Aké obleky nosia chlapci na prvé sväté prijímanie ? Zvykne sa nosiť nejaká konkrétna farba?
A nemusi byt cely komplet oblek. Staci aj iba vesta. Ak je prilis horuco, tak chlapcom potom byva zle.
Nebude mať rúcho?
Ak nie, stačí elegantná košeľa, na to max. vesta a nohavice, skôr tmavej farby
V obleku mu bude hodúco
Je to jedno, ale zisti si, či nebude rovnošata. Ja som mal napríklad šedý. Moj brat mal čierny.
moj mal cierny a vsetci ostatni mali pred 2r modre...odpadla som, ze este aj tu sa ide podla mody aka je na svadbach. Nasi rucha bohuzial nemaju, mne sa pacia, ale tu sa dievcata musia ukazat v satach. Najstarsi mal v lete cez covid a mal len vestu, lebo bolo horuco. Teraz pojde najmladsi a neviem co na neho vobec zozeniem, chudy, malinky, len v.128 mu treba, stredny mal v.134. Ak budu mat rucha, tak staci kosela a nohavky...uz som chlapcov videla aj s botaskami pod tym.
aj u nás boli chlapci v oblekoch a teniskách, niektorí.
Tiež sme mali rúcha, veď aj tak tie šaty je vidno, nemajú to úplne celý čas ,potom keď sa fotia ,robia fotky aj v ruchach ,aj bez.takze je vidno to oblečenie pod ruchom.
Nas mal modre oblekove nohavice, bielu koselu, mal prichystanu vestu, ale dal si ju len na fotenie, bolo horuco, mali vsetci aj tak rucha. A topanky kozene modre spolocenske.
Moj syn mal tento rok a mal sivy oblek.
Moj mal tmavomodry oblek. A teplo mu nebolo. Mrzli sme. Bolo asi 13 stupnov a fukalo. Ludia boli v kabatoch.
Rúcha nemajú, a aj u nás je stále zima v kostole.
Takže sa vlastne nosí všetko, čiže môžeme aj modré zobrať, ďakujem za pomoc.
Ahoj, akejkoľvek farby.cierne, hnede, roky bol obľúbený modrej farby, k tomu biela košeľa alebo kockovana, bodkovaná.
Tak isto aj obleky, pásik jemný, pásik hrubší , kockovane.
Čo sa komu páči, hodí
Nie je prešľap ani jedno z vymenovanych