Ahojte, baby co obliekate drobcom na von, co nosia este plienku ale uz normal chodia hraju sa? Do pocasia ked je mokro, ale zaroven teplo 😀 neviem co obliect, hrame sa u nas na dvore kde je trava, obcas sa aj povala, pohra so psom a tak. Mame vsetko mozne, ale aj v tom najtensom overaliku je teplo a zapari sa ritka. Dakujem
ak je teplo tak nic extra, bol mokry a prezliekla som ho ak bolo pod mrakom tak nezateplene nepremokave gate
@petamich Take pogumovane ako lupilu z lidla napr?
mam takmer 2.5 rocnu. doma na dvore je hola v gatkach (pred tyzdnom bola v plienke). ak ideme mimo dom, beriem oblecenie na prezlecenie. nepremokavy overal v tomto pocasi si predstavit neviem, vsak sa v tom dieta ugriluje, ved je horuco.
mali sme aj take ale take nechcel nosit, takze tenke softshellky som pouzivala
ano tie pogumovane z Lidlu su super, najlepsie by bolo keby si zohnala overal nejaky, ale ak nie aj tie nohavice postacia. no a gumaciky ale nezateplene.
na dvore pri dome by som asi nechala nech sa zamoci a potom prezliekla
Mame pogumované oblecko zo zary
Tie pogumovane su super ale nie, ked je teplo a dusno. V tom sa dieta enormne poti. Radsej som dala oprat veci.
ked je mokro po dazdi urcitenie je horuco. takze ak sa chce váľať v mokrej trave nepremokavé nohavice vsak tam nebudete cely den kvoli zapareniu.