Ahojte baby prosím mám pár otázok ku oblečeniu
Je dobre mať merino súpravu pod jesenné a zimné oblecenie pre 2 ročnú?
Treba mať zimny aj overal keď mám zimné oteplovaky vyššie skoro až po trup a na tom zimnú bundu?
Do čoho obliekate deti na jeseň? Mám jednu thermo súpravu nohavice na traky a bundu, nepremokavú bundu, dekove bundy, rifle mi moc mala nechce nosiť
Aké oblecenie zvoliť ? Softshell?
za mna je lepsi overal ako bunda a oteplovaky ak sa este nepyta cikat...a na jesen jednoznacne softhelove nohavice zateplene
Softshellovy Overall na jesen .,, ked pod neho naobliekas tak aj v zime je ok.
@sunnyday1111 na jeseň softshellová súprava podsita.
Na zimu som ešte mala overal.
Teraz mám detí väčšie overal nepoužívam, veľmi nepraktické keď chcú cikať.
Softhellky mám UNUO s vysokým pásom, čiže tam kríze holé nemajú. V zime keď budú väčšie tak kupujem nohavice na spôsob lyžiarskych. Keď nie je taká tuhá zima, tak dávam aj zateplený softshell a pod to hrubé pančuchy...
Merino nemám ani ja. Pokiaľ nechodíte na hory alebo dlho von ,tak by som to ani nekupovala, úplne zbytočné...
V tomto veku veľa záleží od toho, ako ste na tom s plienkami. Ak ich ešte má a neplanuješ do jari odplienkovať, tak kľudne investuje aj do overalu, ale aj sa už pýta, prípadne to plánuješ najbližší pol rok riešiť, tak určite nie. A ak máš viacero oteplovakov a búnd tak načo kupovať ďalšie zimné oblečenie. Ja mám dvojročnú, odplienkovnu a na von by som určite overal nedávala 😅 nestihnem vyzliecť a čo potom. Byť pocikana v -5stupnoch nebude úplne naj...
Inak celkovo sa podľa mňa fakt netreba plašit, zimy sú mierne a ak by náhodou aj prituhlo tak v obchodoch sa vždy niečo nájde. V posledných rokoch majú zimného oblečenia pretlak.
Softshellove nohavice a bunda.