Obuv do dažďa pre 2,5-ročné dieťa

14. sep 2024

Ahojte
chcem kupiť synovcovi 2,5r obuv do dažda , je u nás na prazdniny avšak gumáky isto nie
existuje nejaká top značka alebo s čím ste spokojné ?
samozrejme že pojdeme do obchodu ale hodila by sa mi rada
minulý rok mal superfit goratexové ale tento rok nás zaskočil dážd

zuzuliennka1
14. sep 2024

a preco nie gumaky? nic lepsie do dazda nevymysleli (a teda do tych lejakov co mame aktualne, by som ani nad nicim inym nerozmyslala. existuju napr. superfit goratex vodeodolne, ktore zvladnu taky obcasny mierny dazd, ale nie toto, co je aktualne vonku

zuzuliennka1
14. sep 2024

*aha teraz som si vsimla zaver, tie goratex superfit poznas aj ty. no takze vies. na takyto dazd jedine gumaky, a myslim ze znacka enfant ma aj take ze su zateplene

322sima123
14. sep 2024

Su aj gumaky s mäkkej gumy, kaučuk či čo.. značka crocs, velmi pohodlne a pekne vyzeraju, luxus :D

patka06
14. sep 2024

Gumáky sú do dažďa najlepšie, prečo ich nechceš?

autor
14. sep 2024

Gumáky nedržia členok , noha je v nich dosť navolno, on potrebuje oporu v členku ma nabeh na ploché nohy a nohy do x takže fakt kvalitnú obuv čo spevní členok
potrebujeme niečo aby sme prešli k susede, do obchodu a tak
nejde skakať do mlák nemá to rád a ked husto prší nejdeme von tiež to nemá rád

kp7333
14. sep 2024

Do gumakov som detom davala ortopedicke vlozky, aby mali chodidlo v spravnom postaveni. Kupovala som tie lahsie modely, aby v tom vedeli chodit.

xxemma
14. sep 2024

Na tu chvilu co opisujes stacia aj gumaky. Nebude v nich robit 10km za den.

kristina2412
14. sep 2024

Dcéra má superfit goratexove a normálne sa v nich správa ako v gumákoch ,skáče do mlák atď,nepremokli nikdy.

zuzuliennka1
14. sep 2024

v prvom rade 2,5rocne dieta nema nabeh na plochu nohu…. noha sa formuje az do nejakych 7 rokov, aj neskor. deti nemaju ploche nohy, deti maju klenbu este obklopenu prirodzene tukom.
po druhe - s gumakmi moc nenavymyslas, to nie je ani pre dospelych obuv na 6h prechadzky po meste. a v kazdom pripade vies kupit vlozky do topanok aj s klenbou, ked uz teda.
kup hocijake gumaky, hlavne dobre cislo.
tchibo ma pekne, enfant ma aj zateplene,….

pralinka86
14. sep 2024

Na tu chvilu su naj gumáky, pozri decathlon, Sportisimo, najdes aj take lahucke uplne a aj jemne zateplene
A na bezne vlhko stacia hocijake kozene topanky ci s membránou a prestriekat impregnacnym sprejom.
Podla rozpoctu kúpiš nepremokavé uz vsade, kľudne tie spomínané sportove obchody alebo este super su keen topanky, ale aj vyssia cena.

pe_mi
14. sep 2024

Ahoj, tiež neuznávam gumáky.mame ich na ráno do škôlky,avšak iba vtedy,keď viem,že leje celý deň.pokial má pršať iba ráno, tak dávam celokozene, celoročky.lebo idú v škôlke von,keď len ráno pršalo.
Do obchodu hore dole tiež gumáky.uplne že krátke trasy len .tiež som není za.moje deti z toho nart boli.aj mňa bolieval ,keď som bola malá z gumakov

kiki68
14. sep 2024

Mozno superfit tie nepremokave, potom affenzahn tiez ( tie maju ale uzsi strih), mas mal dobre aj Tom Taylor

ankare
14. sep 2024

Kúp mu normálne gumáky. Veď v tom nebude kráčať 10 hodín denne.

iwesska
14. sep 2024

Aj keby mal ortopedicke na mieru,za tych par min.,co v tom bude,by mu nijako nepomohli,tak isto,ako mu neublizia dobre sediace zateplene gumaky.

mclissa
14. sep 2024

Timberland topanky nepremokave.

katulienkax
14. sep 2024

A topánky prečo riešiš keď je to synovec, nemá si toto riešiť mama? Gumáky stačia do takého dazda

majlo1234
14. sep 2024

Na ten prechod k susede moze aj sandale😂 kup mu hocico sa ti pozdava, nepremoknu, ked nepojde do mlak a dazd sa mu nepaci

margotka17
16. sep 2024

Na tú chvíľku, čo sa s ním prejdes do obchodu či susedke, alebo na prechádzku mu tie gumaciky vôbec nepoškodia nožičky.