Musi mat chlapec sako?alebo staci na koseli len vesta ladena s nohavicami?
@anjelicek26 nie nebudu
Staci aj vesta.
@anjelicek26
@zuzinka888 takto myslene(nevsimajte si tricko pod tymto len skuska😇),len sa dokupi kosela a motylik...poradite aky motylik farba?sedi mu ten oblek,nie?
Nemusí mať sako. Úplne stačí košeľa, vesta a motýlik. Teda, aj nohavice, samozrejme. 😀
@h2 ano,tak👍
Nám bolo povedané, že pre chlapca stačí vesta, netreba sako. Môj bude mať ale sako, mne sa to páči viac. A navyše, majú to už v apríli, tak aj počasie bude asi skôr na to sako.
výborný štýl, sadne mu. motýlik akýkoľvek, niečo pekné aj trochu výrazné môže byť, aby osviežil a aj neskôr využil
@vivi61 nasi koncom maja
@cacianka dakujeme..ano praveze to,ze sedi mu..len sako ani nechce .
@cacianka a aku asi farbu?na svetle je oblek trosku svetlejsi
Nas mal koncom maja, bol desny hic, mal vestu, len oni mali rucha, tak si to pod rucho vyzliekol a dal az na fotenie.
Za mna moze byt. Sako by som vobec nekupovala, keby aj nemali rucha a koncom maja moze byt horuco, aj ta vesta mu bude vela...😊
Môj syn mal sako, prijímanie mali až v júni a išiel sa uvariť.
Staci vesta. Mne aj pani, co vzdy u nas riesi 1. sv. prijimanie povedala, ze tak je lepsie. Ak je uz teplo, tak chlapcom v saku byva zle a musia ich riesit. Teda ze skor bude zle chlapcovi v saku ako dievcatu.
Modrá farba by mohla byť.
@petronelag tmava?ci?
Podľa mňa k bielej košeli, tmavým nohaviciam a veste úplne akákoľvek. Vzhľadom k udalosti by som možno dala bledomodrú. Červená úplne v pohode. Alebo ani nemusí byť jednofarebný. Len nie čiernu, nech nie je, ako na pohrebe.
@h2 a topanky ake farby?
Dala by som čierne.
To je úplne jedno, zober ho vybrať, či mu pristane farba k očiam, vlasom a čo sa hlavne jemu zapáči. 1farba, aj drobný vzor je ok, . On bude frajeriť,tak nech si on vyberie.
nemusi.a v saku by sa v juni ugriloval. kup pekneho motyla a bude fesak
Spytaj sa v kostole, ci nebudu mat tie rucha vsetci rovnake cez to... potom by ti sako bolo fakt zbytocne.