Dobrý deň. Viem,hlúpa otázka 🤭ale dostala dcéra lyžiarske nohavice z Lidl a to vážne v nich dieťa nezmrzne vonku?mne sa zdajú byť tenké ale vraj sú v pohode. Váš názor? Aké sú?
Celkom ma prekvapuje, ze existuju lyziarske nohavice pre 1,5 rocne dieta 😃 No snad nebude v kociku len v nich. Pod to jej das pancuchy, na to leginy a aj horuco jej bude. Ved podla teploty treba dieta obliekat a snad to nebude jej jedine zimne oblecenie….plus ma fusak…
Moje deti ine ako lidlovske oteplovaky ani nemali. V kociku bude asi este vo fusaku...Pre 1,5rocne dueta je lepsi overal.
Na to aby hriali, nemusia byť hrubé - práve Lidlové sú super, pod ne leginy alebo pančuchy úplne stačia
Aj keď pochybujem, že u nás v LV vôbec využiješ
Do kočíka buď tieto nohavice alebo fusak - určite nie oboje
Syn má 12 rokov a kupujem mu ich doteraz. Lyžoval v nich v extrémnych podmienkach a v pohode. Máme aj Lupilu termoprádlo a som spokojná... termoprádlo Lupilu som kúpila už aj 15 mesačnej dcérke, a páči sa mi to viac ako pančuchy...
Ked stacia u nas na severe slovenska tak u vas urcite 😀 my sme pouzivali v tom veku skor kombinezy, ale tiez lidl - je to rovnaka hrubka ako oteplovacky....uplne to staci a pod gate urcite len 1 vrstvu.
No je pravda že nemáme tu sneh ale dnes napr bola veľmi zima. Ale tak zajtra vyskúšam. Max prechladne🤭
Pod lyziarske gate oblecies tenke termopradlo a ked v nich bude naozaj lyzovat a nepostavat niekde pod svahom, tak zima jej nebude