Oblečenie do škôlky pre chlapca

20. aug 2024

Prisla som sa poradit, co je realne potrebne kupit synovi, ktory o 2t nastupuje do skolky. 3r, velkost 104. Moze tam byt cele dni v teplakoch a tricku? Alebo nejake leginy su pre chlapcov? Alebo je lepsie kupit teplakove supravy, kde je aj mikina? A papucky odporucate raky s otvorenou spicou alebo zatvorene?
Rozmyslam ze ci by mu stacilo oblecko z pepca, alebo idem pozriet lindex/h&m...

tamky123
20. aug 2024

Teplaky, tričko. U nás v škôlke bývalo hrozné teplo, aj cez zimu. Cele dni sa tam hrajú na zemi, na kobercoch, tak by som volila lacné veci z pepca, lebo vsetko bude mat vysuchane na kolenách.😀 Papučky som davala raky s otvorenou špičkou. Co potrebuješ este je napr. pršiplášť, gumaky, mozes dat do skrinky mikinku, keby sa ochladilo, taku rezervnú a potrebuješ este preňho pyzamko nejake pohodlne na spanie.

ukulela
20. aug 2024

Tepláky. Stačia pepcove. Každé aj tak zoderie .... Moji v zime mali ako spodné chlapčenské legíny, také obtiahnutejsie tepláčiky a na nej hrubšie gate. Vedeli sa sami obliecť na von potom. Nenosili do škôlky pančuchy. A na vrch tričká.

basulaak
20. aug 2024

Mne sa overili napr tie pancuchove nohavice na styl legin pre chlapca. Navleciem ho v nich len do overalu a moze ist von do snehu. Je to prakticke. Napr tchibo. Milujem ich.

nika2406
20. aug 2024

Ja som tiez akurat kupila v Tchibe leginy v akcii bude to mat miesto teplakov kym je teplo, a v zime miesto pancuch

marianarem
20. aug 2024

Teplaky su najlepsie a do nejakych drahsich veci by som nesla. Ja som mojmu minule kupila take drahsie teplaky a ci na nich nemal po 2 obleceniach uz dieru 🙈 A este taky uplny zaklad do skolky - oblecenie sa musi dat co najlepsie obliekat a vyzliekat, rovnako topanky co najlepsie obuvat a vyzuvat.