Žienky prosím vás s akými softvelovymi nohavicami a bundickami ste spokojné? Velkosť 92/98 .. najradsej na traky. Neviem akú značku pozrieť aby boli trošku zateplené, nepremokli a volaco aj vydržali.
Ďakujem.
my mame od Unnuo.sk alebo nam sije Krido (na FB) a som maximalne spokojna
@nikaa951 nechcem ani ja veľmi hrubé aby sa v tom vedelo dieťa vôbec hýbať . Plánujete ich využívať aj na zimu alebo len jesen/jar?
Pozerala som aj od značky vimba aj keď som chcela povodne na traky ale tak vôbec neviem. Celkom sa mi pozdávaju .. potrebovala by som na ne nejaké recenzie 🤔. Mamičky čo ich mate doma kľudne píšte 😃.
@nikaa951 samozrejme som nemyslela do snehu . To by asi premoklo 🤔. Skôr som myslela na suchu zimu a prechádzku. Ale asi by to nestačilo. Nevadí aj ja mam viac menej plán využívať na jeseň a aj
Odoslali mi diskusiu skôr ako som dopisala. Chcela som napísať že chcem kúpiť niečo rastuce aby sme využili aspoň teraz na jeseň a jar.
Kiwi handmade,velka spokojnost,jednu velkost nosi dcera uz 3 zimu kedze su rastuce.
Ja som si davala usit u Vonderky (na fcb By Vonderka) rastuce softshell nohavice prave tiez 92/98 a som max spokojna 🙂
Mame na jesen bundu od Kiwi, nosi uz druhu sezonu, za nas fajn.
Unuo nebo Mikk-line
By Vonderka na Facebooku a už ma super bundu, teraz som dala sit aj zateplene leginy a bundu co mu sila vsade kde prideme chvalia..rastuce patenty, perfektne precizne sitie..velka spokojnost
@vierkaaa85 ďakujem krásne. Mohla by som sa opýtať na cenu ?
Softshellku kupujem uz od velkosti 86 z lidlu, za mna super cena vykon. Teraz som jej kupila aj Lindexovu, uvidime kolko vydrzi. Softshellove gate davam sit u Pixie. Do snehu nosi overal z lindexu/ softshellky s barancekom.
Pripnem sa k diskusii s vlastnou otázkou. Neviete o softshell nohaviciach, ktoré je možné regulovať v páse? Mojej špagete všetko padá zo zadku. Tie patenty na štýl vysokej gumy nestačia (ako má napr. Unuo). Tiež hľadám veľkosť 92/98.
@erikape24 našla som také na Little people stránke
Odporúčam Mikidi, dielnička z Prešova, softshellové súpravy, kvalitná práca a materiál (softshell zvnútra zateplený flisom), šije aj termo prádlo z tecnostrech, taktiež čiapky a tričká. Nájdeš ich na Instagrame, aj na www.mikidi.sk
@lumka333 super stránku ste poradili. Termo leginy idem urcite objednávať 😉. Začína sa mi táto diskusia páčiť 😄. Ďakujeme.
Mikidi má vyvýšený pás a netreba ani reguláciu v páse, a keď sa dieťatko zohne, nevylezie holý chrbát
Softshellky nepremoknu ani v snehu. Dcera v tych jesennych podsitych fleecom chodila v zime do snehu a nebola jej ani zima, ani nepremokli. Pod nimi mala pancuchy este. Na lyzovacku som jej ale dala samozrejme opteplovacky.
Ja som spokojná so značkou Kugo. Kupujem uz 3 veľkosť.. Je to česká značka, majú zateplené aj nezateplené. Kupujem dcére aj synovi.. obliekam ich aj do suchej zimi, nepremoknú, neprefúkajú a sú cenovo dostupné.. vmobleceni.cz
Šijem synovi niekoľko rokov sofsthellove nohavice miesto oteplovačiek. Vždy má soft s fleecom a druhé s barancekom. Chodí v ním aj na sánky, do snehu a nepremoknú. Keďže robím tvarované kolená a nie úzky rovný teplákový strih , úplne v pohode sa v nich aj hýbe. Absolvoval v nich aj korculiarsky kurz.
V miernejsej zime mu stačia tie s fleecom, do snehu alebo v mrazoch mu dávam s barančekom. Pod to pančuchy/spodky.
@lilinka88 Super. Veľmi pekne ďakujem za radu a objasnenie situácie 😁. Spravím rovnako. Ak sa podarí, tak mam v plane kúpiť softvelovú bundu rovno zateplenu barančekom a jedny softvelove gate s fleecom a jedny z barančekom . Myslím ze to bude fajn.
https://www.modelko.sk/