Dobry den chcela by som poprosiť o radu nakoľko som chcela priateľovi objednať nejake veci pod stromček lenže ako pozerám stránky odkiaľ sa mi veci páčia majú dost zlých recenzií..Ako fatcool,ozone,bezvasport,irona.....,Sinsay,a dalsie.Da sa z niekadial objednať ozaj aby to sedelo materiálovo aj približne velkostne?Ak ano odkiaľ objednávateľ vy dakujem.
@thereisabear da sa tam aj na dobierku alebo platit prevodom na účet?
@thereisabear tiez tieto , este zalando lounge je super a asos.
@thereisabear fuha pozeram answear ale tie ceny su teda drahe zatial co mi ukazuje
Ja tiez len zalando a about you… ale z tych lacnejsich pozri napr.reserved, hm… aj ked kvalita bude taka vselijaka no… ale na zalando mas aj “lacnejsie” znacky
@stanuska keď chces poslem ti kód na bestsecret do správy....je to ,,uzatvorený" nemecký outlet...dá sa registrovať len na pozvánku ...majú tam stále vypredaje...nakupujem tam pre celú rodinu....majú tam všetko topánky,oblečenie,kabelky,hodinky....väčšinou značkové veci niekedy za pár supov...značky čo ja viem ako su Guess,TH,TT, Calvin.....no takého vsehochut...najviac nakupujem asi kabáty,mikiny,pre deti tiež 😉 myslím že pri registrácii dávali kedysi aj 10€ voucher....poštovné často na akcie mávajú zdarma
@stanuska na dobierku by sa malo dat. Ja vždy platím kartou. Doba dodania je rôzna, do pár dní väčšinou.
@stanuska shein sú tam veľmi pekne veci oblečenie, topánky, elektrické pomôcky aké chceš aj v domácnosťi sú tam pekne veci a aj hračky no proste všetko super obchod a inak tam sú oblečenie presne podľa veľkosti nemusíš sa báť že budú veľké alebo malé
@vivienkalejova tam sú super veci ale len z platobnej karty sa da platit
Baby prosím Vas, tie ktoré mi pisete.Pozvánka ide poslať len na mail...tak mi do správy napíšte rovno mail...😉
@stanuska áno však dnes skoro vo všetkych online obchodou sa takto platy ja napríklad s tých obchodov co tu boli napísané tak som objednávala na dobierku a už mesiac čakám a nič
ja nemám žiadnu platobnú kartu len klasickú do bankomatov a platenie v obchode
@stanuska ved to su platobne karty
Len, teda, ak toto nevies, tak velky pozor, na akej stranke ju pouzijes. Najlepsie pouzivat virtualnu, ta sa neda zneuzit
už som si požiadala o virtuálnu ale ozaj som nevedela lebo jedna známa mi tvrdila že to musí byť nejaká iná karta debetná či aká
@stanuska ved debetna karta je klasicka platobna karta…ktoru vyuzivas v obchode pri plateni. Ale ak v tom nevies chodit pre istotu objednavaj na dobierku
Ahojte, poslala som Vám pozvánky....niektorým prišla niektorým nie, tak si skúste skontrolovať aj spam...asi bude tam
@tamtumdo zdravím, pripojíte aj mňa?
keď chces poslem ti kód na bestsecret do správy....je to ,,uzatvorený" nemecký outlet...dá sa registrovať len na pozvánku ...majú tam stále vypredaje...nakupujem tam pre celú rodinu....majú tam všetko topánky,oblečenie,kabelky,hodinky....väčšinou značkové veci niekedy za pár supov...značky čo ja viem ako su Guess,TH,TT, Calvin.....no takého vsehochut...najviac nakupujem asi kabáty,mikiny,pre deti tiež 😉 myslím že pri registrácii dávali kedysi aj 10€ voucher....poštovné často na akcie mávajú zdarma
Aboutyou, answear, zalando