Ahojte mamičky 🙂 chcela by som sa poradiť keďže bývame v teplých krajinách a zimu takmer vôbec nezazivame a teraz ideme na Slovensko a neviem nejak zhodnotiť je lepšie pre 4 ročne dieťa overal alebo bunda a oteplovaky ? Príde mi že overal je praktickejší pretože sa jej nedostane sneh pod bundu ale na druhej strane neviem či je to pre 4 ročne dieťa pohodlne pretože mi tie overaly prídu strašne veľké . Neni sú lepšie napr oteplovacky so zvýšeným pasom ? Ako obliekate do snehu vaše detičky vy ? Ďakujem za každú radu 🙂
Od 2 rokov len oteplovačky, je to praktickejšie.
Mali sme aj súpravu, kde sa bunda dala zispom spojiť s nohavicami, to bolo celkom fajn pre malé dieťa.
Ja som team overal. Moj ma za par mes 4 roky a overal bude nosit este aj na zakladnej skole. Aj ja som dlho nosila. Super prakticke. Aj v skolke mal, aby som ucitelkam ulahcila robotu s obliekanim.
Keď bude sneh tak overal. 🙂
My sme na severe a je tu teraz jedine blato.. takže ideálne gumáky zateplené a gumové nohavice na pančuchy 😃
vzhladom k aktualnej snehovej situacii by som to asi velmi neriesila, asi zavisi od toho kam konkretne idete.
moj 4 rocny napriklad overal minuly rok odmietol a nosi oteplovacky.
Chystáme sa do Tatier v polovici januára napr Strbske pleso alebo uvidíme . Tam snáď je istota že bude sneh či ? A ďakujem za všetky odpovede 🙂
Z pohľadu učiteľky, ktorá po sankovacke riadi 26 detí - som za overal. Tie decká aj keď majú vysoký pás na oteplovakoch, tak dokážu ten sneh narvať až pod pazuchy 😅 A ešte kuklova čiapka mi príde fajn.
Ak je to kvôli snehu. Overal. Ak to mienite nosiť na dlhšie, tak praktickejšie sú oteplovaky. My máme aj aj. Len deti s plienkami majú overal. ;D Staršie len do snehu overal
Ak ucelovo na sneh, sankovanie, tak overal. Bundu aj tak bude mat asi nejaku na cestovanie a pod..
ja som mojim deťom dávala overaly do tých 6 - 7 rokov; práve kvôli tomu, že som sa nemusela báť, že sa im dostane sneh "do gatí" a potom to riešiť; zase je to trochu nepohodlné, keď ide dieťa na wc, ale aj to je riešiteľné 🙂 ale to píšem zo skúseností z lyžovania, ale aj na sánkovanie/bobovanie mi príde ten overal lepší, tam sú deti možno ešte viac v snehu ako pri lyžovaní