Ktoré je kvalitovo lepšie , Lidl detské veci alebo sinsay? Potrebujem deťom objednať pyžamá ale tak aby vydržali aspoň jednu sezónu
Lidl určite.
Lidl pyzamo ma syn uz 2 roky, stale vyzera pekne aj po mnohych praniach. Sinsay pyzamo nevydrzalo ani pol roka vyzerat ako pyzamo, ostalo vytahane, pokrivene, potlac spraná. Islo na handru.
Záleží od materiálu konkrétneho kusu. Ja mam zo sinsay pyžamá ktoré som vyprala na 90ke a vypadaju stále pekne, ako nové. Nemaju dokonca ani zmolky. Zato zmolkave mam vsetky z lindexu.
Z Lidla mi už prišli pár krát "handry" ktore som vrátila. Maju viac materiálov...
Kupujem tam uz len bodycka z biobavlny sú lepšie- pružnejšie.
Sinsay je rovnaký shit ako Newyorker, Gate a pod. Tam by som si nekúpila ani ponožku.
Skôr Lidl. Ja pyžamá objednávam aj z Bonprixu.
Lidl.
Ale uz zalezi. Kedysi bez vahania. Teraz treba ohmatat v ruke kvalitu. Nie vsetky veci maju uz tak bezchybne ako kedysi.
Ked boli deti male, tak som kupovala len tam (najlepsi pomer cena/kvalita/pocet kusov). Este to aj po sebe navzajom nosili, a teraz tie veci nosia deti mojich pribuznych. Takze vydrz cca 15 rokov.
Ale najdu sa aj v Sinsay obleceni svetle vynimky.
Ja v Sinsay kupujem viskozove pulovriky. Za zlomok ceny vyzeraju dobre, su dobre upletene, pozosivane (ak su na nich napriklad pruzky, tak pekne nadvazuju), drzia tvar po oprani. Mam odskusanu konkretnu velkost, ktoru ked objednam, tak po oprani presne sadne (jemne sa totiz zrazia).
Za 12 eur mam svetrik, ktory ma inde stoji 20-40 eur. A ak nepoviem, ze je to Sinsay (a nasila by som tam iny stitok), tak to nikto nezisti.
Ale tyka sa to len jednotliveho typu oblecenia. Ine veci su odtial nekvalitne, co som pozerala.
Máme aj aj, záleží od materiálu
Teraz mi došlo Lidl pyžamo, ktoré po 1 praní stratilo úplne farbu 🤷 vyzerá akoby sme ho mali podedene generácie...
Ja ak by som mala vybrat z tychto dvoch, tak urcite Lidl, sinsay je uplny odpad.
Za mňa top pyžamo- reserved a zara( ja mam ale deti chudučké a vysoké). Prežijú sušičku, aj pranie na 60stup..
tchibo ak tak alebo lindex
jedno horšie ako druhé... prepáč, ale sinsay sú totálne handry, to už aj Tesco sa mi zdá lepšie.
Lidl
@deti95060810 Tesco je super kvalitou. Mne sa tie veci veľmi páčia. Len tam sa všetko hneď výpreda a ja potrebujem tie 2 deti aspoň po 6ks a toľko som tam ešte nikdy po kope nenašla 🤣
na pyzama je topka tchibo
Asi zalezi od kusu. Ja mam pyzama aj z tade, aj z tade. Z Lidlu mam niektore rozpadnute a zo sinsayu krasne. Treba si to omakat 🙂 inak ozaj pekne a kvalitne pyzamka maju moje dievcata zo Zary.
Mám z Lidla ale kupujem aj zo Slovenky
ak chces kvalitu, kupuj inde. Ak chces lacno,kupuj v bazari. ps: ako tu niekto pise, ze veci nevydrzali pranie na 90 stupnov - ani sa nedivim, to oblecenie na take teploty nie je stavane a ani nevidim dovod prat bezne veci na taku teplotu (jedine, ze by som sa potrebovala zbavit plostic). Ja mam inak super skusenosti s lindexom, vsetko z bazaru.
Lidl - môžu sa sušiť v susicke, nezrazaju sa. Sú ako nové. Už ich nosí druhé dieťa, sú zachovalé. Keď dostaneme veci zo Sinsay tak je to tak Max pre jedno dieťa, väčšinou sa zrazia, alebo vyblednu, alebo sa pokazia obrázky...
Nedá sa to tak paušalizovať. Aj v Lidli aj v Tescu vieš nájsť fajn veci. Ale Lidl šiel kvalitou veľmi dolu - kupila som jedno a po prvom opraní bolo širšie než dlhšie. To sa mi dialo aj s 90% vecí z Tesca, takže tam už nekupujem nič.
Spokojná som s Lindexom a Tchibom, aj Slovenka je super (aj značka Cornette je za mňa top)
Ešte ironicky Kuniboo (Kaufland) je to isté čo Lidl, ale tie veci sú za mňa super. Ale je pravda, že nie je ten výber taký veľký
Kedysi by som ti napísala bez váhania Lidl. Ale už aj tam strašne závisí od látky. Pyžamá kupujem už len Next alebo Tchibo, Next má také "iné" aj tie vzory, veľmi sa mi páčia, no a malý má pyžamo v Tchiba druhý rok, a stále super, dokonca minulý rok v lete v tých kraťasoch a tričku (pyžamovom) ho manžel vypravil do mesta na prechádzku, lebo rozdiel v porovnaní s nepyžamom fakt nevidno :D
Lidl. Ak sa na pohmat nebude zdať, dá sa vrátiť. Ale mam väčšinou dobré skúsenosti. Aj do sušičky dávam. Nevydržia viac detí po sebe len tie potlače na horných dieloch.
Sinsay, Pepco rovnaké beztvare handry.
Lidl