Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať, ako obliekate malé cca 4-5 ročné deti do škôlky?
Ráno je už chladno, stále sa mi sťažuje, že jej je zima. Dávam pančušky a tenké legíny, alebo legíny a na to tepláky, ktoré nechávam v skrinke a oblieka si ich len keď idú von.
Ako obliekate deti vy?
Dávate nejaké softšelové nohavice, alebo nejaké nepremokavé, ktoré si nechávaju v skrinke, alebo ako obliekate deti, keď je takéto počasie?
Cez zimu jej dávam overál, ale takto na jeseň rozmýšľam nad nejakými nohavicami hrubšími, ktoré by si nechavala v skrinke.
Ďakujem za radu.
Pekný deň.
@larusiki nie toto je fórum,,móda detí a tínedžerov,,
Oblec ako to dietatu vyhovuje…mojej stacia rano teplaky 15 min pesi do skolky.( do dazda gate ma v skolke) ,kazde dieta je ine.
Ja malú myslim, že obliekam "dosť" oproti iným detom ktoré vidím ale nenosí ešte softshelky. Tie dávam ked je cca 8st ked idu na prechádzku o 10 von.
Tiež stale vecer rozmýslam čo jej dať. Ale teraz dávam teplejšie leginy, alebo ako píšeš pancusky a nato tenke leginy v skrinke.
Softshelky tie tensie dávam ked je cca 8st a s barancekom dávam ked striedam so zimným overalom.
Neviem kolko stupnov býva u vás ked idú von ale u nás cca 10-11-12st
Moja vecna dilema toto 🙊 dnes rano mal tenke leginy (pridu mi leginy divne na chlapcovi, ale su brutal prakticke do tohto obdobia do skolky 😃) a na tom softshellky tenke 🤷♀️ zajtra ma byt krajsie, tak pojde asi len v teplakoch takych hrubsich
Náš už nosia softshelky a pod ne hrubšie pančuchy.
Ja som dávala do škôlky nejaké legíny alebo tepláky a na to tie nepremokavé gate z Lidl na traky - najskôr nezateplené a potom aj zateplené. Ono aj v tých nezateplených si človek vlastným teplom rýchlo vyhreje priestor a ani to neprefúka. A tie gate boli také široké, že sa tam zmestili aj šaty alebo sukňa.
Leginy a nato bud teplaky ked je sucho este alebo softshell ked uz je dazdivo.
Teplejšie teplaky alebo leginy take tie s pocesanym vnutrom. Tricko/saty kratky alebo dlhý rukáv podla teploty, flisova mikina a na to softshellová bunda alebo vesta, podla teploty, vetra. Na nohy vyssie clenkove topanky. Softshellove gate nezateplene naviac na nohy, ked moc fuka, je mokro/vlhko, proste hnusne, kolo 10-12st.
Teraz pozeram este tchibo termo leginy alebo moe, ale zvitazi asi tchibo cenou
Mame termosupravy Konges slojd a En fant a tie jej dávam… keď ide vonku si dá nohavice a vetrovku a v škôlke pod tým leginy a tričko. Dávam aj mikinu ta ide dole
Ja mojho obliekam viac menej ako seba, cize chodi len v teplakoch, ziadna vrstva pod tym.
Keď bolo teplo tak mali hrubé tepláky. Teraz im dávam softshellky, sú podsite.
Ja mam 4,5r a davam do skolky tenke leginy a na to nepremokave gate, tenky svetrik a nepremokavu bundu. Ma termo enfant supravu a striedame s newbie nepremokavou supravou.
Vnutri v skolke je vzdy teplo, tak tam ma tie tenke leginy a tricko. V zime davam hrubsie leginy a tricko dovnutra.
Ja ale deti nebabusim velmi a oni nemaju radi ked su naobliekane, este spia pri otvorenej vetracke, takze u nas nehrozi ziadne pancuchy a na to dalsie gate 🙈
Mám doma čerstvo 5 ročného, ráno včera bolo 5 stupňov čiže na tepláky som mu natiahla podšité nohavice niečo ako softshell, mikina podsita a tenká bunda. Poobede som mikinu a nohavice niesla v rukách 😊
Tepláky (legíny) a na to softshelly. Na vlhkú ale teplú jeseň nezateplené, na chladnú zateplené fleesom. Tie zateplené som kupovala som od Pixie.
Ďakujem krásne všetkým za skúsenosti.
Legíny a nato softshellove nohavice bez zateplenia. Posledné dni som na ihrisku nevidela ani jedno dieťa bez tých nohavíc
Môj 4 ročný nosí tepláky, tričko s krátkym, mikinu a bundu, obúva tenisky .. jeho spolužiaci už nosia čiapky a niektorí aj rukavice 🤷 dve vrstvy na spodok dávam, až keď mrzne (veľmi, nie ranný prízemný mráz) alebo keď sa idú sánkovať.
Toto je fórum oblečenia pre teenagerov