Lindex oblečenie pre bábätko

23. máj 2024

Ahojte, skúsené maminy oplatí sa investovať do oblečenia tejto značky ? Fakt vydrží pranie a sušičku bez viditeľných známok používania ?
Rada by som sa opytala ešte na veľkosti.. mnohé píšu, že vydrží jedna velkosť dlhšie, že niektoré 56 nosia aj do 5 mesiacov.. ako je to možné ? Keby to tak bolo, prečo by sa vyrábalo aj 62 atd ? Či napr ta 56 vydrží len do 3 mesiacov ? Vdaka snáď som to napisala zrozumiteľne .. 🙂

sandra811
23. máj 2024

Toto by aj mňa zaujímalo, tak sa pripojím k otázke😊

tamitamitami
23. máj 2024

Lindex body sú za mňa naozaj topka 😊 používam sušičku a naozaj zo všetkých značiek vydržia naviac.
Malá nosí momentálne 92/98 a lindex body 86 (boli v tom období aj kúpené) a stále sú jej dobré a vyzerajú ako nové (po cca roku nosenie).

sasanka605
23. máj 2024

Nové kolekcie nie. Staré Ano. Malej som kupila pyžamo na jar, mala ho 2x a roztrhlo sa pri zipse. Staré veci po synovi (cca 4 roky dozadu nosi aj tretia a v pohode). A fakt pozor na veľkosti, mam pyžamo (myslim 98 al.104) a 5,5 ročnému je dobre zhruba teraz (ma 116cm).

lucia13022023
23. máj 2024

Za mňa sú topka, nosil 56 do pol roka, potom som už prešla na inú značku. Vydržali aj pracku aj susicku. Malý mi teraz nosí 80/86 a Lindex mu je dobrý 68/74. Ja som mala veľa veci po synovcovi a teda boli ako nové a prežili už jedno dieťa. Boli to tie staré kolekcie, ale počula som, že tieto nové už nie sú také dobré a kvalitné. Ale otestované nemám.

diavant
23. máj 2024

Lindex velkosti su vacsie (aj sirsie) a su kedze maju dvojite zapinanie daju sa nosit dlho. Aj saty sa casto daju nosit neskor ako tunika. Drzia tvar to je fakt ale farby mi trochu vybledli (tie s potlacou). Napr tesco nedrzali tvar, niektore hm tiez drzali tvar niektore nie. Pre male babatka som ich pouzivala lebo vsetky tie lacne sa zmensili o cislo (sinsay, reserved a spol.)

dixitka
23. máj 2024

Sušičku nemám, ale mám Lindex body kúpené mnou, aj posunuté od kamošky po 2 deťoch a nie je medzi nimi žiadny rozdiel, vyzerajú stále ako nové. A dlhšie vydržia len body, lebo je to dvojveľkosť - rukávy vieš predĺžiť a medzi nohami sú 2 rady cvokov. Syn tak má napr. body s krátkym rukávom veľkosť 68, ktoré nosil ako dvojmesačný (to mal asi 6,5 kila) a je mu dobré aj teraz v roku, keď už má 12 kg :D
Pyžamká ale tak dlho nevydržia, aspoň teda nie tie najmenšie, kedy bábo rastie mega rýchlo. Teda pyžamá 56, 62 by som radila kúpiť nejaké lacnejšie, lebo to dieťa aj tak nestihne vynosiť. Väčšie čísla, ktoré bábo nosí dlhšie, sa už potom oplatia, lebo kvalita je super.

Inak mávajú aj fajn výpredaje a pomerne často je akcia 25% dole, ak sa zaregistruješ.

zuzana9393
23. máj 2024

Ja som si kúpila cez bazár pár krát oblečené rastúce body veľkosti 86. Malý ich nosil asi od 9 mes. Dajú sa vyhrnúť rukávy, takže podľa mňa sú vhodné aj pre 74. No a sú mu stále dobre, aj keď už ideme pomaly na 98 veľkosť. Sú vybraté asi milión krát, ale stále pekne. Skúsim ich v sušičke. Všetky ostatné lacnejšie sa mi zbehli po pár sušeniach. Čakáme ďalšie bábo a budem už asi len toto kupovať. Uz len preto, že pri bábätku má nebaví každý mesiac meniť celý šatník

bellaa3007
23. máj 2024

Neviem ake sú teraz babatkovske veci, ale sú rastuce body lebo maju dlhy patent na rukavoch, kt sa dá zahnúť a tiež zapinanie mali na 2 ci 3 rady, ktoré si tiež vieš pekne posuvať 🙂

lenkakravcova
23. máj 2024

Oplatí sa nakupovať v zľave 🙂 (dnes je 25% napríklad). Keď sa niečo rozpadne do pár mesiacov, reklamácia na obchode - vrátenie peňazí na mieste (mám vyskúšané na pár nekvalitných kusoch ktoré povolili pri patentoch). Inak ako píšu ženy - staršie kolekcie boli kvalitnejšie väčšinovo. V novších treba hľadať trochu poriadnejšie (nie všetky body sú rovnako hrubé, rovnako veľké)

thereisabear
23. máj 2024

Patrí medzi kvalitnejšie, ale zas zázrak to nie je. A veľkosť závisí od bábätka, ja som nakúpila krásne lindex 56 veci a nosil ich 2 dni po príchode z pôrodnice, 62 asi 3 týždne.

jarnajar
23. máj 2024

Držia celkom dobre a keď potom dáš nosené na internet, tak aj do pár hodín predáš.

alenkatt
23. máj 2024

Za mňa tie bodyčka úplne najlepšie, malá je štíhla od bábätka a všetky ostatné na nej plantali. Teraz má 1,5 roka 10kg nosí 86 ale lindex body oblečie ešte z minulého leta 68,74, takže sme nemuseli dokupovať. Len ako baby píšu pozor nové kolekcie už sú viditeľne horšej kvality bohužiaľ a na pyžamá tiež nedám dopustiť.

fizbo
23. máj 2024

Ja mam lindex body co sme dostali, maly ho nosil velmi dlho, ma dvojite zapinanie a rukavy na vyhrnutie. Je to jedna z mala veci ktore som odlozila pre dalsie dieta lebo je stale ako nove

vkatush
23. máj 2024

Ja pyžamo kupujem len Lindex a môjmu dlháňovi sedí (pričom iné značky musím kupovať niekedy aj o 2 čísla väčšie).
V pohode dáva časté pranie a sušičku. Často kúpim, keď je akcia/zľava alebo napr 3za2.

lusyc
23. máj 2024

Môj teraz nosí 92 bežne, lindex 86-92, ale staršie kolekcie, tzv.nerastuce. nové nemám nič, len podedene,alebo zo sekaca, to podedene body nosí ako 5. v poradí ( ma asi 16 rokov), keby nemá fľak od ovocia, je ako nové. BA pyzamkach sa mi viackrát stalo, že sa pustili očká popri cvokoch alebo zipsoch.

dzejsik
23. máj 2024

za mna je super, prevazne kupovane z druhej ruky ponosili moje dve deti a este to bude mat tretie, nikdy sa nijak nescvrklo, stale su tie veci pekne a ano su rastuce cez dve velkosti takze v pohode vynosite jednu aspon 4 mesiace

kati301
23. máj 2024

Veľa báb kritizuje aktuálne látky a vzory ale ja som s nimi veľmi spoko, či už staršie alebo novšie vydržia dlho a latka je super prijemna. Dcéra má rok aj 3mes, 12kg a má bodycka 74 🙂 Ja už nakupujem viacmenej len Lindex plus H&M, občasne Zara a F&F hlavne na bazároch. Ostatne značky sa mi moc neosvedčilo..

luckajozko21
23. máj 2024

za mna su fajn aj tie tenke vrubkovane leginy. Tiez maju dolu patent, cize najprv ich ma vyhrnute. Akurat minule som pozerala nejake stare fotky, ze riflove teplaky, ktore ma teraz na sebe mal uz na zaciatku sept. a stale su mu ok :D
1 obyc teplaky mi zostali flakate a 1 teplaky s vcielkami som vracala lebo za tu cenu mi nezodpovedala kvalita. Pyzama iba Lindex (25% zlava sa da aplikovat spolu s 2+1, cize sa dostanes na 'bazarovu cenu'). Novsie supravicky maju slabsiu kvalitu, ale tak tocime to stale dookola, tak som ochotna to prekusnut. V poslednej dobe kupujem viac nextu ale do roka som kupovala iba Lindex a HMko. Starsie je fajn popozerat bud tu na bazare alebo na tom na V co sa nesmie menovat. Je tam toho vela.

matkahelka
23. máj 2024

za mna je lindex topka pre decka. tie rastuce body dieta nosi pol roka, vacsie cisla aj rok. mam len dobre skusenosti. pyzamka su najlepsie, ake byt mozu, na nocne prebalovanie s 2 zipsami. kupujem len v zlavach, alebo na fb v lindex skupine, kde baby predavaju nove veci s vysackou za vyborne ceny. tie veci vydrzia milion prani a nezlezu ani farby, ani sa nevytahaju. a ine znacky je problem predat, lindex predas bez problemov.

44janica44
23. máj 2024

Keby mam kupovať nejaké oblečenie pre malé dieťa tak len lindex.... vydrží dlho krásne, nesprate...
Velkost 68 nosila dcéra rok a po roku som menila za 86 jedno body v tom istom vzore - rozdiel vo farbe takmer žiadny... reálne jej bola dobra veľkosť 68, 74, 80 a 86 vo veku 15 m záleží ako som zahla rukávy... neznášala som triedenie veci a vyraďovanie- co prvý rok robíš 2x do mesiaca s lindex rastúcimi vecami nehrozí + nemusíš skladovať kopy malých veci - lindex sa aj dobre predáva.