Ahojte
Čo mi odporúčate pre dcérku ako obuv do 1.rocnika ? Pozerám po protetike a birken ... Ktoré s toho odporúčate ? Alebo aj inú značku navrhnite
Ďakujem
Myslis papuce, topanky na telesnu Alebo beznu obuv? AK papuce Tak moji nosia living kitzbühel, mavaju na ne akcie na Zalando lounge.. na jesen zimu topka a neznicitelne.. ked zacne byt teplo Tak vymenime za Sandale...
Ak myslíš prezúvky - odporúčam ľahké športové sandálky,
@zenulkaaa tie nechce vraj pre malé deti 😆
@patka06 áno áno prezývky
Ale asi kúpim primigy nakoniec
Sandale
@patka06 primigi
@anjelicek26 @maminka940 Aj moje deti nosia vlnene, su velmi prakticke, vydrzia cely skolsky rok. Mali sme rozne znacky - Living Kitzbuhel, Giesswein, Nanga. Akurat syn uz vyrastol z detskych cisiel a dospelacke su o dost drahsie. Ale postastilo sa mi pre neho najst cesku znacku Pegres, tak som tentokrat kupila tie. Dcerka si zase zmyslela, ze musia byt s mackou a jedine, co som vyhrabala online, su Camper, cize tiez dost drahe. Co uz. Vlnene papucky vrelo odporucam.
@uhnakova living kitzbühel maju myslim Po 43... Syn Ma 41ky😅😂Vzdy Si pockam ked ich maju v akcii.
@uhnakova áno ale ten typ ona nechce niečo vetrajuce potrebujeme
Ja som synovi kupila kozene makke sandalky.
@patka06
@maminka940 vlna ma termoregulačné vlastnosti, udržiava vhodnú teplotu nožičiek. Nohy sa v tom nepotia.
@maminka940 mojim je teplo v skole a co im sadne kupim...Raky ci Manik. Starsiemu nesedeli, tak som mu kupovala uzavrete, neskor protetiky sandale ci slapky lebo ma ploche nohy.
@anjelicek26 prosim ta ako sedia velkostne Living Kitzbuhel?
Su sirsie?
@bambulka98765 Ako ktory model Ale ano..moj maly Ma celkom plutvu a krasne sadnu...tieto Ma aj na tento Rok Uz nachystane.
Moj syn nosil Raky papucky od skolky, aj prvy aj druhy rocnik.