Nálepky/nažehlovačky s menom na oblečenie

nikolani
8. júl 2024

Ahojte, podeľte sa prosím o skúsenosti s nálepkami/nazehlovackami s menom na detské oblečenie. Daju sa kúpiť všelijaké z rôznych stránok, sama skúsenosť nemám, preto by som rada tipy na konkrétne dobré produkty (aby sa po pár praniach nezačali odlepovat, blednut a pod., neskrabali pokožku,...)
Ďakujem 🙂

banalu
8. júl 2024

Akurat riesim, o nalepkach pocuvam, ze zanasaju pracku. Ale poradili mi peciatky. Ked sa vyperu, opeciatkujes znova. Celkom sa mi to zapacilo. Ale este som nic nevyskusala.

elzus
8. júl 2024

@nikolani putmyname sú super nálepky, držia ako bláznivé a prežijú všetko aj sušičku.

nikolani
autor
8. júl 2024

@elzus super, ďakujem veľmi pekne za tip, pozriem 🙂

nikolani
autor
8. júl 2024

@banalu ďakujem, aj nad peciatkami som rozmýšľala, ale na niektore kusy nám bude treba skôr tie nálepky 🙂 možno kúpime aj aj 🙂

majkagu
9. júl 2024

Ahoj, moja mi ide do skolky od septembra a objednala som nalepky na oblecenie aj do topanok od Mamalabels. Poradila mi suseda. Ale teda este nemam odskusane ako drzia aj po praniach 🙂

yanni
9. júl 2024

@nikolani neviem ake moznosti su na SK ale uz som tu citala, ze su nejake mama(nieco). Ja zijem v zahranici a nalepky pouzivam uz pri 4tom dietati. Vydrzia vsetko, pracku aj susicku. Ciastocne mi nosi rovnake veci uz 4te dieta a este stahujem menovky po tom prvom. Odporuca sa lepit na hladky podklad nie priamo na latku (stitky atd). Cim hladsi, rovnejsi, tym lepsie a dlhsie drzia. Nazehlovacky mam ciastocne na ponozkach a uterakoch (uz ich ale par rokov neobjednavam) a tie drzia ako kliest. Ale tiez sa daju bez problemov a bez zvysku stiahnut.

yanni
9. júl 2024

@banalu a cim zanasaju pracku? 15 rokov pouzivam nalepky a mam dve pracky. jedna ma 10 rokov a druha takmer 20 a su uplne v poriadku.

banalu
9. júl 2024

@yanni zanasaju filter, bubon (stranu ktoru nevidis). Asi zalezi od druhu nalepiek?! Lebo tie co sa neodlepuju asi nezanesu nic, a tie ktore sa odlepuju pravidelne tak asi robia problem?
Nemam osobnu skusenost, pisem, co mi bolo povedane.

yanni
9. júl 2024

@banalu treba hladat take, ktore sa neodlepuju. A o pracku sa treba poriadne starat. Potom nejaka ta odlepena nalepka nevadi.

banalu
9. júl 2024

@yanni to su uplne logicke argumenty. A este raz pripominam, mne tak poradili, posuvam info ake som dostala, asi nie kezda zena mala s nalepkami problem a nie kazda zas problem nemala.

nikolani
autor
12. júl 2024

@majkagu
@yanni
Ďakujem dámy 🙂