Dobry den, poradite mi prosim pre moje deti naozaj 100% nepremokave zimne topanky do snehu, ani ked v nich bude pol dna v snehu ? dakujem. Je to vsetko dost drahe na to, aby som opat skusala, mame doma viacere a zial, zo vsetkeho vyzuvam detom mokre nozky :(
A impregnuješ ich?
Demar, z vonka gumaky, dnu ovcia vlna
Presne tak - demar mamut..
Nevyzerajú bohvieako fantastický, ale nikdy nepremoknu a je v nich naozaj teplo.
Skôr napíš, aké si kúpila a ako ti pretiekli? Lebo keď na tom nemáš poriadne oteplovacky s gumou, tak im tam proste sneh kydne zhora do topánky s noha bude mokrá aj v najnepremokavejsej topánke
Demar mamut.. Sú škaredé, ale účel splnia, v sobotu syn v nich skákal po mlake a ešte predtým hodinu a pol sme chodili v topiacom sa snehu a nohy mal suché
No a jasne ako pise
@anjelicek26, treba to aj správne obuť a obliecť..
Lowa, Superfit s Goretexom. Ale pozri aj nohavice ake davas, ci maju vo vnutri gumu na nohach(ako lyziarske) aby niesiel sneh zhora) hlavne ziadne patenty (ako na vela softshellkach) tie saju vodu
@anastacia1103 Sorel kaucukove
demar
Moja mala Crocs snehule. Dole to má gumu, bez šance premoknúť a látkovú časť okolo členka už mala prekrytú zimnou kombinézou.
Okrem preniknutia snehu dovnutra zvaz aj moznost, ze sa detom spotili nohy. Deti su vonku aktivne a teple snehule mozu byt prilis teple.
Demar urcite.Aj tubich kupis kopec v bazariku.
Mame sorel pre 5r syna. Ma vysoký nart a padnú mu úžasne. Kupovala som.v auguste za zlomok ceny zo zalanda
Záleží aj aku ma dieťa nohu, ale teda náš ma demar gumáky a keen snehule (z druhej ruky som kúpila lacnejšie aj ked stále drahé, ale viem, že ich predám) a oboje su super kvalitam
@anastacia1103 a si si istá ze to nie je spotené?
Demmar.
ahojte, maju zimne topanky Alpine pro, aj Loap aj Head, aj Quechua a zo vsetkych maju nohy mokre, ale tak, ze vymocene ciarky ako z kupela. Najhorsie su prve dve, tam som ich so susicom na topanky musela susit az dve noci, kym boli suche - noha lodžgala vo vode, nasiaknute z toho mala aj leginy az do pol lytok. A to ich mala na nohach iba cestou zo skoly domov, co bolo trocha mokro. nie, nestupila do mlaky. A samozrejme ze impregnujem. okrem toho maju aj celokozene z ccc, Ponte aj DD step, z ktorych nohy maju relativne ok, ale do snehu to nie je...neviem si predstavit, ake by mali nohy, ked pojdeme na lyzovacku, ked u nas este tento rok nesnezilo a nenasla som aj tak nič vhodne.....
mali sme aj Columbia Rope Tow, tie jedine boli super - ale zial, uz ich tlačia na nartoch, aj ked sme skusali vacsie cisla, je to divny tvar.
@anjelicek26 to sme na snehu este ani neboli, kedze tento rok nesnezilo este u nas - mali to mokre len z toho, co sme sli domov vo vlhkom pocasi. Neclupli do vody a noha sa im nepoti - lebo z celokozenych take nemaju a ani z inych pocas roka. Lenze celokozene nie su do snehu. Vid moj predosly prispevok
@anastacia1103 moonbooty
To sa im poti noha aj mimo ciziem? Nemoze byt problem v ponozkach? To nemoze byt tolko dobrych topanok a ani jedny dobre (?)
@anjelicek26 nie, pisem vyssie, ze v celokozenych sa im tak nepoti, ale to nie je do snehu, A taktiez ani v teniskach ani inych topankach, takze problem je v tychto zimnych
@anastacia1103 tak jedine, ze je im prilis teplo a ze sa spotia. My kupujeme reima vacsinou alebo superfit tu sirsiu seriu, lenze my moc nemame na vyber, chalani maju plutvy...
@anastacia1103 demar. Máme ich všetci a na chate keď je aj meter snehu nohy v teple a suchu
@anastacia1103 Sorel