Ahojte mamicky. Poraďte prosím nejaké kvalitne ,zateplene detske gumaky na normálnu až sirsiu nozku a vyšším priehlavkom.
Miery cca 13,5 cm ,šírka 5,8-5,9 cm. Najlepšie by bolo asi aj zo sťahovaním ale nemusí byť. Co by sme mohli nosiť aj cez zimu ked by bolo mokro alebo člapkanica. Samozrejme kúpime aj nejake snehule. Dakujem
Ja som malemu tiez objednala demar,par krat ponosil ale naozaj bol ako maly kozmonaut.
Mne sa popravde tie demar mammut nepáčia ani dizajnovo 🙊..aj vyzerajú dosť ťažko a mohutne. Pozerala som enfant alebo bundgaard len kto vie ci sú vhodné aj na normálnu až širšiu nôžku..to neviem. Mohli by nám napísať mamičky čo ich majú doma ich detičky.
Najdi si tie znacky na jezkobezko napr alebo na bosonozke, na hocijakom bf eshope, oni tam mavaju dobre popisanu obuv, presne na aku nozku su vhodne a na aku uz nie.. demar su praveze uplne lahucke, akurat su mohutne, maju maly drop a protismykovu reliefnu podrazku a na zimu su super, dizajnovo sa mne osobne nepacia ziadne snehule, ale ani neplanujem ich obuvat do spolocnosti 😃 ale ked das dnu vlnenu vlozku tak z kazdych urobis zimne gumaky, akurat teda treba ratat s tym, ze sa vnutro zmensi
Bundgaard by mohli byt fajn, podla jezkobezko a podla mna tie su aj pekne.. enfant aspon obycajne su skor na uzsiu nozku, ak si dobre pamatam z hladania gumakov pre dceru
Demar mamut su najlahsie gumaky na trhu..moji ich nosili kazdu zimu. Vzdy mali viac druhou obuvi a vzdy si rano vybrali mamuty
Moja ma tiež každý rok demar mamut, a som spokojná. Sú úplne lahucke. Áno, nevyzerajú extra, ale sú teplé a účel plnia, a to je hlavné. Do mesta, obchodu...nosí iné topanky. No keď sa ideme blaznit do snehu, sú super
Pozerala som tie bundgaard gumaky a takmer na všetkých stránkach tie male veľkosti vypredané 🙄. Ja neviem čo to je ale neviem nič vybrať. Už som skutočne zúfalá. Neviem či neskončíme nakoniec aj my pri tých demar 😏.
Moja ma kaucukove zateplene Bergstein,kupujeme pravidelne,ona sa v nich aj bicykluje aj vylieza na stromy🙊
Demar Mammut si mamicky velmi chvalia, zatial skusenost nemam, ale chystam sa ich tiez tuto zimu kupit. 🙂 Tu je recenzia a na bosonozke napr. najdes aj vnutornu sirku
https://www.stastnenozky.sk/demar-mammut-recenz...