Ahojte ako mate vyriesene skore rana do skolky? Ja rozmyslam, ci mu nedaf rano pancuchy a teplaky a v skolke si da dole teplaky a namiesto nich kratke nohavice (pancuchy ostanu)
Doteraz sme chodili iba v teplakoch, ale takto to nie je dobre....
Nas tiez teplaky a ked idu von sa hrat natiahne softshellky alebo na cestu domov. (Rano chodi autom).
Ano maju
A maleho do skolky vozis alebo idete peso? Naše ked sa vezie, ma ponožky a na von pogumované gate vylepšené.
Pokial idem s nim peso, tak ma pančuchy. Alebo ponožky tepláky a na tom overal.
Áno, škôlkar už dávno má pančuchy. V škôlke je len v pančuchách alebo má cez ne kraťasy.
My dávame legíny/tepláčiky a na to softshellové nohavice (tenké alebo zateplené podľa pocasia). U nás sa chodí von aj keď je mokro, poprcha a tak, takže mu aspoň gate nenavlhnú.
Ale viaceré deti v našej škôlke chodia tak ako píšeš, pančuchy a len výmena teplakov za kraťasky
Zase chýba najdôležitejšie spomenúť.....lokalita.
My sme juhozapad. Pančuchy nedavam ešte.
Ano ma. + gate na ne. ide tak do auta, v skolke ostava v pancuchovych leginach. Von mu ucitelky oblecu len sveter a zimny overal. Nech to maju jednoduchsie
Môj chodí do druhej triedy a sám mi povedal že mu je zima takže pod tepláky alebo rifle mu dávam pančušky.
Takže škôlkarovi by som dala určite
Pancuchy, kazde rano..a nato teple teplaky,leginy..po prichode do skolky ihned vyzlecie teplaky a je len v pancuskach, teplaky ma ked idu von,,je to trava ale takto nam to vyhovuje najviac,,
Vobec nevidim zmysel v tom davat 2 premokave a prefukave vrstvy 🙈 rano dieta vozime autom, takze ma iba leginy v kt je aj v skolke a ked idu von natiahne si na to nepremokave nohavice (hrubka podla pocasia od iba pogumovanej latky cez softshell az po klasicke oteplovacky).
Dakujem za tipy. Kupila som 3 kamasle, teda nohavice s latkou pancusiek a s trakmi, na to rano teplaky a v skolke vyzlecieme. Ostava v tym pancuchovskych nohaviciach.
Pančuchy nie
Tenké tepláky alebo leginy a na to nohavice napr- softshelové