Ktoré značky detského oblečenia a hračiek sú ozaj wow?

16. aug 2024

Ktoré značky sú fakt dobré? Také čo teraz letia a sú naozaj veľmi kvalitné a vydržia dlho. Potrebujem poradiť nejaké dobré značky oblečenia pre malého školáka, kľudne aj pre bábätko. A značky hračiek pre bábätko. Už som nie úplne v obraze čo sa tých hračiek týka. Potrebujem kúpiť dar pre bábätko a chcela by som ozaj niečo “wow”. Chcela by som niečo, čo nie je tuctové. Bola by som rada ak by ste vedeli poradiť značky čo teraz letia. Možno niečo čo máte doma, alebo čo by aj vás veľmi potešilo, keby vám niekto priniesol do daru.

autor
16. aug 2024

Oblečenie čo je celkom dobré podľa mňa je od Nicol, George, Coccodrillo, Zara, NuNu, Benetton, Reima, newbie, konges, name it, Boboli, bubbe… ale tiež už nejak by trebalo niečo inšie. Ak poznáte ozaj dobré iné značky budem rada. Aj také čo sú cool aj pre staršie deti (7+)

Z bábohračiek celkom sa mi pozdávajú značky Haba, melissa & doug, little dutch, jonad, maileg, Le toy van, lilliputiens. S tými mám dobré skúsenosti. Poznáte aj nejaké iné lepšie ?

fantaghiro21
16. aug 2024

Ja sa len tak zamyslam,koľko znaciek nepoznám.
V respektíve to nesledujem.kupim hračku,ale nie podľa značky....ale podľa vývojového štádia dieťaťa, využitelnosri...
Neviem vôbec čo letí.
Ale rada nakupujem ako na sashe ,tak cez rôzne montessori stránky, rozumné hračky,agatin svet... knihy cez svojtku atd...

tramtada31
16. aug 2024

Oblecenie za mna klasik lindex (aj keď deti som tento rok začala výraznejšie obliekat do Benettonu, lebo som narazila nahodou na výpredaje, keď som bola v Prahe a Taliansku), ja by som sa nejakým značkám ako george, coccodrillo, name It ani nepotesila, Zara má pekne veci, ale pre mna nie kvalitne - niektoré z dalších menovaných ani nepoznam.

anjelicek26
16. aug 2024

Od 7+ mi nosia abercrombie, bubbe, gap, boss, TH, reimu, marmar, enfant, pompdelux... maju aj reserved, lindex, hm, c&A a uplnu klasiku proste vsade nieco vyhrabem, nejdem, ze od hlavy k päte jedna znacka... gulliver ma krasne veci, len sa to strasne blbo zhana...syn miluje ich bundy... a jasne fici jordan co sa tyka sportovych veci, ale maju aj hummel, adidas... ale oni aktivne hraju hadzanu, hraju tenis, plavu, gymnastika... tak u nas je to "spotrebny tovar"...

Hracky neporadim, vobec sa neorientujem, mame babatko po 9 rokoch... zatial beriem co vidim a je spokojny... casom to budem musiet v hlave trochu utriedit, ked mu budem robit hernu...

ukgirls
16. aug 2024

ak nemas kam davat peniaze pozri stranky ako kids cavern alebo flannels https://www.instagram.com/kidscavern_traffordce... ,https://www.flannels.com/kids

dzejny656
16. aug 2024

Zo značiek oblečenia okrem tebou menovaných sa mne páči Enfant, Mayoral a Pompdelux.
Hračky poradiť neviem.

autor
16. aug 2024

@anjelicek26 ďakujem, mne už väčšina tých značiek príde takých moc detských, take zvláštne kúsky majú, že sú roztomilé ale tak ako pre škôlkara mi prídu. Bubbe som mala rada ale tiež mi príde pre väčšie deti už take moc detské. Enfant tiež že pre škôlkara a potom už neviem nájsť nič čo by sa mi páčilo. 🙁 Gap je nič moc materiál aj fádne kúsky. Ten boss a th je ok. Musím tiež asi skúsiť Reserved a podobné. Abercrombie sme ešte nemali, to musím kuknúť že čo majú.

autor
16. aug 2024

@dzejny656 Mayoral ma ok veci, nájdu sa aj cool, ale take elegantne sú skôr. Ostatne sa mi moc nepáčia pre staršie deti

anjelicek26
16. aug 2024

Abercrombie ma uzasne materialy, ten design ma od elegantneho asi tiez daleko... mame od nich hlavne teplakove supravy, par bund, mikiny...

simona20201309
16. aug 2024

Co vlastne chceš? Kúpiť oblečenie a hračku pre bábätko v top kvalite? Alebo si robíš prehľad pre svoje deti?
Littlepeople tu ešte neodznelo. Okrem čiapok majú všetko top neznicitelne a štýlové veci.
Hračky pre bábätko? Aké staré? Kontrastné knihy, knihy podľa mesiacov...3+, 6+...
Pre koho bábätko? Sestrine? Krsňa? Piklerovej triangel, ortopedický chodník? Pre kamoskine?
Príliš vseobecne sa pýtaš

autor
16. aug 2024

@simona20201309 nejakú kvalitnú zaujímavú hračku pre bábätko, takú aby vedelo využiť dlhšie, môžu byť panáčikovia, drevené hračky, herná zostava. Kľudne aj zaujímavé maňušky. Len nech to je niečo netuctové a nezávadné. Len sa chcem inšpirovať aké značky teraz letia, možno nájdem niečo nové čo nepoznám, nebránim sa ani odrážadlám alebo hracim pultíkom. Proste ak poznáš niečo zaujímavé čo teba osobne oslovilo. Tak budem rada za tip.
A to oblečenie prioritne pre väčšie deti zaujímavé cool kúsky. Ale aj pre bábätko ak poznáš zaujímavú značku tak kľudne.

ivkabojkasova
16. aug 2024

Ja by som sa popozerala aj na Sashe.sk 🙂

jamimo
16. aug 2024

@autorka Myslím si, že Moncler baby kolekcia by neurazila 😉
https://www.moncler.com/en-gr/children/baby-boy...
prípadne Baby Dior
https://www.dior.com/en_gr/fashion/baby/kids-fa...
a možno tu
https://www.saksfifthavenue.com/c/kids/baby
Hračky sa mi páčia rôzne, favorit Maileg, Little Dutch a rôzne edukatívne hračky, Montessori, neskôr Lego. No a niektoré deti sa najviac zahrajú so sadou hrncov, také Fissler, Le Creuset, WMF, Zwilling si myslím, že v pohodičke môžu byť 🤭

autor
16. aug 2024

@jamimo na Ralph Lauren som aj zabudla, teraz si mi to pripomenula ďakujem. Toho macka milujem, to by som si aj vedela predstaviť. Hrotiť to až na Dior zas v pláne nemám 😂. Šlo mi hlavne o zaujímavosť a kvalitu, ale uznávam že taká súpravička hrncov by neurazila asi žiadnu maminu.

jamimo
16. aug 2024

😉

kitycat
16. aug 2024

U nas frcia stale stojovacie kelimky

andrejka1974
17. aug 2024

A prečo myslíš že je nutne značková oblečenie ja si myslím že stačí obyčajne s pekným obrázkom a hračky podľa toho čo ma rad a čo by mu urobilo radosť môže byt lego autíčko nie vždy treba značkové deti sa potešia aj obyčajným veciam

temperity
17. aug 2024

Pre 7+ by som kupila ako hracku urcite Lego nejaky set drahsi, to nikdy na hodnote neklesne. Mozno zberatelsky kusok.

simona20201309
17. aug 2024

Myslím ze si vymenovala dosť dobrých znaciek aj tie co tu odzneli. Ak maňušku tak pozri hopla.sk living puppets.
Myslíš ze je nejaká hračka, hra ktorú využije dieťa od narodenia niekoľko rokov? Nereálne. Ak už tak nejaký ten piklerovej, ortopedické puzzle... to využije od prvých krokov aj 3roky. Inak sa kupujú hračky podla veky pre ich rozvoj.

smajliica
17. aug 2024

Za mňa najlepšie čo sme mali bolo z little people. Ralph Lauren som kúpila niekoľko kusov a nikdy nesadli a tá kvalita sa mi tiež nezdala úplne úžasná. To už mám radšej Coccodrillo.
A little dutch sa mi zdá zasa že sa páči skôr rodičom ako deťom 🤷🏻‍♀️ to je skôr také že to dám do poličky a bude to pekne vyzerať. A teda okrem toho čo si vymenoval z hračiek ešte Djeco je fajn.

luccija
17. aug 2024

Benetton veci boli nezničiteľne mali sme paperové bundy, supravy bez jednej zmolky, TH, Gant, Mayoral,

malaopicka
17. aug 2024

Necitala som komentáre, možno sa budem opakovať. U nás si ideme veľmi Kenzo, Burberry, Tommy Hilfiger, Dior baby, Ralph Lauren z tých lepších značiek. Máme aj Lindex, Mayoral, H&M, ale to sú lacné veci, ktoré bežne kúpi hocikto. Hračky len Little Dutch a sem-tam čosi dostaneme, ale syn je ešte malý, tak zatiaľ sa v tomto moc nevyznám.

belle_vie
17. aug 2024

Pre babatko sa mne osobne paci Helen a Newbie- krasne vecicky, zvlast pre dievcatka. Ked to obleciem mojej malej, tak minimalne 5 ludi sa mi prihovori, ake je to krasne, odkial to nakupujem. A nie su tak drahe.
Alebo ja osobne mam rada aj slovenske dizajnovky. Ale v skolackych znackach nemam prehlad.

A hracky kraasne maju v elisdizajn. Mne sa tam osvecili aj take montessori supravy pre deti podla veku.