnujem. okrem toho maju aj celokozene z ccc, Ponte aj DD step, z ktorych nohy maju relativne ok, ale do snehu to nie je...neviem si predstavit, ake by mali nohy, ked pojdeme na lyzovacku, ked u nas este tento rok nesnezilo a nenasla som aj tak nič vhodne.....
mali sme aj Columbia Rope Tow, tie jedine boli super - ale zial, uz ich tlačia na nartoch, aj ked sme skusali vacsie cisla, je to divny tvar.

anastacia1103
autor
9. dec 2024

@anjelicek26 to sme na snehu este ani neboli, kedze tento rok nesnezilo este u nas - mali to mokre len z toho, co sme sli domov vo vlhkom pocasi. Neclupli do vody a noha sa im nepoti - lebo z celokozenych take nemaju a ani z inych pocas roka. Lenze celokozene nie su do snehu. Vid moj predosly prispevok

lianka123
9. dec 2024

@anastacia1103 moonbooty

anjelicek26
9. dec 2024

To sa im poti noha aj mimo ciziem? Nemoze byt problem v ponozkach? To nemoze byt tolko dobrych topanok a ani jedny dobre (?)

anastacia1103
autor
9. dec 2024

@anjelicek26 nie, pisem vyssie, ze v celokozenych sa im tak nepoti, ale to nie je do snehu, A taktiez ani v teniskach ani inych topankach, takze problem je v tychto zimnych

anjelicek26
9. dec 2024

@anastacia1103 tak jedine, ze je im prilis teplo a ze sa spotia. My kupujeme reima vacsinou alebo superfit tu sirsiu seriu, lenze my moc nemame na vyber, chalani maju plutvy...

martinkaaa83
15. dec 2024

@anastacia1103 demar. Máme ich všetci a na chate keď je aj meter snehu nohy v teple a suchu