Baby viete poradiť nejakú vhodnú obuv aj športovú hlavne hľadám pre syna čo má vpadnute členky , dost dáva dovnútra ľavé chodidlo. Hľadám takú kde nebude mat predok chodidla (prsty) stlačené , lebo väčšina tých botasiek je taka neprirodzená. 🤔 a zase barefood som nenašla v predajni take nejaké športove.
@saska00 barefoot vobec ani nie su vhodne na vpadnute clenky. Tam by bolo najlepsie, aby ste navstivili fyzioterapeuta. Tam bude problem v jadre tela a brusnych svaloch, plus este ine veci. Napriklad nam uplne zakazali barefoot obuv, musi byt pevna pata, dost priestoru na prsty a ohybne pod prstami. V mensich velkostiach nam vyhovovali topanky Richter, aj to nie vsetky, este nam hovorila, ze niektore Nike tenisky, myslim, ze Revolution spominala, este sa spytam. Ak nema uzku patu, tak z kozenych alternativa barefoot DD step, tie maju pevnejsiu patu. Ale to nie su tenisky.
@nevenka áno ja viem ale kupovala som mu barefood koli tomu širokému predku a kúpila som mu do nich vložky vhodne. Lebo iné topánky keď sme skúšali tak zas mal to všade úzke na prsty 🙄 tak kuknem tie nike ďakujem za rady. K Fyzio sme chodili , tam mi obuv švédska odporučiť a cvičenia mame
@saska00 nasla tiež vpadnuty členok, taktiež dávame obuv od ortopéda. Hlavne takú ktorú nosí často - papučky v škôlke a zimné topánky. Iné sa snažím kupovať široké vpredu a vysoký členok (tenisky aj sandále). Šľapky nenosí, nemá to rad, crocsy taktiež takže my to riešime takto. A turistická obuv je väčšinou členkova, takže tam by som na mieru nekupovala
na vpadnute clenky nam ortoped predpisuje topanky na mieru t.j. aj sirka prstov je na mieru. tu je dolezite aby boli vysoke a drzali clenok + speci ortovlozka