Oblečenie pre cca 5-ročné deti na jeseň

7. okt 2024

Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať, ako obliekate malé cca 4-5 ročné deti do škôlky?
Ráno je už chladno, stále sa mi sťažuje, že jej je zima. Dávam pančušky a tenké legíny, alebo legíny a na to tepláky, ktoré nechávam v skrinke a oblieka si ich len keď idú von.
Ako obliekate deti vy?
Dávate nejaké softšelové nohavice, alebo nejaké nepremokavé, ktoré si nechávaju v skrinke, alebo ako obliekate deti, keď je takéto počasie?
Cez zimu jej dávam overál, ale takto na jeseň rozmýšľam nad nejakými nohavicami hrubšími, ktoré by si nechavala v skrinke.
Ďakujem za radu.
Pekný deň.

larusiki
7. okt 2024

Toto je fórum oblečenia pre teenagerov

autor
7. okt 2024

@larusiki nie toto je fórum,,móda detí a tínedžerov,,

biglovemom
7. okt 2024

Oblec ako to dietatu vyhovuje…mojej stacia rano teplaky 15 min pesi do skolky.( do dazda gate ma v skolke) ,kazde dieta je ine.

bellaa3007
7. okt 2024

Ja malú myslim, že obliekam "dosť" oproti iným detom ktoré vidím ale nenosí ešte softshelky. Tie dávam ked je cca 8st ked idu na prechádzku o 10 von.
Tiež stale vecer rozmýslam čo jej dať. Ale teraz dávam teplejšie leginy, alebo ako píšeš pancusky a nato tenke leginy v skrinke.
Softshelky tie tensie dávam ked je cca 8st a s barancekom dávam ked striedam so zimným overalom.
Neviem kolko stupnov býva u vás ked idú von ale u nás cca 10-11-12st

ktobytobolpovedal
7. okt 2024

Moja vecna dilema toto 🙊 dnes rano mal tenke leginy (pridu mi leginy divne na chlapcovi, ale su brutal prakticke do tohto obdobia do skolky 😃) a na tom softshellky tenke 🤷‍♀️ zajtra ma byt krajsie, tak pojde asi len v teplakoch takych hrubsich

sagitta33
7. okt 2024

Náš už nosia softshelky a pod ne hrubšie pančuchy.

tanyan
7. okt 2024

Ja som dávala do škôlky nejaké legíny alebo tepláky a na to tie nepremokavé gate z Lidl na traky - najskôr nezateplené a potom aj zateplené. Ono aj v tých nezateplených si človek vlastným teplom rýchlo vyhreje priestor a ani to neprefúka. A tie gate boli také široké, že sa tam zmestili aj šaty alebo sukňa.

kamagma
7. okt 2024

Leginy a nato bud teplaky ked je sucho este alebo softshell ked uz je dazdivo.

pralinka86
7. okt 2024

Teplejšie teplaky alebo leginy take tie s pocesanym vnutrom. Tricko/saty kratky alebo dlhý rukáv podla teploty, flisova mikina a na to softshellová bunda alebo vesta, podla teploty, vetra. Na nohy vyssie clenkove topanky. Softshellove gate nezateplene naviac na nohy, ked moc fuka, je mokro/vlhko, proste hnusne, kolo 10-12st.
Teraz pozeram este tchibo termo leginy alebo moe, ale zvitazi asi tchibo cenou

misana84
7. okt 2024

Mame termosupravy Konges slojd a En fant a tie jej dávam… keď ide vonku si dá nohavice a vetrovku a v škôlke pod tým leginy a tričko. Dávam aj mikinu ta ide dole

marianarem
7. okt 2024

Ja mojho obliekam viac menej ako seba, cize chodi len v teplakoch, ziadna vrstva pod tym.

kathhii
8. okt 2024

Keď bolo teplo tak mali hrubé tepláky. Teraz im dávam softshellky, sú podsite.

milanemila
8. okt 2024

Ja mam 4,5r a davam do skolky tenke leginy a na to nepremokave gate, tenky svetrik a nepremokavu bundu. Ma termo enfant supravu a striedame s newbie nepremokavou supravou.
Vnutri v skolke je vzdy teplo, tak tam ma tie tenke leginy a tricko. V zime davam hrubsie leginy a tricko dovnutra.
Ja ale deti nebabusim velmi a oni nemaju radi ked su naobliekane, este spia pri otvorenej vetracke, takze u nas nehrozi ziadne pancuchy a na to dalsie gate 🙈

kris_tin257
8. okt 2024

Mám doma čerstvo 5 ročného, ráno včera bolo 5 stupňov čiže na tepláky som mu natiahla podšité nohavice niečo ako softshell, mikina podsita a tenká bunda. Poobede som mikinu a nohavice niesla v rukách 😊

scila
8. okt 2024

Tepláky (legíny) a na to softshelly. Na vlhkú ale teplú jeseň nezateplené, na chladnú zateplené fleesom. Tie zateplené som kupovala som od Pixie.

autor
8. okt 2024

Ďakujem krásne všetkým za skúsenosti.

klip0
8. okt 2024

Legíny a nato softshellove nohavice bez zateplenia. Posledné dni som na ihrisku nevidela ani jedno dieťa bez tých nohavíc

jesenzima
8. okt 2024

Môj 4 ročný nosí tepláky, tričko s krátkym, mikinu a bundu, obúva tenisky .. jeho spolužiaci už nosia čiapky a niektorí aj rukavice 🤷 dve vrstvy na spodok dávam, až keď mrzne (veľmi, nie ranný prízemný mráz) alebo keď sa idú sánkovať.