Oblečenie pre 5-mesačné bábo

basszabik
14. mar 2024

Ahojte, som prvorodička a len by má zaujímalo čo obliekate bábätkam 5m keď je napr. Take počasie ako dnes. Moja je dosť nervózna ak jej je teplo a nevie v kočíku spat. Ale zas nechcem to podceniť aby neprechladla. Myslím na vrch. Ďakujem

lula3108
14. mar 2024

Dnes som obliekla body s dlhym rukavom, pancuchy, mikina (taka zateplena) a bola vo fusaku prechodnom. A ked svietilo slnko aj tak sa mi zobudila s plakala ze jej je teplo cize som ho este aj rozopla. A na baby balance ina mamicka davala rovnako staremu dietatu body, mikinu, svetrik, pancuchy a teplaky a bol v zimnom fusaku😄tak ja neviem no🙆🏻‍♀️

basszabik
autor
14. mar 2024

@lula3108 😀no ja tiež tielko dupačky ponožky fusak taký chlpatý a rozopnuty zimný fusak wste a bola úplne nervózna.

anavixy
14. mar 2024

@basszabik akoze dva fusaky mala ci ako? Fusak jarny uplne staci, ked je zimsie, tak das este deku. Zbytocne prehrievas dieta a hlavne ked vies, ze mu to vadi. Nie je to ani zdrave, potom ho vytiahnes spotene a je to ovela horsie nez keby bolo v kociku bez fusaku. Sice do kocika mozno nesvieti, ale ani tam nefuka, takze tam
nie je taka zima ako sa zda tebe. Osobne by som dala nejaky jarny overal a deku/deky alebo ten jarny fusak len, ale uz nie zimny a nie zimnu hrubu capicu. Treba sa riadit dietatom, ked je jemu teplo (to kontrolujes pod krkom), tak je uplne jedno ze na len overal a deku a nie fusak, ked je tam spotene, tak urcite ubrat.

basszabik
autor
14. mar 2024

@anavixy nie dva fusaky , ale overal preklep chlpatý taký tenký overal a zimný fusak rozopnuty čapica jarná nie zimná ešte som nestihla kúpiť jarný fusak

bubuzu
14. mar 2024

Ja som dnes dala body, tepláky, na to taký tenulinky Merino overal a na to jemný vlnený overal a fusak. Ak by som mala doma nejakú fajn bundu, tak sa neondim s overalmi a dám len tepláky, body, mikinu a tenšiu bundu. Fusak mám len jeden, je to taký flis a sušťak na vrchu. Používala som ho aj v zime, ale asi je originál prechodný. Teraz sme zas vonku, je v tom istom fusaku, ale už má na sebe body, tepláky, tenký svetrík a overal teplý. Keď je takto, že slnko hreje, ale vzduch je ešte studený, tak aj zaleží, či ti na kočík svieti alebo nie. To urobí veľa.

pralinka86
14. mar 2024

Body, tepláky, na to flisovy overal, tensia kukla na hlavu a fusak prechodný ( zvnútra flis, zvonku softshell)