Oblečenie pre dieťa, keď je mokro

22. máj 2024

Ahojte, baby co obliekate drobcom na von, co nosia este plienku ale uz normal chodia hraju sa? Do pocasia ked je mokro, ale zaroven teplo 😀 neviem co obliect, hrame sa u nas na dvore kde je trava, obcas sa aj povala, pohra so psom a tak. Mame vsetko mozne, ale aj v tom najtensom overaliku je teplo a zapari sa ritka. Dakujem

kacena4
22. máj 2024

ked je mokro po dazdi urcitenie je horuco. takze ak sa chce váľať v mokrej trave nepremokavé nohavice vsak tam nebudete cely den kvoli zapareniu.

petamich
22. máj 2024

ak je teplo tak nic extra, bol mokry a prezliekla som ho ak bolo pod mrakom tak nezateplene nepremokave gate

autor
22. máj 2024

@petamich Take pogumovane ako lupilu z lidla napr?

matkahelka
22. máj 2024

mam takmer 2.5 rocnu. doma na dvore je hola v gatkach (pred tyzdnom bola v plienke). ak ideme mimo dom, beriem oblecenie na prezlecenie. nepremokavy overal v tomto pocasi si predstavit neviem, vsak sa v tom dieta ugriluje, ved je horuco.

petamich
22. máj 2024

mali sme aj take ale take nechcel nosit, takze tenke softshellky som pouzivala

fomelka
22. máj 2024

ano tie pogumovane z Lidlu su super, najlepsie by bolo keby si zohnala overal nejaky, ale ak nie aj tie nohavice postacia. no a gumaciky ale nezateplene.

dzejsik
22. máj 2024

na dvore pri dome by som asi nechala nech sa zamoci a potom prezliekla

lucia13022023
22. máj 2024

Mame pogumované oblecko zo zary

nwnw
22. máj 2024

Tie pogumovane su super ale nie, ked je teplo a dusno. V tom sa dieta enormne poti. Radsej som dala oprat veci.